מפתיע !!! ראנה ראסלאן 2 זכתה !!!

יניר007

New member
מפתיע !!! ראנה ראסלאן 2 זכתה !!!

אני המוםםםםםם !!!!!!! ערביה לקחה ????? ואו אני בשוק איךךךךך ? יכול להיות שוב אותה הפרוצדורה ? נסיון לקידום הייחסים ערביים \ יהודים ? לההההה.....לא הגיוני מה ..!! אויש להקיא פשוט להקיא ... ולמה לעזזל מהפעם הראשונה שראיתי את הערבייה הזו יישר נזכרתי בסרט האחרון שראיתי , "קינג קונג" ??

וואייי תפסיקו!!

היא זכתה, וזהו. מה יש, מקנאים!?! דיי כבר!! למה להעליב אותה, היא בן אדם כמו כל אחדד!!! היא אשמה שהיא נולדה ערבייה?!?! ואחר כך אתם אומרים שאתם לא גזעניים... בחייאת!! קיצור?! נמאס כברר היא זכתה וזהו, אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחורר..

y a m a i

New member
זה האבסורד את מבינה?

כשאדם אומר משהו נגד היהודים, אלו הם האנשים שצועקים אנטישמיות וגזענות.

מה זה אי אפשר להחזיר ת'גלגל ??

היא זכתה ולדעתי היא מהממת!! היא ממש יפה והיא מדגמנת כמו שצריך! תפסיקו עם השטויות שלכם כאילו זה היה טעות וחבל שזה קרה זה מה שקרה וזהו! לדעתי היא הייתה צריכה לזכות בכל מקרה! ואם זאת הייתה אליסיה? מה הייתם אומרים בגלל שהיא רוסיה בחרו בה? ואם זאת הייתה מימי מה הייתם אומרים בגלל שהיא אתיופית היא זכתה? אף אחת לא שונאת יהודים אז למה שאנחנו נשנא את ניראל על סמך זה שהיא ערבייה? תפסתם ממנה שההיא הולכת לתכנן פיגוע..

הקטג של עליזה 1 ?? כנסי

הבנת אותי לא נכון.. אני מעריצה שרופה של ניראל, רציתי שהיא תזכה מההתחלה. הצבעתי לה, אפילו. כנראה שלא הבנת אותי נכוןן... התכוונתי שאתם פה מנסים לנתח לה היא זכתה, אבל היא זכתה וזהו. כל מה שתעדו לא יכול לשנות אתז זה

0DanDuSH0

New member
המ../images/Emo4.gif

לא קשור אם היא ערבייה או לא, אם השופטים אהבו אותה וגם הקהל אהב אותה- סימן שמגיע לה לזכות
היא זכתה- אי אפשר לשנות את זה- ובטח שלא בהערות גזעניות כאלה.

y a m a i

New member
רק

אם הוא טועה בדרך ונופל על הראש שלך. למרות שאפילו סקאד זה בזבוז כסף על מעריץ נאצים כמוך.

SWING4U

New member
נראה לי מצאתי מה הבעיה שלך....

הנה הפתרון לבעיה ומצוקה שלך מוסר(ת) לך ד"ש...

y a m a i

New member
גם לוזר,

גם פרצוף מחבל, גם היה מת לסקס, אבל מי תסכים... מה יהיה איתך?

מה קשור נאצי?

אני יודעת שלא הגבת את זה לי אבל בכל זאת...את/ה לא חושב/ת שזה קצת מטומטם להשתמש במילה הזאת?? כאילו זה כלום

יניר007

New member
חחחחחח

לכל אילו שאמרו לקנא ... אני רוצה לראות ת'יום שיהודי יקנה בערבי בלי שום קשר לגזענות עכשיו מאיפה הפלצתם "לקנא" ? מה שבאתי להגיד שכמו בתחרות היופי של אז לקחו את אותה סיטואציה בדיוק !!! לקחו ערביה שמן הסתם כמו אז גם בדוגמניות הכי מכוערת משאר הבנות והופפפ - זכיה מפתיע . מההצגת הבנות לראשונה אמרתי למשפחה שלי - נו למה לא היא הזוכה ,אין טעם להמשיך לראות" (כן מה לעשות למשפחה שלנו יש רגעי משבר :) מודים ראינו הדוגמניות . זה מה שבאתי להגיד לקחו את הכי מכוערת ונתנו לה לנצח בגלל הפוליטיקה תמיד הפוליטיקה תנצח שבת שלום לכולם וחג שמח (גם למי שלא צם).. כולם נשמות טובות .

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למה שיהודי לא יקנא בערבי
אנלא יודעת איפה אתה חי כפרה וחחג שמח באמת!

למעלה