מפעלים. הצעה לערן

Assaf177

New member
מפעלים. הצעה לערן

אני לא יודע אם אתה יכול לעשות את זה עכשיו, אבל לפחות הייתה צריך להתחשב במפעלים קצת יותר ולהפוך אותם לחשובים יותר. כרגע אין אחד שקונה מפעל אזרחי אחר מאשר מפעל ליהלומים. למרות שיש מבחר גדול של מפעלים אזרחיים. אבל אני מציע את ההצעה הזאת: למה אף אחד לא בונה את המפעלים האחרים? כי פשוט לא צריך! לדעתי צריך להיות חשיבות לכל מפעל, לדוגמה אם אתה רוצה לבצע את השיפור בטכנולוגיה של שיפור הטילים הבליסטיים, חייב להיות ברשותך לפחות X מפעלים לאורניום, וכאשר אתה רוצה לבצע את השיפור של האטום/כימי/ביולוגי צריך כמות גדולה יותר של מפעלי אורניום. דוגמה אחרת היא של כמות של מפעלים לדלק, לארטילריות,למטוסים, לטנקים, לספינות, לצוללות ולא חסר עוד. כמו כן הם צריכים X מפעלים של ברזל. אפשר לשחק עם זה. מה אתה אומר? ושוב אני יודע שזה לא ממש אפשרי להכניס בשלב כזה של המשחק אבל בכל זאת, לכמות הגדולה של המפעלים האזרחים אין חשיבות!

levy boy

New member
רעיון דיי גרוע

זה הורס את כל המפעלים כי המטרה להרוויח כסף לא צריך לסבך את זה יור מדי

tablul

New member
אתה צודק בטענה, אבל הרעיון לא משהו.

המפעלים האזרחיים באמת כבר חסרי השפעה, כי המפעל האזרחי הכי טוב נותן 20 אלף לתור. צריך להוסיף מפעלים שייתנו יותר. אפשר דוגמה להוסיף מפעל יהלום מלוטש (סתם זרקתי.. ) שיעלה מיליון וייתן מאה אלף לתור.

lordgarr

New member
לדעתי הרעיון מצויין...

אפשר גם שמפעל של פחם בשביל חשמל (סתם זרקתי) ואם חשמל אתה תוכל לשפר טכנולוגיה מסויימת. הרעיון מצויין, צריך באמת עוד מפעלים שנותנים יותר כסף.

כן רעיון מעניין

אני מסכים, כדי שתוסיף את זה... אבל בכמות קטנה. "כדי שתוכל לשדרג לפצצות אטום, תהיה מחוייב להיות בעל 5 מפעלי אורניום" וכדומה. אבל לא להגזים עם חיוב הקנייה של המפעלים. מקסימום 5 מפעלים.

NADAVT26

New member
צריך שתהיה אפשרות לשלוח חלק מהמפעלי

מהמפעלים שלך למישהו במשחק להעביר לו את הבעלות עליהם..

למעלה