|מפקד|התקדות חודשים לחודש ספטמבר :) |מפקד|

|מפקד|התקדות חודשים לחודש ספטמבר :) |מפקד|

שם:
עיר מגורים:
תמונה שלך: [שלך ! ולא של אף אחד אחר ] ,
איך היה החודש בפורום:
אני מתפקד/ת להשאר כאן במשך כל החודש:
מה היית רוצה להוסיף לפורום:
בויז אהוב: *הוספתי קצת שאלות , ........*
שבת שלום ,!!1

../images/Emo195.gifעונה :] ../images/Emo195.gif

בבללאט זה חייל לא מפקד DD= חח לא נורא . שם:נופר בוסקילה גיל:15 . כיתה:י'3 :] עיר מגורים:חיפה . תמונה שלך: [שלך ! ולא של אף אחד אחר ] , > איך היה החודש בפורום:נחממד כימעט ולא הייתי פה . אני מתפקד/ת להשאר כאן במשך כל החודש: ללא ,|; לימודים וכאילו \;; מה היית רוצה להוסיף לפורום:נאמממ עוד בנות שיחליפו את הבנות שיעזבו ,.... בויז אהוב:אאאאין !

../images/Emo28.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם:הדר
כיתה:ז'3
עיר מגורים:פרדס חנה [=
תמונה שלך: [שלך ! ולא של אף אחד אחר ] ,אין
איך היה החודש בפורום:סבבה [=
אני מתפקד/ת להשאר כאן במשך כל החודש:לא מבטיחה P=
מה היית רוצה להוסיף לפורום:עוד בנות חיחי [:
בויז אהוב:שרון [:
שבת שלום

../images/Emo204.gif מתפקדת :)

שם: בת-אל גיל: 13 וחצי כיתה: ח' עיר מגורים: בת ים תמונה שלך: [שלך ! ולא של אף אחד אחר ] , >> איך היה החודש בפורום: בסדר :) אני מתפקד/ת להשאר כאן במשך כל החודש: אוללי, בגלל הבצפר |: מה היית רוצה להוסיף לפורום: בויז אהוב: אדם

lililulu

New member
בוקר טוב לי :)

שם: עמית גיל: בע"ה עוד שבוע וקצת 15 כיתה: עולה לי' עיר מגורים: יוקנעם סיטיD; תמונה שלך: [שלך ! ולא של אף אחד אחר ] , איך היה החודש בפורום: טוב ולא יותר אני מתפקד/ת להשאר כאן במשך כל החודש: נראה...לימודים אני יודעת אולי לא יצא... מה היית רוצה להוסיף לפורום: הייתי אומרת מנהלת אבל עכשיו יש את דילב אז לא צריך [; בויז אהוב: בועז מעודה D;

שריתיXD

New member
../images/Emo47.gif להלהלה

שם:שרית גיל:13 כיתה:ח' עיר מגורים:חיפה תמונה שלך: [שלך ! ולא של אף אחד אחר ] , איך היה החודש בפורום:נחמד[: אני מתפקד/ת להשאר כאן במשך כל החודש: כן אבל קצת פחות. מה היית רוצה להוסיף לפורום:לא יודעת |: בויז אהוב:אושרי [:

../images/Emo108.gifעונה:]

שם:מריה גיל:עוד שבוע 14:]] כיתה:ח'3:] עיר מגורים:אשקלון=] תמונה שלך: [שלך ! ולא של אף אחד אחר ] , איך היה החודש בפורום:בסדר :] אני מתפקד/ת להשאר כאן במשך כל החודש: אממ..כן... מה היית רוצה להוסיף לפורום:עוד בנות=] בויז אהוב:שרוןןן=)

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gif מתפקדת

שם: שירלי גיל: 14 וחצי כיתה: ט' עיר מגורים: טבריה תמונה שלך: [שלך ! ולא של אף אחד אחר ] , איך היה החודש בפורום: בסדר אני מתפקד/ת להשאר כאן במשך כל החודש: כן מה היית רוצה להוסיף לפורום: עוד בנות בויז אהוב: אדם בקטנה **ערן החתיך**

