מפרסם סיפור קצר...

Rivendell

New member
אם תוכל בבקשה להדביק אותו בהודעה

כי להרבה מאיתנו יש בעיה לעבוד עם וורד, זה יהיה מצויין. תודה

Pippin

New member
הצעה בקשר להדבקה:

צירוף קקובץ txt. ניתן לשמור ב word על ידי שמירה בשם והגדרת סוג קובץ, אין הגבלת גודל משמעותית כמו בהדבקה להודעה והרקע הוא לא אפור. כמו כן, פורמט טקסט ניתן לפתיחה על ידי כל דפדפן שמציג את הפורום, וכן על ידי תוכנות רבות אחרות, ומאפשר שינוי גודל/גופן וכו' והתאמה להדפסה.

Yuli Gama

New member
זו הצע טובה, רק קצת בעיתית

מניסיוני, רוב האנשים לא טורחים לפתוח את קבצי הסיפור המצורף. כי זה מעט את המחשב, תוקע אותו, או שכלל לא עולה. כי חוששים שזה וירוס או כי זה סתם עבודה נוספת. אם רוצים להגדיל את מספר הקוראים הפוטנציאלים, עדיף בהרבה לפרסם את הסיפור כהודעות המשך בתוך הפורום עצמו. אפילו שבשביל כך צרי לפעמים לחתוך אותו בצורה לא סימפטית במיוחד.

inbal76

New member
ביקורת

הסיפור מתחיל מעניין ומסקרן. לצערי ההמשך די מאכזב, וכך גם הסיום. כלומר, כל מה שקורה בסיפור זה שנוצרים עוד ועוד כדורים. זאת כל העלילה. זה חוזר על עצמו ומשלב מסויים זה מתחיל לשעמם, ואני מצפה לאיזושהי התפתחות אחרת. או תפנית בעלילה, או גילוי של משמעות כלשהי שעומדת מאחורי העניין, או לפחות הסבר לתופעה. הסבר מדעי או פסאודו-מדעי או אפילו דמיוני לגמרי, אבל איזה שהוא הסבר. ככה סתם זה לא מספיק מעניין. וגם הסיום - כדור הארץ יחרב - מאכזב. מי שקורא מד"ב נתקל כבר באלף החרבות של כדור הארץ, ואם אתה לא מספק לזה איזו משמעות מקורית אז זה לא מספק. אני קוראת את זה וחושבת: נו, אז הוא יחרב, אז מה? נקודות האור: תחילת הסיפור, כאמור, בהחלט יוצרת עניין להמשיך לקרוא, והכתיבה טובה ואמינה.

Boojie

New member
כמה תמיהות:

בחור בריטי בשם ג'ילבר? ג'ילבר, בעקרון, הוא שם צרפתי, והגירסה האנגלוסקסית היא ג'ילברט, אם זכרוני אינו מטעני. זה ממש צרם לי. כריך אבוקדו עם פסטו? איכס! טוב, בלי קשר לטעם הקולינרי שלי, מה היה הצורך באזכור הפרט התמוה הזה? יש לזה סיבה מיוחדת? כי גם זה צרם לי, תקוע שם בלי סיבה. אבל הכי חשוב: ו...? אוקיי, תיארת סיטואציה. יופי. סיטואציה רבת דמיון ומרשימה. אבל עכשיו מה? אין פה ממש עלילה, אין פה ממש נסיון להסבר, אין פה כלום חוץ מתיאור סיטואציה, וסיטואציה לבד עוד לא יוצרת סיפור. זה שקול, פחות או יותר, לאמירה "יום אחד עלתה המסה של כדור הארץ באחוז גבוה והירח התרסק אל תוכו". ו...?

למעלה