"מפל האש הנצחית". ניא~ אל תקראו. ^^

RaVeN IYI

New member
"מפל האש הנצחית". ניא~ אל תקראו. ^^

שם: מפל האש הנצחית. שיפ: יורואיצ'י/אוקיטאקה. דירוג: PG-13 בעתיד. ז'אנר: רומנטיקה/כללי. אולי מעט אגנסט בהמשך. טיזר: "מה אתה עושה כאן?" שאלה הנערה בבהלה, מתרוממת ואוספת את בגדיה מעל העשב הרך, אשר עליו שכבה רגע לפני, ממהרת לכסות בהם את מערומיה. "אמרת לי להביט מעבר למה שעיני רואות." קולו היה שקט, פניו חסרות הבעה. הוא שתק לכמה רגעים, מביט אל תוך עיניה הזהובות אשר נצצו באור השמש, לחייה סמוקות בורוד אותו היה קשה לראות כנגד גוון עורה הכהה. הוא מעולם לא ראה את השמש זורחת בצורה כזו לפני. ייתכן שהשמש זהרה כמחלקת כבוד ליופי. היופי אשר ישב לפניו. "זה מה שעשיתי." לחש לבסוף. ~הערה~ כתבתי אותם כמעט לגמרי OOC, ואני חושבת שתבינו בסוף למה. יש קטע שהעתקתי מהאנימה, וזה היה בכוונה. אני חושבת שתמצאו את הקטע הזה מתורגם דיי טוב ^^ אם לא, תשמרו את זה לעצמכם ^-^ זה לא שבאמת אכפת לי XP ביקורות יתקבלו בשמחה. אם אתם בכלל לא אוהבים, אל תקראו ^_^ ו..אמ.. XX;; מה לעשות שהיתה לי מוזה לכתוב ת'פיק הזה. סו מי. מותו לכם >.<; ו..זהו. פרק ראון אחריי X.X; ואני כל כך אצטער על הפרסום הזה. מותי לך, רייבן >O<~! בושי לך;; על שאפילו חשבת לכתוב סקס >.<;; מה חן היתה אומרת? ;; אמאאאאא!! ;; ~רצה לאמא~ אל תקראו. באמת. אל. והזהרתי מראש. בלי תביעות, טוף? ;; >.<; ו..ו.. אני לצייר יורואיצ'י/אוקיטאקה *-* אז, מושו !

RaVeN IYI

New member
פרק ראשון.

