בראה את יהוה.
hrpbiiapnrpeltework Well-known member אתמול ב- 16:55 #2 נכתב ע"י 1ספי11: מפלצת הספגטי המעופפת לחץ כדי להרחיב... רגע, יש לי על המחשב תמונה מתאימה נכתב ע"י 1ספי11: בראה את יהוה. לחץ כדי להרחיב... חס וחלילה. איזה דיבורים יש אל אחד, שמו ה', ואין מלבדו. רגע, יש לי על המחשב תמונה מתאימה
נכתב ע"י 1ספי11: מפלצת הספגטי המעופפת לחץ כדי להרחיב... רגע, יש לי על המחשב תמונה מתאימה נכתב ע"י 1ספי11: בראה את יהוה. לחץ כדי להרחיב... חס וחלילה. איזה דיבורים יש אל אחד, שמו ה', ואין מלבדו. רגע, יש לי על המחשב תמונה מתאימה
jackie111 Well-known member אתמול ב- 17:01 #3 נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: רגע, יש לי על המחשב תמונה מתאימה צפה בקובץ המצורף 121780 חס וחלילה. איזה דיבורים יש אל אחד, שמו ה', ואין מלבדו. רגע, יש לי על המחשב תמונה מתאימה צפה בקובץ המצורף 121781 לחץ כדי להרחיב... זה האל של הנוצרים. לנו היהודים יש אל שלא נראה.
נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: רגע, יש לי על המחשב תמונה מתאימה צפה בקובץ המצורף 121780 חס וחלילה. איזה דיבורים יש אל אחד, שמו ה', ואין מלבדו. רגע, יש לי על המחשב תמונה מתאימה צפה בקובץ המצורף 121781 לחץ כדי להרחיב... זה האל של הנוצרים. לנו היהודים יש אל שלא נראה.
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member אתמול ב- 17:58 #4 נכתב ע"י 1ספי11: בראה את יהוה. לחץ כדי להרחיב... שים לה להטיה הפסיכולוגית של האנושות. אנחנו לא מסוגלים להבין משהו שלא נולד,לא חי ולא מת. משהו שתמיד היה ותמיד יהיה.
נכתב ע"י 1ספי11: בראה את יהוה. לחץ כדי להרחיב... שים לה להטיה הפסיכולוגית של האנושות. אנחנו לא מסוגלים להבין משהו שלא נולד,לא חי ולא מת. משהו שתמיד היה ותמיד יהיה.
L lemner40 Well-known member אתמול ב- 18:50 #5 נכתב ע"י 1ספי11: בראה את יהוה. לחץ כדי להרחיב... הוא לא ברא את אלוהים הוא בישל את אלוהים ברוטב