היא כתבה כ"כ יפה ומרגשמפרגנת לחברה
מקווה שלא תכעסו
למה לכעוס, כל כך מזדהה ומבינהמפרגנת לחברה
מקווה שלא תכעסו
למה לכעוס, כל כך מזדהה ומבינה
אני גם כן על הסף של לוותר, וגם אנחנו קבענו עם הרופא רק עוד שני נסיונות ודי. מה אומר ומה אגיד, הלוואי עלי גם... אני כבר התחלתי למסור חלק מהדברים ששמרתי 6.5 שנים,והשבוע הפרדנו את הבנות לשני חדרים (הן היו בחדר אחד, והחדר השני חיכה ...) קשה לי אפילו להגיד שאני בשלבי ויתור , אבל אני יודעת שזה כך.
תודה רבה רבה לך. דבר אחד אני
תמי מאחלת לך מעומק הלב שהצ'אנס הנוסף יביא את כל מה שאת מצפה ממנו. אני רוצה להאמין שלכל אחת מאיתנו זה מחכה מעבר לפינה הלוואי שגם לך. מאחלת לך רק אושר
כמה קשה לנו נפשית ופיזית לעבור...תודה רבה רבה לך. דבר אחד אני
יכולה להגיד, אני כבר עכשיו מאושרת. יש לי בעל נהדר וילדות מדהימות, ואני אומרת תודה על כך כל יום. לכן המחשבות על ויתור,כי הכשלונות הללו (שלילי 1 ,3 הריונות כימיים ו2 הפלות) כל פעם העיבו על אושרי וגרמו לי לתהות אם אני לא מתגרה בגורל ומבקשת יותר מדי.
אי אפשר לבדלמה לכעוס, כל כך מזדהה ומבינה
אני גם כן על הסף של לוותר, וגם אנחנו קבענו עם הרופא רק עוד שני נסיונות ודי. מה אומר ומה אגיד, הלוואי עלי גם... אני כבר התחלתי למסור חלק מהדברים ששמרתי 6.5 שנים,והשבוע הפרדנו את הבנות לשני חדרים (הן היו בחדר אחד, והחדר השני חיכה ...) קשה לי אפילו להגיד שאני בשלבי ויתור , אבל אני יודעת שזה כך.
ויתוריםאי אפשר לבד
מאוד קשה לוותר בלי עזרה מבחוץ. זה תהליך מסובך וכאוב, שלקח לי למעלה מ-1/2 שנה, וכלל עזרה רבה מבחוץ.
אי אפשר לוותר כדי לא לוותרויתורים
כבר שמעתי לא אחת על נשים שהרו ברגע שויתרו. נראה לי קשה, שלא לומר בלתי אפשרי.למרות שגם אני, כמו כולנו, מכירה את ייסורי הנפש, את הכאב שבאכזבה, את הפחד שאולי לעולם לא, את החרדה שמא אורי יוותר בן יחיד. ובכל התסכולים לפעמים עוברת המחשבה "בשביל מה את צריכה את זה? הרי החיים שלך בסה"כ נחמדים ומספקים אם לא היית שקועה כל כך במתח ובהתעסקות הזו" ויתור לא פותח חצוצרות חסומות. משפט הקסם הזה "ויתור יכול להביא להריון" מצד אחד מובן ומצד שני תמוה. הבה נודה, יש בינינו כמה שיצליחו להרות רק בסיוע התערבות רפואית כזו או אחרת. אז איך עושים את זה? איך ממשיכים בתהליך הפיזי ועם זאת מביאים את עצמנו למצב של ויתור? האם זה בכלל אפשרי?
אני מרגישה שהתהליך ארוך אצליאי אפשר לוותר כדי לא לוותר
אם מוותרים אז מוותרים. לא מוותרים כדי שהוויתור יביא להריון. אי אפשר להמשיך בתהליך הפיזי ולהביא את עצמנו למצב ויתור - זה לא הגיוני ולא אפשרי. תהליך הוויתור היה מאוד ארוך והדרגתי. 2 הטיפולים האחרונים נעשו מכוח הסכם מראש שהיה לי עם בעלי. תהליך הויתור נוצר במקביל - ללא כל קשר, או מגמה זולת הויתור עצמו.
תמי, אם את בקונפליקט - אל תוותרי !!אני מרגישה שהתהליך ארוך אצלי
מהפסקה מוסכמת מטיפולים לשלושה חודשים, זה גולש אצלי כבר עוד מעט לשנה. כל פעם אני מוצאת סיבה אחרת למה לדחות את החזרה לטיפולים, מצד אחד, ומצד שני הלב עדיין נחמץ ורוצה. אני בהחלט בקונפליקט פנימי, במיוחד שבעלי עדיין לא ויתר ולא חושב על ויתור, להיפך, הוא מאוד מאוד מאוד רוצה עוד ילד.
קשהלמה לכעוס, כל כך מזדהה ומבינה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.