מפתחות

אנגסטרם

New member
מפתחות

אתמול נעלמו לי המפתחות של הרכב, הופכת את הבית. שום כלום. ואני ממהרת, צריכה להגיע למעבדה! אחרי חצי שעה של חיפושים התקשרתי לבנזוג, אולי ראה אותם. לא, הוא לא ראה. אחרי שהוא צחק עלי, ניסה להבין איך אני זוכרת לשכוח כל כך הרבה דברים, הוא גם נתן עיצות לחיפוש. שום דבר, אין פתחות. הבעל מציע לחזור הביתה ולקחת אותי, עם המפתחות שלו. סירבתי בתוקף. בשבילו זה שעתיים נסיעה בטרמפים. אחרי עוד חצי שעה הוא מתקשר שוב. אומר בהיסוס שיכול להיות שהוא השתמש לי בהם ואולי הם בכיס של אחד המכנסיים שלו. בדקתי. הם אכן היו שם. בכיס של מכנסיים שהיו בסל הכביסה (ואני הייתי צריכה בשביל זה לחטט בכביסה המלוכלכת!) ואתם בטח שואלים את עצמכם איך בכלל עלה בדעתי לחפש בכביסה המלוכלכת, אז בתור אחראית הכביסה אצלנו, אני יודעת שלפני שזורקים מכנסיים של הבחור למכונה כדאי לחטט טוב טוב בכיסים כדי להוציא משם את כל הציוד שהוא אוגר שם. ואחרי זה צוחקים עלי שאני שוכחת דברים.
 
את מתחילה להטריד את מנוחתי בהתנהגות שלך

קודם את רוצה להפתיע את אישך בלימודים אחר כך את מספרת שיש לך כלל ידוע לחפש בכיסים של המכנסיים שלו הוא עשה איזה משהו שמצדיק שככה תחשדי בבחור הצעיר ?
 

אנגסטרם

New member
תראה

עשרות כביסות שבהם כל הבגדים יצאו מקושטים בסיבים לבנים מהטישויים שהוא שומר בכיסים, נראים לי כמו הצדקה מספקת ביותר לחשד מבוסס ביותר. ואני לא מפתיעה את אישי בלימודים. כלומר- אם אנחנו רשומים לאותו שיעור, ואז פתאום אני מופיעה לשיעור הזה, אתה מוכרח להודות שזאת לא הפתעה מי יודע מה.
 
../images/Emo12.gif

אישך מראה סימני טישו בכיסים, כאילו הוא סבא שלי יש בו מיעוט תימני בדם אולי?
 
תכסי אותו היטב!

מדוע את מזניחה?? וכשהוא ירצה לראות כדורגל, תני לו, זה מבריא
 
לעומתך

אמא שלי שכחה את המפתחות בסוויץ' והאשימה אותי כי אמרתי לה לכבות את המוסיקה! להבא אני אשלח אותה לחפש במכנסיים של בעלך[ זה לא נשמע טוב]
 
למעלה