מפרסמים/מוכרים/מחפשים/דרושים וכו'

לנון2

New member
מחפשים בסיסט או בסיסטית ../images/Emo152.gif

להקת מחליפי הפנים מחפשת בסיסט בימים אלו סיימנו להקליט את האלבום הראשון שלנו אנו מנגנים פופ רוק ומעוניים בבסיסט להופעות הקלטות ובקיצור להמשיך וליצור יחד אנו בני 20 פלוס מאזור המרכז אם אתה מעוניין ניתן ליצור קשר במייל [email protected] או בטלפון - 050.7977326 ולהתרשם מאחד השירים שלנו בלינק הבא http://www.shox.co.il/uf/464/630/liorface.html יום טוף לכולם

Haim3d

New member
מחפש לקנות powerbook g3 נייד

054-8024040 מבטיח לשמור עליו יפה חיים

borismu

New member
אולפן הקלטות הבית הסגול במבצע

שלום לכולם אולפן הבית הסגול לרגל הפתיחה מציע לכם יום הקלטות מלא ב700 שח בלבד חדר 10 מר' וחדר גול ומפנק 30 מר' הקלטות live,אקוסטיות,ערוצים,הפקה הלחנה ומה לא??? כנסון להתרשם- www.bait-sagol.com

Dont Panic

New member
Gybenhinom מחפשת גיטריסט!

בשל עזיבתו הפתאומית של הגיטאריסט המוביל שלנו, אנחנו מחפשים גיטאריסט חדש. הלהקה מנגנת ת'ראש מטאל עם גראולים,אנחנו גרים בפ"ת ועושים חזרות בגרוב בהוד השרון. מלבד הפוזיציה הנ"ל ההרכב מלא,כלומר-סולן,בסיסט,מתופף,גיטריסט ליווי. יש הרבה חומר כתוב,והלהקה נמצאת בשלבים מתקדמים של חזרות לקראת הופעה ובעתיד הקלטות. אם אתה שולט גם בטכניקות ריפים וגם בסולואים,ומעוניין, ניתן לפנות אלינו ב: אלירן פלא 0546561183 או אייסי 139489128 יובל פלא 0525556097 מסנג'ר [email protected] ניתן להאזין לשיר מוקלט שלנו בדף המייספייס שלנו: http://www.myspace.com/gybenhinom

5ליעד

New member
שלום!אני מחפשת מורה מקצועי/ת לפסתר

באיזור המרכז. אם תוכלו לעזור-שלחו לי מסר בבקשה.תודה.

logus

New member
סדנא בנושא פיתוח קול - הירשמו עכשיו

-הדגש- סדנת העשרה של MusicTalk.co.il ובית ספר סקאלה בנושא: פיתוח קול -סדגש- לאחר בקשות רבות של חברי הפורום לאירוע, אני שמח להציג בפניכם את הסדנא הראשונה של הפורום מיוזיקטוק שתתקיים בשיתוף עם הבית ספר לפיתוח קול: סקאלה! האירוע יתקיים במתחם בית הספר בתאריך: 26.12.06 (יום שלישי). הכניסה חינם! אם האירוע יהיה מוצלח כמו שאנחנו מקווים נפתח בסדרה של מפגשים בנושאים שונים הקשורים למוסיקה. אני מצפה מכל אחד אחד להגיע לא מעניין אותי כמה רחוק הוא גר! תאשרו את השתתפותכם בטלפון: 036415807 מה בתוכנית? 19:30 התכנסות וכיבוד 20:00 סדנת נשימה (על מזרונים), הסדנא עוסקת בנשימה סרעפתית, "נשימה נכונה" המלמדת את הגוף להתגייס לטובת השירה הנכונה. 20:40 הגיינה קולית - אסור ומותר לקול (מאכלים שתייה וכו') 21:00 הרצאה - הקשר בין תמיכת סרעפת לשירה נכונה. 21:30 הופעה: הרכב צעירים של אוהד חיטמן הרכב הגוספל הרכב בוגרים של אוהד חיטמן הרכב הג'אז -הדגש- הכניסה חינם! -סדגש- נא לאשר את השתתפותכם בטלפון: 036415807 נתראה!!! למידע נוסף: http://www.musictalk.co.il/forum/forum11/thread24758.html

Pipe Dreamer

New member
The Whiteyebrow מחר בבארבי!

