מפליגה על כנפי הדמיון...

מפליגה על כנפי הדמיון...

בשלוש שנים האחרונות יצאתי עם מעט מאוד גברים (לפני התקופה הזו דווקא יצאתי לא מעט...) ולא סתם לא יצאתי - עברו עלי דברים, פחדתי מהפגישות, פחדתי מאינטמיות והתכנסתי פנימה... במשך כל הזמן הזה פינטזתי לעצמי בני זוג כדי לא להרגיש לגמרי לבד - כדי שיהיה לי חלום. אבל אף פעם לא פינטזתי מצב מציאותי, בן זוג מציאותי - רק כאלו שלא התעניינו בי או כאלה שלעולם לא אפגוש ואפילו כאלו שאינם אמתיים (זו רק אני או שיש עוד מפנטזות - לא על סקס אלא על מערכת יחסים?) בתקופה האחרונה התחלתי להפתח מחדש, להרגע קצת עם הפחדים, ולהרגיש לבד בתוך הזוגיות שסביבי.. אתמול בערב בפעם הראשונה הדמיון שלי הלך לסיטואציה אמיתית - ניסיתי בתוך הראש שלי לדמיין (בהתחלה בלי לשים לב בכלל) מצב אמיתי בו אני מכירה מישהו חדש, בו מתפתח משהו חדש... לא הצלחתי למצוא מצב בו אני בכלל מכירה בנים. בחיים שלי כיום אין מסגרות שבהן אני מכירה אנשים חדשים שאוכל לראות אותם כאופציה.כשכבר הצלחתי לדמיין מצב של מישהו שאני הכרתי לא מזמן זה היה מישהו שלא הייתי מסתכלת לעברו פעמיים (עיניין של אופי לא של יופי) אבל הכרחתי את עצמי להמשיך לדמיין את הכיוון הזה, כי סיפרו לי פעם שלדמיון חיובי יש חלק מאוד גדול בהפיכת חלום למציאות, אז דמיינתי. ואז בדמיון שלי הבחור, שבכלל לא רציתי, זרק אותי בגלל שאני שמנה. ומהו מוסר ההשכל שלי? בעיקר שזה יותר מידי - גם למצוא גישה לבנים - אף פעם לא עשיתי את זה כשרציתי בזה לפני שלוש שנים ויותר זה פשוט קרה... גם לעשות דיאטה - בחיי שלא ידעתי שזה כל כך מפריע לי עד אתמול בערב. זה כל כך מפריע גם לכם, מישהי שהיא מלאה+ ? וגם להתמודד עם העובדה שהדמיון שלי עצמי מתנכל לי.... אז יש כאן מלא שאלות, אשמח לתגובות . אני.

magenta73

New member
היי

תשמעי, לגבי הדימיון. דימיון יכול להיות חיובי, כפי שציינת "חשיבה חיובית". אבל אם הוא מוגזם, הוא שלילי ופוגע בתפקוד הוימיומי שלך. נראה לי שזה מה שקורה אצלך. סוג של מעגל את בורחת מהבדידות על ידי חלומות בהקיץ. חלומות בהקיץ מאוד נחמדים. הם לא פוגעים בך באמת, יש לך את כל השליטה בהם. הגברים שאת מדמיינת - הם עושים מה שאת רוצה ומדמיינת. מערכות היחסים שאת מדמיינת - גם הן, בנויות כפי שאת היית רוצה. את מבינה את הבעיה? הפנטזיות הפכו לדרך שלך לחיות. את מעדיפה אותן על העולם האמיתי ואת מסתגרת. אבל פנטזיה לא יכולה לחבק אותך בלילה. ופנטזיה זה לא העולם האמיתי, והרבה יותר קשה להתקרב לעולם האמיתי פתאום או להסתגל אליו יותר נכון, כשאת בעולם הפנטזיה. הקטע של השמנה - אולי זה לא קשור רק לפנטזיה הנוכחית הזו, אם זה היה קשור רק למקרה ספציפי, ששימי לב, גם הוא אך ורק בומח שלך, לא יודעת כמה זה היה משפיע עליך. כנראה שאת באמת חושבת שאת שמנה ולכן גברים לא רוצים אותך, ויותר מזה - את שמנה כחלק ממנגנון לא להתקרב לגברים. הרי גברים לא רוצים שמנות ולכן - לא ירצו אותך... לדעתי האישית, הודעות שונות ומשונות בפורום לאו דווקא יעזרו לך. אני אציע לך ללכת לטיפול. לפחות לנסות פגישה אחת... פשוט אני רואה שיש כאן הרבה בעיות, פחד מאינטימיות וכו', פלוס שיגרה שאת הכנסת את עצמך אליה - בה את גורמת לכך שאכן לא תגיעי למצבים אינטימיים, שיכולים מאוד לעזור לך לשנות את הגישה שלך על החיים ועל עצמך. את תקועה. וחבל. וקשה מאוד לצאת ממצב כזה לבד. יהיה נחמד בשבילך, לדעתי, לקבל חוות דעת מקצועית ואובייקטיבית.

