מפס

מתן ציח

New member
מפס

קורס מפס שולט סרבלים אימפריה סלוניקי מלכה אוהל 1 אלוף מתן בן הרוש המלללך

gal dolev

New member
מתן יבונבון!

כן היה טוב! אבל יש לך טעות קלה.. הגרוסמן שולטת! ואוהל 3 לוקח את כל השאר בהליכה קלה.. צריך לעשות הפגנה! אני רוצה את הסרבל שלי אצלי!

מושיק oha

New member
לא לא לא

אוהל 2 מתנפחים במים וינדמילר לקחה את כולם פעמיים ורק הגרוסמן אכלה מכנסיים :p אוהל 2 אל תשכחו .. כלום לא עצוב הכל כרגיל כלום לא קורה פה כלום לא קורה פה

מתן ציח

New member
לאאאא

גרוסמן בעעעע סירה תלאביבית תמיד אחרונה גם האוהל שלה מגיע אחרון בהכול הם שברו שיא בחתירה ארוכה הגיעו ב 5 וחצי שעות וכמובן אנחנו (אוהל 1) הגענו ראשונים בשעתיים וינדמילר שלטטטת (רק אם אוהל 1 היה אליה או חיפאים נטו) לא לקחתם כלום רק אוהל 1 סלוניקי אימפריה אוהל 1 שולט מנצחים בהכול וד"א מתן בן הרוש מלך

אתם טועים

גרוסמן היא לא סירה גרועה רק המפרשים שלה לא תפורים טוב... וחוץ מזה אל תשכח שהסירה הזו פעם ראשונה ירדה למים להפלגה כל כך ממושכת אחרי 20 שנה שהיא הייתה בחוף, אז אף אחד לא ידע בהתחלה להפליג עליה כמו שצריך. חוץ מזה האוהל שלי הוא הכי טוב!!!!!!! אוהל 3-לקום כול בוקר לאוהל חדש:) נראה לי שאנחנו האוהל עם הכי הרבה הוואי

goomal

New member
עצוב

היה לכם קורס עם הלויטניות הכי טובות אז סתמו את הפה עם הצ'ט המפגר שאתם עושים פה. זה לא מעניין אף אחד שאוהל שתיים מתנפחים במים.

מתן ציח

New member
גרוסמן

ראיתם כמה סריטות עשיתם לה גם בדופן בגלל הגשר של הפועל (חיפאים שפיצים יודעים) וגם היא עלתה על סירתון וגם מיפרשים מיוחדים מאנגליה יקרים אחו שרמותה והם לא תפורים טוב והם לא מתלבשים על המנורים תורן חדי מחובר אם קליפסים לונטות ויש לה גם מלא צלעות שבורות ודברים כאלה

אתה מכיר את הגרוסמן יותר טוב ממני..

מאיפה אתה יודע שהמפרשים הגיעו מאנגליה?ושכחת סיקרטים שבורים,וחבל קיבוע לוחית של ההגה החליק כל הזמן והלוחית כל הזמן עלתה...קיצר כמו לכול סירה יש לה המון פאקים אבל בואו לא נשכח את הוינדמילר לפני השיפוץ שלה? יצא לי לראות אותה לפני השיפוץ והיא נראתה זוועה(לפני שלוש שנים כשאחותי הייתה במפ"ס). לא שהיום היא נראית משהו-מי המפגר שכתב על החרטום אם תרצו אין זו אגדה? או על ההגה-וינדמילר I LOVE ?רק מוכיח שחיפאים הם ...

עדי שתקי את לא יודעת כלום אז פשוט

תסתמי את הפה וינדמילר מלכה אוהל 2 אימפריה!!!! אוהל 2 מתנפחים במים אהה כן ו.... גרוסמן בויה!!!!!!!!

Yaarit4

New member
אויש נסחפתם:O

מה זה משנה מי יותר טוב
שתהיו בריאים

liorkap

New member
הליוייתנית הכי מושקעת..

אני חושב שהליוייתנית הכי מושקעת היא הונדמילר. כל הכבוד לחיפאים ולטילנגר על העבודה. היא נראית ממש טוב והיא ממש משופצרת. להתראות...

Anogs

New member
חה חה חה חה!!!!!!!! עדי הרגת אותי!!

ציטוט השנה: "גרוסמן היא לא סירה גרועה רק המפרשים שלה לא תפורים טוב" ובאנה עזבו אותכם שטויות, אלה שלושת הסירות הכי טובות של צופי ים והכי יפות, הגרוסמן סירה מעולה שטסה במים עם תרנים, מנור ומפרשים חדשים שטפורים מעולה, עם אוהל של פסיכים שלא היה להם כח להפליג כנראה אז הם באו אחרונים לכל דבר, אבל חפיף.. לוינדמילר יש את הציור על החרטום הכי מכוער שיכול להיות (סליחה קוסטה). והסלוניקי סוסה.. אבל מה שחשוב זה שאוהל אחד עושים ביד. VIVE LE SALONIKI!

למעלה