מפתה

TheOutsider

New member
מפתה

מפתה ובחוסר מעשה שוטפת בתשוקה רק בעומדה סמוך לקיר, מחייכת חיוכה, מחבקת את עצמה - הקור שבאוויר מתפוגג ובמקומו באה תשוקה. מוקפת אנשים אך עומדת לבדה משתתפת בשיחות אך מדברת עם עצמה מחייכת אל כולם, אל בפנים, כה עצובה. מבין כל הכוכבים שבשמיים זורחת לבדה בלי אור מיוחד בלי הילה האם זה רק אני רואה?! האם לכל שאר האנשים נראית רגילה? סתם ילדה? קטנה, חמודה, שמחה, האם רק אני רואה את הילדה הבודדה? העצובה? האם רק אני רואה עד כמה מדהימה? מסתכל עליה יושבת על המדרכה עם חבריה הרבים עם כל עולמה מסתכל עליה הולך לקראתה רוצה רק לחבקה לחוש אותה את הילדה הקטנה התמימה החמודה העצובה הבודדה השמחה המאושרת הבוכה המסכנה לחוש את כל כולה האם רק אני רואה עד כמה מדהימה?

FireAngel

New member
לא יודע...

לא יודע אם רק אתה יודע כמה הילדה הזאת מדהימה אבל בהחלט יודע שהשיר מדהים ואין לי מילים לתאר עד כמה!!! נ.ב בן כמה אתה???

JGO

New member
דגובה:

לפי דעתי השיר מאוד מאוד יפה ונוגע ללב אני מזדהה איתו מכיוון שלפעמים זה מה מרגשים כלפי עצמךויש הרבה דרכים שקשה לבתא את הרגשות אז מתעזרים בשירים. זאת האמת הפעם הראשונה שאני פה באתר הזה והשיר הזה נגע ללבי אני ישמח לקבל תגובה ולדעת שיש שחושבים כמוני

מקסים ! אהבתי...

הזכיר לי שיר של חיים נחמן ביאליק ``הלילה ארבתי`` הלילה ארבתי על חדרך ואראך שוממה החרשת בעיניך הנבוכות בחלון נשמתך האובדה ביקשת ביקשת את גמול חסד נעוריך ואת לא ראית אהובתי כי כיונה חרדה בחלונך התחבטה, התלבטה נשמתי. ואתה הזכרת לי את היונה ומבטה מן המרחק אל אהובתו תודה לך על השיר הנפלא ! ענבל

למעלה