באז באז

New member
../images/Emo45.gif

וזה רבותי הצד השני של ה"הגננת" או הסיבה השניה שכך קוראים לה...

זו הייתה הסקת מסקנות מהירה...

אני לא יודעת מה הבנת מההודעה שלי אבל אני מאוד מודעת לעצמי. ברור ל שלדמיין זו בריחה בשבילי - לא הפריע לי שזה היה ככה בגלל דברים שעברתי. אני לא עסוקה כל הזמן בפנטזיות ובטח שהן לא הדרך שלי לחיות - מטבע הדברים כשאני כותבת הודעה על נושא מסויים אני כותבת רק עליו ולא מספרת לך מה אני עושה בחיי... החיים שלי הם עשירים מאוד ומשאירים מעט מאוד זמן לדמיין :) אני רואה בדמיון שלי דבר טוב אם הוא גרם לי (ביחד עם עוד הרבה דברים) להחליט שאני כבר לא כל כך מפחדת מגברים... את לא צריכה גם להסביר לי מה זו פנטזיה - אני חושבת שהבהרתי בהודעה שלי שאני מבינה את זה מצויין. הייתי שמנה תמיד וזה לא הפריע לגברים שהיו איתי- לכן ברור לי שזה לא יהווה בעיה גם בעתיד. אני יודעת שהיום זה יותר מפריע לי. משומה יש לי הרגשה כזאת גם כשאני קוראת בשנה האחרונה את ההודעות שנכתבות בפורומים שנים - לאורך השנים השפה נעשתה חריפה יותר.אולי.. בכל מקרה לא מכל הפחדים שלי אני יכולה להשתחרר באחת. ובקשר לטיפול - ובכן הייתי , כמו שכתבתי עברו עלי דברים ופניתי לטיפול הוא היה טוב ותרם לי מון היום אני ממשיכה לבד - לפנות לטיפול זו לא התשובה היחידה ובכל מקרה לא התכוונתי להשאיר לך הודעות שונות ומשונות בפורום. קרה לי אתמול משהו נדיר בשבילי, התקדמות שרציתי לשתף בה מישהו.. חשבתי שבגלל שהנושא מתאים לפורום הזה ההודעה שלי תתקבל בסדר. טעיתי. סליחה.

magenta73

New member
אבל למה את מתגוננת?

למה את חושבת שאני חושבת שאין לך חיים ושכל מה שאת עושה זה לחלום בהקיץ? כתבתי את זה איפה שהוא? לא. למה את חושבת שאני מנסה להסביר לך מה זה פנטזיה? כול מה שכתבתי לך זה שתראי מה פנטזיה עלולה לעשות - וזה תקיעות מסווימת. אני מאוד שמחה שאת לא מפחדת מגברים יותר. אבל העולם המציאותי הוא לא העולם הפנטזיונרי. ואני מאוד אשמח לשמוע שאת אכן הולכת ומייסת את זה במציאות. עד אז - מבחינתי זה פנטזיה. בנוסף - השפה שלי לא היתה חריםה בכלל. תקראי שוב מה שכתבתי. האמת, זה מקומם אותי, אולי את לא מסכימה עם מה שכתבתי, אבל מפה ועד להגיד שהשפה שלי "חריפה", יש הבדל מאוד גדול. זה, פלוס המשפט האחרון של "ההודעה שלך תתקבל בסדר". האם להתקבל בסדר זה רק להסכים ועודד אותך ולהגיד "יו גו גירל"?... בנוסף - הבנת הנקרא - אמרתי שאני לא חושבת שהישועה שלך תבוא מהודעות שונות בפורום - התכוונתי לאלה שיענו לך. כולל אני. והנה - אכן התשובה לא באה ממני, נכון? בכול מקרה, כשאת פותחת הודעה את לא יכולה לדעת איך אנשים יקראו אותה ומה הם יענו עליה. לכל אחד יש את הרשות לדעה משלו. זה פורומים... בעצם.

