... מפשלת בגדול, שוב...

bduya

New member
... מפשלת בגדול, שוב...

העיפו אותי מביצפר. שערוריה!! אני יושבת בבית בוהה במסך ושוקלת מה לעשות ביום הראשון על הבוקר.. מי מוכן לאמץ אותי??? והכל בגלל זה שברחתי משעה ראשונה היום על הבוקר.. פשוט הגעתי ללימודים ולא היה לי כח על הבוקר.. אז ישבתי קצת בחוץ.. ו-הופס!!! המנהל בא ואומר לי... ``בדויה, לכי הביתה. אין לך מה לחפש פה יותר. את לא לומדת, לא מתאמצת, ואפילו לא מראה נוכחות בכיתה.!!...תחזרי לפה רק כשתהיה לך גישה שונה למחוייבות שלך כתלמידה...`` אז אנשים טובים, חברים, מכרים, שונאים.. עצה, לא יותר לא פחות אני אבודה ואמא בכלל עדיין לא שמעה.. וואי וואי וואי תחשיבו אותי כחתיכת בשר קצוץ כשהשעה תהיה בערך 12:00 בצהריים.. כי אז אמא חוזרת הביתה ותראה בדויה חמודה מול המסך בפרצוף נאיבי, דומע, תמים ומבקש מחילה.. מה לעשות. פישלתי. שוב פישלתי אמא. אני מרשה לך להרוג אותי. מגיע לי. אני לא אחראית. אני לא מקשיבה. אני לא הולכת לפי החוקים שבמסגרת. הפאקינג מסגרת הזאת.. אנשים, אני אבודה. חסרת אונים טיפשה. מה יהיה איתי תגידו לי? עוד חודש בגרויות.. ואני מחוסרת הכל. אם זה שכל, יכולת, רצון, כח, עכשיו אפילו ביצפר, אנשים שמאמינים שאני אצליח.. אין לי כלום. אני כלום.. פישלתי שוב... וזו לא הפעם הראשונה. עכשיו בא לי רק פשוט לעוף מפה ולבכות. סליחה

CAT4

New member
אם את לא מאמינה בעצמך

אז אף אחד לא יאמן בך כדום כל את צרכה לאמין בעצמך ולנסות עד קלות הנשמה

bduya

New member
מאמינה בעצמי..

תודה מאמינה או מנסה להאמין -משו כזה.. אבל זה קשה.. תודה

CAT4

New member
תראי אני חושב שאת יכולה

אני לא מקיר אותך או את העולם הו את חייה אבל תראי אותי אני בן 20 בחייל בצה``ל עם בעיות גדולות בחיים וסימית ען בגרות מלאה אני לא אומר של עזרו לי עזרו לי והרבה אבל הצלחתי ואני חושב כל אחד יחול להצליח עם את רוצה תחתבי לי מכתב על עצמך [email protected] מחקה לך יוסי גור אריה

dor43

New member
אמא מקבלת אותכם כומו שאתם

bduya זה תפקיד של ההורים תאמינו לי כי אני אבא לשניים ``אנשים, אני אבודה. חסרת אונים טיפשה. מה יהיה איתי תגידו לי? עוד חודש בגרויות.. ואני מחוסרת הכל`` בגרויות מה את/ה אומר להגיעה לבגרות עם קשיים זה הרב מאוד בתך שלא כלום. אך בטווח הארוך הבגרות הוא שלב בחיים ואיו קבע למי יהיה כסף כמו זבל ולמי לא, הבגרות אינו קבע מי יהיה אהוב ומוצלך ומי לא.... דור43 לקוי למידה

למעלה