מפענח תצלומי אוויר או עובד חקר מודיעין

refael680

New member
מפענח תצלומי אוויר או עובד חקר מודיעין

אני יודע שבעיקרון חקר יותר טוב אבל אם יש מישהו שמכיר טוב את שני התפקידים יוכל לעזור לי...

shoham95

New member
אין דבר כזה יותר טוב

יש דבר כזה יותר מתאים לך ופחות מתאים לך. שני התפקידים נחשבים תפקידים מאוד טובים, אבל השאלה היא מה אתה חושב שיותר מתאים לך...
אני מכירה די טוב את עובד חקר מודיעין, וזה נראה לי תפקיד מעולה וממש מעניין. אני מכירה הרבה אנשים שמשרתים בו והם ממש נהנים ומרוצים. את מפענח תצ"א אני לא מכירה טוב אז אני לא רוצה להגיד כלום על זה. ובכל מקרה, כדאי לך לשפוט בעצמך על סמך דעות על שני התפקידים מה יותר מתאים לך כי זה באמת אינדיבידואלי...
אני ממש ממליצה לך לחפור קצת אחורה פה בפורום וגם בגוגל ולחפש פרטים על כל אחד מהתפקידים, כמה שיותר דעות על התפקידים- יותר טוב

בהצלחה

4everbitch

New member
מכירה מקרוב את שני התפקידים

קודם שני התפקידים הם לדעתי מעניינים ונחשבים טובים. בשניהם יכולים להיות נושאים ומשימות סופר מעניינים, אפילו ישנם מקומות שבוגרי הקורסים עובדים יחד זה לצד זה. יכולים להיות תפקידים לבוגרי הקורסים שהם סופר חשובים אבל מבחינת עניין הם לדעתי פחות מעניינים. אבל חשוב להדגיש יכול להיות שבעיני הם פחות מעניינים אבל בעיני אחד שעושה אותם הוא יגיד שמה שאני עשיתי פחות מעניין . זה נורא סובייקטיבי אבל בשביל זה מתחשבים בבחירה שלך לרוב. בכל מקרה שני התפקידים עושים דברים מודיענים בעלי חשיבות רבה!! בגדול אם אני כן אעשה השוואה אז ככה קורס מופ"ת מסתמן כיותר כיפי ומורעל מקורס עח"מ, מפענחים יוצאים עם מקצוע לאזרחות. אבל לדעתי התפקיד המחקרי הרבה יותר מגוון כל יום זה משהו אחר, עם יכולת של הרחבת החשיבה שלך והתפישה על העולם מתרחבת אף היא ופחות מונטונית מאשר בפענוח שרוב השרות למעט אם תגיע ליחידות מיוחדות או למשרדים שמשלבים פענוח ומחקר...עושים רוב השירות אותו דבר שזה קצת עבודה שחורה אבל סופר חשובה ( שוב פעם זאת הדעה שלי, כל אחד יתן לך דעה אחרת)

למעלה