מפלצות בעמ

meital17

New member
מפלצות בעמ

מישהו יודע אם יצא כבר הדי וי די של מפלצות בעמ?? ואם לא אז מתי אמור לצאת?

TheShis

New member
תשובה:

עדיין לא. איזור 1 - 17/9. איזור 2 - 7/9. איזור 4 - 30/9.

kingkung2002

New member
מוזר

קיבלתי את הסרט מפלצות בע"מ מחבר (ZONE 1 ) כבר לפני כמה חודשים. אולי הסרט לא מהארץ?

TheShis

New member
מה שקיבלת הוא עותק פיראטי.

VCD, DIVX או כל ג´יבריש אחר.

kingkung2002

New member
תראה

divx זה לא -כי אי אפשר לראות divx ב dvd vcd זה גם לא כי זה באיכות של dvd !!! מה שנותר הוא שזה כנראה dvd !!!

TheShis

New member
פנה לחברת דיסני.

הדיסק עוד לא יצא לשוק. מה שיש לך הוא עותק פיראטי, נקודה. אפילו מבקרי הקולנוע הביתי המפורסמים ביותר טרם קיבלו את הדיסק לצפייה ראשונית, ככה שאני מרשה לעצמי להטיל ספק ברעיון שמישהו שלח לחבר טוב שלך את הדיסק המקורי, ועוד לפני מספר חודשים. שא ברכה.

kingkung2002

New member
עם

כל הכבוד לך אנחנו מדברים על הסרט MONSTERS INC.? יש לי את הסרט הזה (רוב הסיכויים שהוא לא אורגינלי)אבל יש בו תפריטים index לבחירת מקום בסרט, בחירת כתוביות באנגלית וchinese ,thai,וגם ב-BAHASA -שאין לי מושג מה זה. זה dvd

TheShis

New member
התשובה בגוף השאלה!!!

"רוב הסיכויים שהוא לא אורגינאלי" - כלומר??? עותק פיראטי! ולידיעתך - המזרח הרחוק מוצף, ואני מדגיש, מוצף בעותקים פיראטיים, לא רק של סרטים, של ה-כ-ל. באותו אופן ניתן להשיג גם את טרילוגיית אינדיאנה ג´ונס! ואת מלחמת הכוכבים, פרקים 4, 5 ו-6. מדובר בעותקים פיראטיים באיכות ירודה (בסביבות ה-VCD). תחשוב בהגיון - למה לכ הרוחות לדיסק באיזור 1 יש תרגום בשפות האסייתיות הללו? Think man, think!!!

TheShis

New member
אז למה אתה מתמרמר כשאני אומר

שהסרט עוד לא יצא על DVD ושהגרסא שלך היא פיראטית?

kingkung2002

New member
בלי

הכללות בבקשה. לא קניתי את הסרט אלה קיבלתי אותו מחבר ואל תגיד לי שזה עושה אותי שותף ל"פשע" .

TheShis

New member
הכללה זה לא.

להלן ההוכחה (כמו שהיינו מוכיחים בביה"ס, בזמנו) על מנת שתבין: נתון: קינגקונג2002 קיבל דיסק פיראטי במתנה. צ"ל: האם קינגקונג2002 הוא פיראט? הוכחה: |טענה |נימוק |-----------------------------------|-------------------------- |1. הדיסק הוא דיסק פיראטי. |נתון. |-----------------------------------|-------------------------- |2. קינגקונג2002 הוא בעל הדיסק. |נתון. |-----------------------------------|-------------------------- |3. קינגקונג2002 לא שילם עבור הדיסק.|נתון. |-----------------------------------|-------------------------- |4. קינגקונג2002 מחזיק בדיסק פיראטי.|נובע מ-1, 2 ו-3. |-----------------------------------|-------------------------- |5. קינגקונג2002 הוא פיראט. |נובע מ-4 ומהגדרת פיראטיות. |-----------------------------------|-------------------------- מ.ש.ל.

kingkung2002

New member
טעויות

קלות. 1.אני לא פירט 2.אני לא בעל הדיסק, הוא של חבר 3.לא שילמתי עבורו אבל נתתי דיסק אחר בשביל צפייה(סוג של תשלום) ?????. אל תגיד לי שאתה לא מוריד שירים מהאינטרנט

TheShis

New member
הרשה לי להשתמש בביטוי השגור:

יאדה, יאדה, יאדה. ובזאת תמו תגובותי לנושא זה. שלום.

jobs

New member
יש לי הרגשה שהיה לנו את אותו מורה

למתימטיקה בתיכון (אלא עם מדובר בלוגיקה מפילוסופיה או מתמטיקה מהאוניברסיטה)

למעלה