הזריחה. הוא ראה אותה. בפעם הראשונה מזה מאות שנים. בפעם הראשונה מאז היום בו עזבה. בפעם הראשונה מאז לבו הפסיק לפעום. גבוהה, מרשימה, ו... הו, היא נשארה יפהפייה כתמיד. עיניה, חיוכה, קולה. אלה היו מוכרים מדי עבור אוּקִיטַאקֶה ג'ושירו, קפטן פלוגה מספר שלושה עשר. העובדה שהיתה שם, מולו, בהישג יד, משב אוויר רענן... פריחת האביב. הוא היה משותק. יורואיצ'י... "אם כך, אין ברירה." אמר ראש פלוגה שישית, קוצ'יקי ביאקויה, אל הבחור כתום השיער שעמד מולו, חרבו בכוננות. "לפני שכוחך שלך ישכר אותך, אראה לך פער כח מכריע אותו לא תשיג גם לאחר אלף שנה של מאבק." עיניה של רוקיה נפערו בפחד. "אין טעם, איצ'יגו! ברח!" זעקה. ביאקויה הושיט את חרבו לפנים. "התפזר..." חרבו זהרה, מתחילה להשתנות. לרגע מין סליל לבן נכרך סביב החרב, ואז... עם ברכה על האדמה, גופה רכון על ידה האחת, ידה האחרת אוחזת בקצה הסליל, היתה יורואיצ'י. אוקיטאקה בהה בה בתדהמה. "זו..." ביאקויה הביט בה בהפתעה. "את!" "לא התראינו זמן רב," אמרה האשה סגולת השיער, מסובבת פניה בכדי להביט בו בחיוך. "ביאקויה הצעיר." "שיהואין יורואיצ'י." האנאטארו, אשר עמד בצד, הביט באשה שהופיעה בפליאה. "מי זו? אני לא מכיר אותה..." "לא..." אמרה רוקיה, מביטה בה גם היא. "שמעתי את השם הזה לפני כן... אם אני זוכרת..." "מפקדת ראשית קודמת של החיל הסודי הנייד, כמו גם מפקדת פלוגה מספר אחת של האגד, החיל המתקן... שיהואין יורואיצ'י." סיכם ביאקויה. "לא ראיתי פנים אלו זה זמן רב. הסתרת את מיקומך מעל יותר ממאה. החשבתי אותך כמתה." "יורואיצ'י-סאן," נשמע קולו של איצ'יגו, ושניהם פנו להביט בו. "באת בכדי לעזור לי, הלא כן?" שאל, "תודה. אך אני מצטער, אבקש ממך לזוז מהדרך. עליי להביס את הבחור הזה." היא הביטה בביאקויה ואז בו. "להביס אותו?" שאלה, לא מאמינה למשמע אוזניה. "אתה? להביס אותו?" היא נתנה בו מבט חד. "כסיל!" היא הסתובבה, מקמצת את ידה לאגרוף ומחדירה את ידה אל תוך בטנו החבושה בחוזקה. "מ-מה את עושה..." זעק איצ'יגו כאשר פצעיו נפתחו פעם נוספת ודם הכתים את תחבושותיו. "יורו... אה..." אישוניו נעלמו ועיניו נעצמו לאטם, גופו צונח מטה, נתמך על כתפה של יורואיצ'י. היא אחזה בו בשתיקה בזמן שהשאר בהו בה בתדהמה. כולם, מלבד אוקיטאקה. "תרופה?" שאל, קולו אינו מופתע. "'נקודת חדירה', או 'נקודת התמוטטות'... ריסקת סוג כלשהו של חומר הרדמה חזק היישר לתוך איבריו הפנימיים." אמר בידענות. ואז מבטו התרכך. "מה את מתכוונת לעשות איתו, יורואיצ'י?" היא הביטה בו, מבטה שלה מתרכך לרגע קט. "אוקיטאקה..." ביאקויה לקח צעד אחד לכיוונה. "לא משנה מה את מתכוונת לנסות, זה חסר תועלת." אמר בהחלטיות. "לא תוכלי להתחמק מכאן." "הו?" חייכה יורואיצ'י, מרימה גבה אליו. "למדת להתרברב, הלא כן, ביאקויה הצעיר?" עיניה נצצו כעת. "האם היתה אפילו פעם אחת אשר ניצחת אותי בתופסת?" "במקרה הזה," עיניו הצטמצמו. "אנו נצטרך לראות..." הוא הופיע לפניה בדיוק בשניה שהיא הופיעה מאחוריו, סוחבת את גופתו מחוסרת ההכרה של איצ'יגו. הוא שלף את חרבו, מסתובב ושולח אותה לכיוונה. היא התחמקה בקלות, מופיעה כמה צעדים רחוק יותר. הוא מופיע מאחוריה, היא מבחינה בו ומופיעה רחוק ממנו, פניה אליו. הוא צעד במהירות לעברה, חרבו בידו, אז נעלם. היא הלכה לעברו, נעלמת, וחולפת בדילוג מעבר לאוזנו. עיניו נפערות לרווחה בהפתעה. היא מדלגת אל האוויר ונוחתת על רגלה, הוא מופיע מאחוריה מבלי שתבחין בכך, היא רוכנת מעל האדמה. "האם חשבת שתוכלי להתחמק ממני עם צעדי הבזק האיטיים הללו?" שאל, בזמן שהסתובבה להביט בו, שולח את חרבו לחתוך אותה. דם הותז לכל עבר, יורואיצ'י בהתה בו בזמן שנהדפה לאחור, המכה נוחתת עליה בהפתעה, ואז נעלמת, משאירה רק שני סרטים כתומים מתנופפים באוויר. הוא בהה בתדהמה ובאותו רגע היא נחתה על זרועו הפרושה לצד, מחייכת. "האם חשבת שתוכל ללכוד אותי עם צעדי הבזק האיטיים הללו?" שאלה, ומבלי לחכות לתשובה היא זינקה אל ראש הבניין שעמד מאחוריהם, מביטה מטה אליו. "שלושה ימים." אמרה, שיערה מתנופף ברוח. "במשך שלושה ימים, אהפוך את הנער הזה לחזק ממך." ביאקויה הביט בה דרך עיניים צרות. "זה אמנם אנוכי, אך עד אז, ניקח הפסקה ממאבק זה. עקוב אחרינו, אם בזה אתה חפץ." חיוך עבר על פניה. "אלת הבזק יורואיצ'י... עודה רחוקה מלהיתפס בידי אנשים כמוך." בתוך שניות מספר, היא נעלמה מהאופק. והקשר בחזהו רק התחזק יותר ויותר מהרגע בו נעלמה דמותה מטווח ראייתו. הוא הניח את ידו על לוח לבו ועיוות את פניו. חולני ככל שהיה, ורבות השנים בהם סבל ממחלות, כאב זה היה יחיד במינו, אותו הרגיש בתקופה אחת בחייו. כאשר היא לא היתה לצדו. כאשר עזבה, הוא הרגיש חלול. כמו מישהו נתן אגרוף בבטנו והוציא את כל האוויר מתוכו. כאשר היתה, הוא הרגיש מאושר. כל בוקר היה שווה לקום אל הזריחה, רק על מנת לראות את חיוכה כאשר ראתה את השמש עולה, ואת סול סוסייטי מתעוררת לחיים, מוארת בזוהרה של גברת האש הנצחית. וכאשר ניסה, הוא לא יכול היה להיזכר, כיצד היו חייו לפני שהגיעה. הוא לא יכול היה להיזכר בתקופה ההיא, אותה תקופה אשר לא ידע על קיומה, של אשה אחת אשר תשנה את עולמו. הוא לא רצה לדעת כיצד היו חייו היום, אם לא היה מכיר אותה בעבר. ועתה, שנים, מעל למאות של שנים, מאז היום בו עזבה... היא חזרה. חזרה לחייו, ונתנה לשמש הזהובה, בצבען של עיניה, את הזוהר המיוחד, שהאיר את חייו. מביט בשקיעה, אוקיטאקה ג'ושירו הרגיש פעם נוספת את התקווה הישנה, אשר חלפה שנים רבות לפני, בה השמש השוקעת, תחזור לזרוח מחדש גם מחר.