The Whiteyebrow - להקה צעירה מכפר סבא שחרטה על דגלה להחזיר את הגראנג' לחיים! עם השפעות מנירוואנה, פרל ג'אם, אליס אין צ'יינס וגם מלהקות קצת יותר חדשות, הלהקה מעמידה הופעה מקפיצה, רועשת, עם חומר מקורי וגם קאברים לאותן להקות שהוזכרו קודם. מחר, יום שני ה-18/12, אחרי הפסקה של יותר מחצי שנה הלהקה חוזרת להופיע! בארבי כפר סבא, בשעה 22:00, כניסה 30 ש"ח. בקיץ הלהקה הקליטה דמו בן 6 שירים, כולם מקוריים, ניתן לשמוע 4 מתוכם במייספייס ובשוקס. הדמו ימכר במחיר סמלי בהופעה. חברי הלהקה: יוני ספיר - שירה גיל מאיר - גיטרה עומרי רוביסה - גיטרה עמית פרץ - בס אוהד מנור - תופים מקווים לראות אתכם מחר!

Dont Panic

New member
תודה רבה!

ברגע שנמצא גיטריסט חדש נעלה את החומר בהופעה חיה, אזא כל עזרה תתקבל בברכה מרובה!

Whorror

New member
מחפשים גיטריסט ומתופף.. ^^

חברי להקת בלאק-גוטיק-פאוור מטאל מכל רחבי הארץ עם ים חומר מקורי [ומגניב P:] מחפשים נגנים תותחי על [ורצוי כוסונים חחח] לבניית הרכב :] כרגע חברים בלהקה בסיסטית, קלידן, כנרית וגיטריסט.. למעוניינים: תום - 0525202914. מסנג'ר - [email protected].

Whorror

New member
מחנות פתוחה?

וווואייי נכון.. זה גם הכינוי שלך בפורום שלנו.. חחח קטעים ><

ibenshlush

New member
מורה לגיטרה מפתח תקווה - איתי

מורה מקצועי לגיטרה מפ"ת בכל הסגנונות והרמות, באווירה כייפית ונעימה. לפרטים נוספים: איתי 052-4796144 אתר לשיעורי גיטרה בחינם www.guitar-itai.com

Xknight

New member
מחפש נגן/זמר/שותף למוזיקה מקורית

אני בן 21 מהמרכז, כרגע מלחין ועובד על מס' שירים, אבל מחפש מישהו שגם יודע לשיר.. ההשפעות שלי: מיוז, אביב גפן, רדיוהד, נירוונה, גרין דיי,גאנס רוסס.. מי שמעוניין שישלח לי מסר לפרטי, אני מוכן להשקיע בזה הרבה. דואר: [email protected]

inbal287

New member
מפרסמים/מוכרים/מחפשים/דרושים וכו'

LuLuLu iT

New member
מארש דונדורמה בתאטרון ירושלים!

תזמורת רחוב ירושלמית בת 15 נגנים, משלבת בהופעה סוחפת מוסיקה צוענית, לטינית, הודית ואנדלוסית עם יצירות מקוריות המושפעות מג'אז ופאנק. ההופעה תתקיים בלובי תאטרון ירושלים שמפיק ליין של הופעות מצויינות בכל סוף חודש. [ניתן להצטרף למיילינג ליסט ולקבל עדכונים.. כדאי להתעניין
] ההופעה תתקיים ביום שישי ה29.12 באחת וחצי בצהריים. כרטיסים מוזלים לתלמידים סטונדטים וחיילים - 35 ש"ח אצלי ניתן ליצור קשר במסרים, מסנג'ר [[email protected]] או פלאפון [0506880410].. יערה

fieldy snuts

New member
טרק 26 אולפן הקלטות

אולפן הקלטות מקצועי וסימפטי הנותן שירותים לכל צורך שלכם מה לדוגמא? *אנשי מקצוע בעל הנוגע לסאונד הקלטות והגברה *הגברות לאירועים קטנים וגדולים *חדרי חזרות מרווחים. *הקלטות והפקות סינגל/דמו *קריוקי (על כל המשתמע מכך) *שירים במתנה כל זה באווירה טובה וביתית עם הרבה יחס אישי, סובלני ומבין.. והכי חשוב במחירים סבירים ונוחים לכל כיס. רח' הלל יפה 26 , חדרה. יעל 0547533772 נדב 0505444633 יהודה 0507202123

למעלה