מפלט מהקיץ הלוהט: הקרנת סרט
|!|

מפלט מהקיץ הלוהט: הקרנת סרט
|!|

הקיץ בשיאו, המזגנים לא מפסיקים לעבוד וילדים בחופש גדול מסתובבים בכל פינה... מה דעתכם להניח את הכל מאחור לערב אחד ולהצטרף אלינו להקרנת טרום-בכורה של סרט ישראלי חדש ומשובח
|?|
הסרט החדש "הדילרים" יוצא לאקרנים ב-19.7 ואתם יכולים לצפות בו לפני כולם
;-)
בסרט משתתפת גלריה מכובדת של שחקנים ישראלים מן השורה הראשונה - איתי תורג'מן, רמי דוידוף, אלון אבוטבול, יובל שרף ושחקנים נוספים ומשובחים. אל תחמיצו
;-)
|*|
לעוד פרטים על ההקרנה ולהרשמה:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2346159

ailag

New member
זה מגניב לגמרי

אם רוצים לחסוך בכסף את השלטים אפשר להדפיס לבד (ברמה זו או אחרת..), נראה לי יותר חשוב לדאוג למלבנים שבחלק הכחול - שיראו אותם ואם אפשר גם שיהיו תלת מימדיים, אחרת זו דלת כחולה עם מדבקות. בתמונה בקישור היו להם מלבנים (לא נכונים אבל לא שמים לב) בדלת המקורית.
לפעמים לא שמים לב. גם בסביבוני הטארדיס אין מלבנים. אבל נראה לי שפה כן, כי זה גדול וכי בסביבונים הפרופורציות מעוותות בכוונה אז אין הרבה מקום למלבנים.

נוסעת בזמן - אפשר לעשות את זה על דלת פנימית אם זה בסדר להתעלל בדלת, ואז אפשר לעשות חלונות אמיתיים עם זכוכית..
הבעיה העיקרית שלי עם מה שבקישור שהחלונות נראים נורא פשוטים ולא קשורים בגלל . אבל גם אם לא, אפשר לעשות משהו מזכוכית למי שיש לו את הזמן והאמצעים.

גם דלתות עם מימדים שונים אולי יצטרכו אלתורים שונים, לכן אולי כדאי להדפיס לבד. בעצם אם מדפיסים על נייר עבה הדפסה דיגיטלית (3-4 שקל לדף A4 אם הולכים למקום זול) זה לא מספיק טוב? את השלט העליון אפשר גם להדביק על קרטון.

ואם אפשר יהיה נחמד לשים מנורה לבנה מעל לדלת, אם אפשר לסדר לה "כלוב" כזה כמו לזו של הטארדיס - יותר טוב.
(אווווו, עוד רעיון אם עושים לבד - צבעים שזוהרים בחושך למסגרות ולאותיות בשלט העליון)

למעלה