מפסיקים להעלים עין!

amitk80

New member
מפסיקים להעלים עין!

די לחרפה במדינה שלנו שציבור העיוורים צריך לסבול מאפליה וחוסר צדק הרבה מובנים. הגיע הזמן שנדרוש זכויות שוות וביחד נלחם על מה שמגיע לנו ונראה שאנחנו חלק בלתי נפרד מהחברה.. בימים אלו רצה עצומה בנושא אז תכנסו ומי שרוצה שיחתום. http://www.atzuma.co.il/petition/i2i/1/

חתמתי וכמה הערות ברשותך:

א. דף העצומה מתרפרש כל כמה דקות ולי כמוגבל זה לא נוח כי לקח לי כמה פעמים עד שהצלחתי למלא את הפרטים שלי כי כל פעם האתר התרפרש ומחק את מה שרשמתי בעמל, שימו לב. ב. האתר מאוד מגושם ולא נוח לניווט, אני רציתי לדעת מה הכוונה הזכויות שלא מגיעות לנו, ז"א אני למשל מקבל כמה דברים וחשבתי שזה מה שמגיע לי, עכשיו לפי מה שאתם אומרים יכול להיות שמגיע לי יותר ואני לא יודע זאת או משהו כזה, אשמח למידע תמציתי של מה מקבלים מול מה שלא מקבלים ולדעת העצומה מגיע לנו, המסמכים שם 1. מאוד מגושמים כי המידע נועד לאנשים שמבינים לקרוא בירוקרטיה לא לאנשים הקטנים 2. המסמכים באים בפורמט וורד ואין באפשרותי להשתמש בתוכנה הנ"ל ולכן גם לא יכול לקרוא את המסמכים הללו, למה אין את המסמכים בפורמט האתר שהדפדפן יכול לקרוא אותם? תודה מראש.

amitk80

New member
תרשום בבקשה מייל

לכתובת [email protected] ותגיד להם את זה. העליתי את זה בפניהם ואני רוצה שאתה תקבל את התשובות מהם

amitk80

New member
קבלו תיקון

כתובת המייל היא [email protected] ולא מה שפורסם קודם. הבטיחו לי שאם שולחים לשם מייל מקבלים תשובה תוך מקסימום 3 ימים.

למעלה