מפניני לשונו של ישוע+שבת שלום

מפניני לשונו של ישוע+שבת שלום../images/Emo48.gif

בס"ד ישוע אמר: שמה שמטמא את האדם הוא מה שיוצא מפיו(נצור לשוני מרע ושפתיי מדבר מרמה.תפילת שמונה עשרה),ולא מה שנכנס לפיו.אך מאחר וישוע המשיח אמר כי אין הוא בא לבטל את התורה והנביאים,יש להתיחס למאכלות האסורים והמותרים עפ"י התורה.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifזה עתה חזרתי ממקום מבורך..

המקום עצמו הוא סתם אולם, אך נוכחות האדון ישוע המשיח ביננו בירכה את המקום והוסיפקה ששון לשמחה, ויראה לכבוד. אדם מאוד יקר לליבי היה איתנו בפעם הראשונה בקהילת המאמינים, וכלכך רציתי שישוע ידבר לליבו, שיקרה משהו שאותו אדם לא יצא כמו שנכנס... היה משחק של לבחור מערימת פסוקים פסוק ולראות מה יצא לך..ויצא לו פסוק כלכך מדהים ובול מתאים
الرسالة الى العبرانيين3 لذلك كما يقول الروح القدس اليوم ان سمعتم صوته فلا تقسّوا قلوبكم הָאִגֶּרֶת אֶל הָעִבְרִים פֶּרֶק ג עַל כֵּן, כְּמַאֲמַר רוּחַ הַקֹּדֶשׁ, "הַיּוֹם אִם־בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ; 8 אַל־תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה תודה ליסוע שאני כלכך אוהבת
ושבת רגועה לכולנו

junior gong

New member
מברוקקקקקק קולולולויששש

מזדהה איתך, היה מקסים ביותר, ובקשר לאיש ההוא, אני לא יודע אם משהו התעורר בו או לא, אם כן אז הללויה, אם לא, אז כנראה שזמנו עוד לא הגיע שאלוהים יקרא לו, כי ברגע שאלוהים יקרא לו הוא ירגיש את זה לבד מעצמו ויבוא, על שני המקרים נגיד אמן. ובקשר לפסוק, אז זה באמת מדהים, זה לא קרה סתם, אין אצל אלוהים סתם, כנראה הוא כבר סולל לו את הדרך אליו, שיפתח את עיניו בזמן הקרוב ויהיה דרוך.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאמן../images/Emo24.gif

אני בטוחה שהוא סולל לו את הדרך.. אותו איש הוא איש טוב בתוכו, סלחני ורחמן, אני מאמינה ומתפללת שהמעבר לצד השני אל תוך ממלכתו של ישוע הכל יכול, יהיה מהיר
.

lion 7

New member
ישוע בחר בנו עוד מלפני יסוד העולם

ונתן לנו שם חדש , זהות חדשה , איזה נפלא לדעת שיש אל חי ששומר עלינו , לא בזכות אלא בחסדו של רבנו ומורינו . יש לנו מעט להרבה ממה שנתן, לפחות נפעיל תדמית ומראה לו שדרכה יכול להשתקף ממנה ישוע... בכך ידע העולם שאתם אהוביי, אם תאהבו אחד את השני, אני אתן לכם מצווה ישנה חדשה , תאהבו אחד את רעהו ובכך תושלם התורה והנביאים.. הרי מוסר השכל מחיינו הוא להלל את שמו של בן האלוהים ובן האדם היותר יפה מבני אנוש ישוע המשיח בן דוד, שעל שמו אנו קרואיים נוצרים או משיחים מסיחים. . . . . . .

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifונזכרתי בתרתילי אהובה..

ربي اجعلني اشبه ابنك يسوع واجعل الهي ملكه بين الضلوع واملئني من فيض السلام وارويني حتى اصير في سلوكي كيسوع

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifקול מלאכי../images/Emo9.gif

מזמן לא קניתי לי סידי טוב של תראתיל יפים.. הבעייה היא שאיני נגישה לספריות כאלו, אין ברשת מקום שניתן להזמין? ובכלל המלצות על אוספים יפים..ישנים זה גם מצויין

SON OF JESUS

New member
מברוק מברוק מברוק../images/Emo23.gifאמן

וואי היה אתמול מרתק היה יפה מאוד, הורגשה את נכחותו וכוחו של יסוע איתנו הכל היה מושלם (חוץ מרעש הילדים) אבל הכל היה יפה מצחיק כל פסו ופסוק שנראה נבחר לערב הזה ........ בקשר לאיש הקרוב שלך שיפרד אני כל הזמן הסתכלתי עליו וראיתי הוא נהנה מאוד צוחק מחייך, אמן ורב יסוע נגע בו ונראה אותו איתנו עוד ועוד , זה יהיה מושלם אבל אני מאמין שהדרך שלו לרב יסוע עוד תבוא לאט לאט וזה יגיע כך ליבי אומר לי ובמיוחד שבאבא נאוויל נתן לו מתנה , כי ארב יסוע רצה כך מהתחלה נחשב עליו במתנה ובמתנה השהכי משכה את עיניו לבאבא נאוויל מאז שהתלבש ואמר לו המתנה האחרונה ארב יסוע ירעא ויפתח את ליבו

salt of earth

New member
איפה נעלמת לנו?

ואיזה יופי לשמוע סיפור על אנשים שישוע נגע בלב שלהם.

SON OF JESUS

New member
היתי חולה מלח הארץ

אבל השגחתי עליכם תהיה בטוחה וראיתי מה הולך פה כל עאם ואינתי בכיר עזיזתי

למעלה