dark max

New member
יפה! *_*

כמהטעויות קטנות ולא משמעותיות [היד שלה היתה שטוחה כשהיא תקפה אותה, וכאלה], ומה מילים שניתן להחליף ביותר טובות. מעבר לזה - אין הערות! הדמויות לא יצאו לך OOC [לפחות בנתיים]. הפיסוק היה טוב [עד כמה שאני יודעת
], וזה כתוב יפה וזורם. פרק קצת
חבל. [כתבת את זה באנגלית בהתחלה?] מחכה להמשך ^^.

RaVeN IYI

New member
XD כן!! אני תמיד כותבת ת'פיקים ככה.

קודם באנגלית ואז מתרגמת לעברית. >.<; אני כל כך שונאת עברית. שפה מצומצמת ואיכסית. היא כל כך מגבילה שזה נורא ;; ו..אממ.. כן, את צודקת. ואת גם צודקת שפה זה לא היה OOב, אבל פרק הבא כן ^^ וזה יהיה גם בפרקים שאחרי, ויש לי מטרה בזה ^^ תודה על הביקורת, זה נחמד ^^ ו..זהו. חוזרת למחשב נייד XX;; ~עייפה~ ;; הראש שלי כואב ואני חולה.. איקק

RaVeN IYI

New member
אני הולכת.. אני פשוט חולה XD

^^" מחר אני ללכת אבל יום רביעי אני בבית כי מחר יום שלישי ואני מבריזה באחת וחצי XX;; אזאז אני אנסה לסבול את זה בשביל חן ^^; מסתבר שהיא מתגעגעת אליי ^_^ ניא~

Violettecat

New member
הכתיבה שלך מהממת!

