מפניני השבוע:

מפניני השבוע:

זה טעים לי! (לא צריך להתחכם באוכל, מי מקלחת מספיקים) המרכך זה לראש, אתה מבין אבא? (איתן מלמד אותי שיעור במקלחת) המלאך הגואל אותי מכל הלילות... (איתן עדיין בליל הסדר)

../images/Emo6.gif מתה כבר לפגוש את האיתן הזה ../images/Emo6.gif

אצלנו היו מלא... באופן מפתיע ומעצבן אני לא מצליחה להזכר כרגע... רק בקצת: הקטנה (בת שנתיים וחצי) זכתה בשלל תחתונים חדשות מסבתהּ לרגל גמילתה. על חלק מהם מצויירת בובת ברבי עם כובע. הקטנה מתעקשת שזו "אמא של עשהאל" (חבר מהגן שלה.)
השיחות סביב סעודת שבת על חידוש המו"מ עם סוריה הביאו את הבכור (4.5) לפרץ מונולוגים על פתרונות אפשריים. הקטע שנחרט בזכרוני: "סבא, נקח טנק של צבא הגנה לישראל, שלא מתפוצץ ממוקשים, ונסע לסוריה ונהרוג את הסורים ונקים לנו שם מדינה. מה הבעיה?"

טחג

New member
וגם אצלנו

יש מלא כל השבוע, אבל אני לא זוכרת את הכל. השבת היינו אצל סבתא שלי, שמדברת מסתבר עם טיפת מבטא ייקי (אני אפילו לא שמה לב לזה) והגדולה (בת כמעט ארבע) אמרה לה פעמיים - "סבתא, צריך להגיד אמן, לא אוֹמֵן!" ובסוף השבת כשסבתא שלי הביאה לי משהו ואמרתי לה תודה רבה, היא הוסיפה "שכוייח, סבתא".

המלצה: רישמו!

לנו יש מחברת מתנה קטנה שאנחנו כותבים בה את כל הפנינים. כך לא שוכחים ויש עם מה לשמח את השבוע של פורום נשואים/ות

טחג

New member
יש לנו מחברת

שקנינו ממזמן אבל היא יושבת קבורה איפה שהוא. התכנון היה גם להזכר בחוכמות מפעם ולרשום הכל שיהיה לדורות הבאים, אבל כמו הרבה תכנונים גם זה לא הגיע עדיין לכלל ביצוע...

טחג

New member
זה רעיון!

ביומן זה באמת רעיון טוב - זה זמין הרבה יותר. אימצתי, עכשיו נראה איך אני אבצע....

למעלה