חן XD

New member
../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם: חן
כיתה: י'
עיר מגורים: קריות.
תמונה שלך: [שלך ! ולא של אף אחד אחר ] , אני ועמירמי הסוס יאור :) D== שש אין אחרת
איך היה החודש בפורום: נחחמדד עד מאוד :)
אני מתפקד/ת להשאר כאן במשך כל החודש: ננסה .
מה היית רוצה להוסיף לפורום: שייכתבו פה קצת יותר . גם הבנות פה וגם הבנים
בויז אהוב: בוא נשאיר את אושרי

עונה[:

שם: נטע גיל: באוקטובר 14 כיתה: ח' עיר מגורים: אזור(יישוב ליד חולון) תמונה שלך:לא עולה לי. איך היה החודש בפורום: בסדר אני מתפקד/ת להשאר כאן במשך כל החודש: אולי בגלל הלימודים מה היית רוצה להוסיף לפורום: עוד בנות בויז אהוב: אדםםםם

../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם: מיכל . גיל: עוד כמה ימים 15 . בע"ה . כיתה: י'-1 . O; עיר מגורים: אשקלון תמונה שלך: [שלך ! ולא של אף אחד אחר ] , http://img408.imageshack.us/img408/2028/imgp0829mg9.jpg איך היה החודש בפורום: אחלה . מנהלת ברוך השם .
אני מתפקד/ת להשאר כאן במשך כל החודש: ננסה ,, מה היית רוצה להוסיף לפורום: לא'דעת . P = בויז אהוב: הראל נחשב ? . D;

../images/Emo210.gif ../images/Emo195.gif מתפקדת למפקדת XD ../images/Emo195.gif

שם: אוראל גיל: 13 עוד מעט :) כיתה: ח' . עיר מגורים: ת"א תמונה שלך: [שלך ! ולא של אף אחד אחר ] , איך היה החודש בפורום: אחלה , :) אני מתפקד/ת להשאר כאן במשך כל החודש: לא מבטיחה , אכנס מידי פעם , בגלל הלימודים \ ; מה היית רוצה להוסיף לפורום: ת'אמת ? שום דבר , הפורום מצויין , וטוב שכך , אם כבר אז עוד בנות P: בויז אהוב: שרון סנדלר הסקסי בוי :] - {הדריק?!} DDD =

../images/Emo217.gifמתפקדת.

שם: דילב. גיל: 16. כיתה: י' (= עיר מגורים: קריות. תמונה שלך: >> אני זאת שעושה עם היד D; איך היה החודש בפורום: לא היה טוב יותר :] אני מתפקד/ת להשאר כאן במשך כל החודש: ללא ספק
מה היית רוצה להוסיף לפורום: אם אני ירצה להוסיף משהו אני ידאג להוסיף, אבל מה שלא כ"כ אפשרי לעשות לבד זה להוסיף עוד קצת משתמשים \: בויז אהוב: אביחי 3>

../images/Emo141.gifמתפקדתת=]

שם:ספיר גיל:15 וחצי כיתה:י' עיר מגורים:נהריה תמונה שלך: [שלך ! ולא של אף אחד אחר ] , איך היה החודש בפורום:סבבה קצת פחות היתי אבל בסדר=] אני מתפקד/ת להשאר כאן במשך כל החודש: אשתדל=] מה היית רוצה להוסיף לפורום:סומכת על דילבי
חחח מה שצריך יש כבר נראלי..... בויז אהוב:אדם

MaStuLa76

New member
איזו שבת מצחיקה הייתה לי [= נהנה P;

שם:שירה גיל: 16 כיתה:י' עיר מגורים: קרית שמונה תמונה שלך: [שלך ! ולא של אף אחד אחר ] , איך היה החודש בפורום: נחמד [= אני מתפקד/ת להשאר כאן במשך כל החודש:לא מה היית רוצה להוסיף לפורום:כלום [:

מתפקדת[?]O.O../images/Emo105.gif

באיחור. שם:רותם גיל:15 וחצי כיתה:י' דמאט ממחר!!!1 D: עיר מגורים:חדרה תמונה שלך: [שלך ! ולא של אף אחד אחר ] , שמאלית. איך היה החודש בפורום:בסדר:) אני מתפקד/ת להשאר כאן במשך כל החודש:נראה. מה היית רוצה להוסיף לפורום:יותר בנות[?]חח שלא יהיה יבש ככ

למעלה