מממ...

לא כתבתי שהתגובה שלך חריפה - אלא שהשפה בהודעות בפורומים בכלל נעשית חריפה יותר... וכן מההדעה שלך מה שהבנתי זה שאת מעבירה ביקורת על ההרגל שלי לשגות בפנטזיות במקום לחיות את "החיים האמיתיים", וכן הבנתי שהסברת לי מהי פנטזיה... או לפחות למה היא גורמת. ולי אין הרגל כזה. ומין הסתם אני כותבת כי אני לא רוצה להשאיר את המחשבות שלי במקום של פנטזיה. או בכלל. לא להתקבל בסדר לא לא רק להסכים איתי אבל זה בטח לא להגיד לי שאני שוגה בחלומות וצריכה טיפול ושמקומי לא כאן. אם מקומי לא כאן לדעת מנהלת הפורום אז כנראה שההודעה שלי לא התקבלה בסדר. תגובות באינטרנט יכולות לבוא בכל צורה - אני צריכה להחליט אם אני מקבלת אותן, ואני לא אומרת את זה מתוך כעס, אלא מתוך תחושה שקראת את המצב לא נכון, ואני לא מקבלת את מה שכתבת - אז כנראה שטעיתי בכתובת. לא אמרתי שאת לא בסדר - אלא שאני לא הפנתי את המחשבות שלא לנתיב הנכון. כנראה. גם אני לא בונה על כך שהישועה שלי תבוא מהתגובות של אנשים כאן... למעשה אני לא בונה על ישועה.. אתמול נפתחו לי העיניים לכמ דברים שדווקא את בחרת לא להתיחס אליהם - אני מנסה לשמור על עיניים פקוחות, להחליט מה יהיה הצעד הבא שלי כדי לא לחזור אחורה מצאתי כאן מקום להתייעצות בנושא שעדיין קשה לי לפתוח אם החברות הקרובות. אבל כנראה שטעיתי. בכל מקרה אין מה להתווכח על זה.. הבנתי אותך, לי נראה שאת לא לגמרי הבנת אותי , אולי גם אני לא ממש הבנתי אותך.. אבל ראה לי שמקום שבו התקשורת לקוייה אין מה לעשות הרבה בקשר לזה בעיקר הפורומים למיניהם... זה הכל. לא נעלבתי, כן הופתעתי מכך שחרצת את גורלי לטיפול כל כך מהר.

magenta73

New member
מה?

אני אמרתי לך שמקומך לא כאן? איפה? אני חרצתי את גורלך? איפה? בזה שאמרתי לך שלדעתי האישית טיפול יעזור לך? מה הבעיה בזה בדיוק?

באז באז

New member
טעית

גם בכוונה של הגננת וגם בזה שהיא התכוונה שלך לא מומלץ לחיות לפי הודעות שישאירו לך (בשרשור הזה) ולא שההודעה שלך משונה או לא מקובלת או לא מתאיימה, להיפך לכל אחד אחר היא היתה אומרת לשים OFF לפני...

SoupNazi1

New member
היי אישה בסגול

זה טוב לשמוע שבתקופה האחרונה הצלחת לתת קצת יותר אמון בבני המין השני. אני יודע שזה נשמע מרחיק לכת, אבל גם אני מצאתי את עצמי בתקופה של שנה שלא היה לי כמעט קשר עם נשים. אין לי מושג בנוגע לטיפולים תמיד האמנתי שאני מכיר את עצמי יותר טוב מכל אחד אחר, אבל ככל שזה נוגע לי, ואני מאמין שהדבר נכון לכל אחד, תמיד מצאתי בעצמי את הכח להתגבר ולהכיר אנשים חדשים. ככה שאני מאמין שאנחנו נהיה בסדר :) זה מצוין שיש לך דמיון מפותח ,זה יותר ממה שלרוב האנשים יש, רק אני מסכים עם מג'נטה שזה לא כל מה שלחיים יש להציע, ואפשר בקלות ללכת לאיבוד בו.

גם אני מסכימה עם זה.

מצד שני גם אני מאמינה שאני מכירה את עצמי הכי טוב... ולכן יודעת גם לשים גבולות לדמיון כשצריך.

ובכל מקרה...

אני החלטתי להחליף כינוי בתפוז, הוא בר לא הולם ותי יותר הכינוי מכיתה י"א... מן הסתם אם אכתוב כאן שוב אני אומר שזו אני ...אבל בנתיים להתראות ותודה על הדגים :)

למעלה