מפנה בית לשלושה ימים...

מפנה בית לשלושה ימים...

שלום ושלום,

יוצאות צפונה עם הילדים באוגוסט 14-16 (ימים ג-ה),
ומותירות אחרינו דירה נחמדה בקרית אונו (4 חד')
וחתולים נטושים (2).

אם אתן זוג/משפחה מהממת,וחשקה נפשכן לנפוש בקרית אונו (כלומר, במרחק 1/2 שעה נסיעה מת"א), במחיר טיפול בשני חתולים (אחד לטיף, השני פחות),
אל תתביישו לספר לי....

כאן הם

New member
את תכניסי אנשים זרים לבית שלך בגלל חתולים?

בשביל זוג חתולים, את תכניסי אנשים זרים לבית שלך לשהות בו 3 ימים?

אולי במקום זה, תני את החתולים ל-3 ימים לאנשים זרים כדי שהם יאכילו אותם?

... כפי הנראה אף אחד לא יקפוץ על הרעיון, כי מי יקח שלוש חתולים זרים לבית שלו?

אבל בתשלום, יהיו כאלו שיהיו מוכנים... אם את מוכנה לסמוך על אנשים זרים שיטפלו בחתולים שלך?

היום אמא שלי הפכה למאושרת: היא נפטרת מהכלב של אחותי. הכלב חוזר לבית של אחותי כדי שהיא תטפל בו. אמא שלי נאלצה לטפל בכלב באופן זמני כי הבן שלנו שוהה אצל אחותי והכלב רק נובח כל היום כי הוא חושב שהבן שלנו הוא אדם זר. אחותי לא סומכת על אף אחד שיטפל בכלב שלה... חוץ מאמא שלי. היום המנקה גם באה לנקות את כל הבית כדי שאמא שלי תרגיש שהבית הוא שוב שלה.

כבר ממזמן הודעתי לבן שלנו (ולבן זוג) שאני לא משתגע מכלב או חתול בבית שלנו. למזלי, הם לא מנדנדים בנושא.

רענן

ממליצה לשאול בגיליסט

והייתי עושה את זה בכייף, אם לא היו לי שלושה חתולים משל עצמי ועוד כלבה
.

מצאתן?

אנחנו לפני שנתיים השכרנו את הדירה על שני החתולים שבה לזוג עם שתי ילדות לשלושה חודשים, בזמן שטיילנו בארה"ב וקנדה. זה היה מאוד משתלם, בעיקר כי שילמו לנו שכ"ד וחשבונות, וגם היינו רגועות בעניין החתולים.

אבל... לא כל הדברים שלנו חזרו אלינו. הם איבדו לנו כל מיני דברים, הבית חזר מטונף ברמה שאחרי שלושה חודשים וטיסות עמדתי באמצע הלילה וניקיתי כי לא יכולתי לסבול את הלכלוך.

אבל שלושה ימים זה מאוד מאוד שונה, ואני חושבת שבסה"כ גם אצלנו זה היה מוצלח.

למעלה