מפסיקים להתלבט ב-
אנשים

מפסיקים להתלבט ב-../images/Emo43.gif אנשים

הזמרת מורן כרמל ("ספטמבר") תתארח מחר ב-12:00 בפורום מוזיקה מזרחית ותשיב לשאלות הגולשים. כולם מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2159&MessageId=140283055
מתלבטים מה ללמוד? מתקשים לבחור מקצוע? מחר בין השעות 14:00-12:00 תתארח ד"ר תמי אמיר, מנהלת המרכז לייעוץ לימודי באוניברסיטת תל אביב בפורום אוניברסיטת תל אביב ותענה על שאלות והתלבטויות בנושא קשיים בבחירת מקצוע/תחום לימודים. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1729&MessageId=140297208

STEMINEM

New member
מי שנכנס אדר...

אמא שלך זונה !.. למישו יש קישור להורדה או יכול להעלות ל -F2H ‎‏ ‏?

Because Of May

New member
מרסדססססססססססססססססס../images/Emo47.gif. ../images/Emo109.gif

חחח נדבק לך מעספור, הא? אני יכולה לשלוח לך... יש גם את הקישור הזה: http://www.f2h.co.il/443937589 אבל אני לא בטוחה שזה "משנכנס אדר" של מרסדס, לא ניסיתי להוריד משם כי אין לי רמקולים אז גם ככה אני לא יכולה לוודא שזה באמת זה... אבל תהנה
. מרסדס בנדדדדדדדדדדדד
.

Hadar way

New member
אני התרנגול הכי ססגוני בחדר ההמתנה

ואשכרה מרסדססססססססססססססססססססססססס

Because Of May

New member
כשסיימו למרוט אותי, ../images/Emo109.gif

כבר לא היה לי אכפת לי איזה שניצל אני הולך להיות! וזה לא משנה אם אדר נכנס או לא נכנס, הוא לא אשם בזה שאמא שלך זונה!

STEMINEM

New member
היה גם.. ``נפלת חזק.. /tapuzforum/images/Emo184.gif

אבל זה כבר בפעם אחרת.. נראלי את רואה עספור רק בגלל השירים בסוף חח

אהבתי שהם שמו את "יהודה יהודה"../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

זה היה כזה מתאים! וגם השיר 'מה עם הכסף?' של אקסום [ש,ד''א, בת דודה שלי מופיעה בו
], כשהם היו במסעדה עם גורמזנו חחחחחחחחחחחחחחחח יואו, הרג אותי הקטע שהם הדליקו את הסיגריות ארבעתם ביחד ושניה אחרי שהם הדליקו המצלרית באה ואמרה 'אסור לעשן פה' חחחחחחחחחחחחחחחחחח. תכלס יש שם אחלה שירים... מה, לא ככה?

חח אני כל הזמן אומרת את זהXD ../images/Emo223.gif

או שאני שרה 'יא בינתי אל סולטן' חחחחחחחחחחחחח אין אין, גאונים
אה כן, והתחלתי להגיד לא מעט 'בן של זונה' חחחחחחחחחחחחחח נו מה, זה פשוט מצחיק. אבל אני אומרת את זה רק כשאני עם עצמי.
כמו מקודם, עליתי בדיוק הביתה והקוד בדלת כניסה לא עבד לי
אז אמרתי 'נווו יא בן של זונה!~@' ואז זה נפתח חחחחחחחחחחחחחחח. ~בורחת~

STEMINEM

New member
חח שמקללים תמיד זה עובד ../images/Emo184.gif

לי נדבק "סע סע יא בדבחת" חחח.. של קובי זה

חחחח קובי מלך, מ-ל-ך. ../images/Emo223.gif

גם הדמות וגם השחקן. כזה חתיך.
וידעתי שאני מכירה אותו! השיער הזה ממש משנה אותו.
הקטע הוא שלא ראיתי אותו באף סדרה לפני זה, כלומר, לא ראיתי את הסדרות שהוא שיחק בהן, ועדיין הוא היה מוכר לי. הוא לא היה גם דוגמן? או שהוא היה באקזיט? לא זוכרת...
בכל אופן, לו ולאיציק יש סצנות מעולות ביחד.

STEMINEM

New member
הוא נראלי היה בסדרה של בר רפאלי ../images/Emo184.gif

בערוץ 10 שכחתי איך קוראים לה.. משו עם מטוסים חח

כן, פיק-אפ. אבל זה מה שאמרתי, ../images/Emo223.gif

שלא ראיתי אף סדרה שהוא שיחק בה. קראתי בויקיפדיה ולא היה זכור לי שום דבר משם, ועדיין הוא היה לי מוכר.
אולי הוא היה פעם אחת בערוץ הילדים או משהו... ואם כבר ערוץ הילדים- איזה נורא זה שיש שחקנים שמופיעים בו ושם בסדרות בערוץ הילדים או באולפן שם [האמדנהפרידרהאמ] ואחר כך הולכים ומשחקים דמות גסה כזו. בטוח יש הרבה ילדים שרואים את עספור רק בגלל שחקנים אחרים ואז הם נחשפים לכל הקללות והסצנות סקס שיש שם. ><

Because Of May

New member
חחחחחחח!../images/Emo6.gif. ../images/Emo109.gif

טוב, זה ידוע שכשמקללים מכשירים או מרביצים להם, הם מחליטים לפעול XDD. ולא יוצא להגיד הרבה בזמן האחרון גם "יא בן/בת זונה", לא יודעת אם זה קשור לעספור או לא.

NoAmItA ChAn

New member
הצילו!

יש לי מגן בערבית בראשון, ואני אמות ;;;;; ועוד לא התחלתי ללמוד אפילו! ובשלישי יש מגן בע"פ בביולוגיה! @!%<!@?%@#<

Because Of May

New member
אם זה מנחם אותך, ../images/Emo109.gif

יש לי ליום ראשון להגיש עבודה ע-נ-ק-י-ת בכלכלה+ להגיש עבודה במתמטיקה של 50 תרגילים מהמיקודית של הרומניות, הכי קשה שיש
. נחשוב טוב, יהיה טוב (?).

NoAmItA ChAn

New member
חשבתי שרק אצלנו קוראים להן "הרומניות" XDDDDDD

אויש, ואת חמש יחידות, לא? בכל אופן, בהצלחה בהכל 23%?<@#!?<%<#@

למעלה