רייבן צ'אן אני חייבת לומר שמפעם לפעם הכתיבה שלך משתבחת ומשתפרת,ראיתי את הפרק ועדיין, אני מוצאת את הפרק הזה מאוד מעניין, יישר כוח!. את בחרת שיפ לא שגרתי, אבל עשית אותו בצורה נהדרת, השפה נעימה לאוזן התחביר נכון והסיפור עצמו מקסים! ^_________________^ לאב יו!

RaVeN IYI

New member
גם אני לאהוב אותךךך ../images/Emo99.gif

אני כל כך הולכת לאנוס אותך כשאת פההההההה *-* האהא ^^" ותודע..

Greenleef

New member
אוווווו!! ><

רק הטיזר כל כך יפה שזה כואב ><! יש לי הרגשה שאני אפספס את שאר הפרקים שתפרסמי >< אם יש לך זמן או כח, תשלחי לי מסר או אימייל [[email protected]] כשאת מפרסמת D= את כותבת ממש יפה! אני אשמח לקרוא כל פיק שלך!

Neon taichou

New member
דראבלים זה שליטה! ^^

אוקיי, אני זוכרת שמישהו אמר את המשפט הזה עם להסתכל מעבר לבלהבלהלבה, אבל אני לא זוכרת מי אמר למי, מתי ולמה. אממ. כן. XDD פאנפיק מאוד יפה, קצר וקולע, למרות שאין לי מושג מה לעזאזל יורואיצ'י עושה שם עירומה. D: נראה לי שאת כותבת יפה, אבל קשה להבחין רק מפסקה אחת. XD בכלמקרה. מעורר השראה. ^^ אני בטח אעשה פאנארט מחר.

Neon taichou

New member
-ראשבקיר- כתבתי את זה לפני

שפרסמת את הפרק הראשון. אחעחע. <_<; "שנים, מעל למאות של שנים..." היא הייתה חסרה רק מאה שנים. ^^ חוצמזה, היה מאודמאוד יפה, ואפילו לא הטריד אותי שתרגמת מושגים לעברית. רק חסר לך שכל הפאנפיק יתמקד בדברים שאשכרה קרו. מחכה להמשך. ^_^ עכשיו אם תסלחי לי. ~הולכת להקיבר מתחת למיטה~

RaVeN IYI

New member
כן, ככה היה באנימה. אבל-

את לא יודעת מה קורה בפיק שלי, אז פשוט תחכי ^^ XD אני אומללה ;; ~מרביצה לעצמי~ שמישהו יסקול אותי שוב >.<;

RaVeN IYI

New member
XD אמת.

מלך האריות/מלך האריות שלוש. XD בפעם הראשונה מופאסה אמר לסימבה "התבונן מעבר למה שאתה רואה." בפעם השניה רפיקי אמר לסימבה "הבט מעבר ל%$@#, התבונן בתוכך." בפעם השלישית, אמא של טימון אמרה לו את זה במלך האריות שלוש XD "כל מה שאתה רואה מכאן ועד למקום המוצל...שייך למישהו אחר" XD ~מתה~ אני כל כך מעריכה את הסרט הזה.. הוא פשוט קלאסיקה. הייתי חייבת לתת לזה מקום של כבוד ^^ סימבה על הקיר שלי מחייך;; בישי שלי.. ~מוחצת~ ^^ ותודה ^^; נממ.. X.X;; ~תולה את עצמי~ בפעם הבאה אני לא מפרסמת משהו ;; ~באקה~ ;;

Neon taichou

New member
Out Of Character

ז"א שדמות מתנהגת באופן שלא מתאים לה. למשל, אם יש פאנפיק בו סוי פונג מקפצת בשמלה ורדרדה בשדה פרחים ושרה "העולם יפה ואני אוהבת את יורואיצ'י", זה OOC. ...מישהו ממש צריך לכתוב פאנפיק כזה XDD

Neon taichou

New member
מה הקשר?! יורואיצ'י =_=

או אם כותבים יפה כמו רייבנצ'אן, אז אוקיטאקה. שומרנג'י! ><

למעלה