מפעילת מחשב

adid17

New member
מפעילת מחשב

בחרתי בשאלון הרצונות את התפקיד מפעילת מחשב. רציתי לדעת אם מישהו יודע על התפקיד ועל ההכשרה שלו.

wwcw

New member
מפעילת מחשב

אחלה,גם מפעילה וגם מחשב נא לא להתלהב,העבודה עצמה די משעממת[מעין קלדנות] עוברים קורס לא ארוך אבל רמת הבנות טובה.

khudkgjhg

New member
תגובה לשאלה על מפעיל מחשב

יא נבלות,תסתמו כולכם. אתם לא יודעים על מה אתם מדברים! רואים שלא עשיתם צבא,ואם עשיתם, בטח עשיתם עבודות רס``ר כל השירות...זבלים! בכל מקרה, מפעילת מחשב זה אחלה תפקיד,אחלה אנשים,יש מבחנים פסיכוטכניים על רמה!מתוקים שלי, כנראה אתם לא עברתם אותם ולכן אתם מגיבים ככה. אז עדי,תלכי על זה,תלמדי המון על מחשבים ותמצאי מהר עבודה טובה אחרי הצבא-סכומים טובים ביותר... מומלץ!!!!

ממש לא

אני מפעילת מחשב ואני יכולה להגיד לך- זה ממש לא קלדנות. אפשר להתווכח אם הפעלת מחשב זה תפקיד טוב או לא, אבל הוא לא דומה אפילו בקצת לפקידות. התפקיד כולל בעיקר פתירת תקלות תוכנה, חומרה ורשת, התקנת תוכנות, הזמנת טכנאים והדרכת משתמשים. אם הקטע של עזרה לצרכנים ושירות חזקים אצלך- אז לכי על זה. אם לא-תתרחקי.ולכל אלה שמתלהבים מהפעלת מערכות מחשב- אולי זה תפקיד טוב, גם זה לא בטוח, אבל חותמים שנה קבע.

balcony

New member
לא בהכרח...

אני דווקא שמעתי שזה תפקיד ממש גרוע, לעומת מפעילת מערכות מחשב חוצמזה, עלפ י מה שהבנתי כמעט כל אחת מקבלת את זהה מה שאומר שרמת האנשים לא תהיה בהכרח כל כך גבוהה אבל הכל עניין של מזל...

למעלה