מפת הדרכים היא המפה שעליה יהיו..

invalid user

New member
מפת הדרכים היא המפה שעליה יהיו..

מפת הדרכים היא המפה שעליה יהיו ציוני הדרך לחורבן מדינת ישראל . הסכם אוסלו היה סוס טרויאני שהוחדר עיי השמאל בשיתוף פעולה עם אירגון אש'פ על מנת לחסל את מדינת ישראל ולהפוך אותה לקונפדרציה פלשתינית ישראלית. מפת הדרכים היא המשכו וחיזוקו של הסוס הטרויאני הזה המביא לפילוג בעם ומחליש אותו במלחמת העצמאות שלו. הרבה אישים בשמאל מוכנים להודות שהסכם אוסלו היה טעות והשאלה שאני שואל האם באמת היייתה כוונה טובה שלא הצליחה ? האם באמת מישהו חושב שכניעה לטירור עיי הבאת עראפת לכאן הייתה טעות? שהרי רבין היה ידוע כאיש אנליטי חכם לא שעה לתחנוני המלך חוסיין שביקש והתחנן לא להכניס את עראפת לכאן ואמר לרבין אני שסילקתי את עראפת מירדן ב1970 (ספטמבר השחור) ללבנון ואתם שסילקתם את עראפת ב1980 מלבנון לטוניס רוצים להחזיר אותו לכאן? רבין לא שעה לאישים מן הימין שהתחננו והזהירו אותו על מרחץ הדמים שעומד להיות אם תינתן לעראפת הטירוריסט הזכות לשוב ליו'ש,וחברי קונגרס אמריקאי שהזהירו את רבין לא ללכת למהלך אוסלו ולא לשמוע לעצת פרס וללכת עם המלך חוסיין להסדר מלא על השטחים וריבונות משותפת על הר הבית. לכן ברור שסרובו של רבין לא נבע אלא מתכנית שטנית של ברוני השמאל הקיצוני לוותר על השליטה היהודית בארץ ישראל כדי להתחבר למערב ולהפוך את מדינת ישראל היהודית למדינת כל אזרחיה מערבית מתקדמת. מניעיו של שרון בהמשך התהליך ההרסני הזה הינם מניעים אישיים ופוליטיים הנובעים מרצונו לסיים את דרכו הפוליטית עם פרס נובל לשלום ועם הלגיטימציה של השמאל בישראל. שרון אינו רוצה לסיים את דרכו הפוליטית כרוצח סברה ושתילה אלא כמנהיג שפעל למען השלום. במדינת ישראל אין האזרחים מבחינים בבדיחה העצובה הזאת הקרוייה פרס נובל לשלום שזכו בו פרס ועראפת וכנראה שגם שרון ואבו מאזן. במדינת ישראל השלום הוא טקסים יפים ומרשימים פרסי נובל לשלום והרבה דם של יהודים שנרצחים בשלום הזה.

חחחחח

אני לא יודעת אם היית רציני או לא, אבל כך או כך אתה מצחיק... כן, והשמאל רוצה להרוד את כל היהודים! אנחנו בעצם צאצאיו של היטלר שאולי היה יהודי בעצמו! ונעשה כאן מהפכה קומוניסטית אדירה ונהפוך את מדינת ישראל למדינת כל אזרחיה! שיוויון ואחווה ובלי פיגועים וכאילה! וואו... מדינה מערבית מתקדמת... איזה מצחיק זה יהיה... (באמת תמוה בעיני איך שתקפו אותי כאן פעם כאילו שמדינת כל אזרחיה מערבית דמוקרטית זה דבר רע)

Bajoran Preist

New member
פפפףף...תודה על המידע...

אני לתומי חשבתי שמטרת הציונות הייתה להקים "בית לאומי לעם היהודי, על מנת להצילו מהתבוללות ולמען הגנתו הפיסית, והפיכתו לעם ככל העמים". תודה ששמתי אותי במקומי. ואגב, אושרה, מה שמפחיד- זה שהוא כנראה רציני...

Zack DA

New member
אתה ציני ? כי אני לא

אם לא תשאר כאן מדינה יהודית, לשם מה נלחמנו את כל המלחמות הקשות הללו ?

Bajoran Preist

New member
לעניות דעתי-

מה שצריכה להיות פה היא מדינה דמוקרטית(שהיא מעצם הגדרתה "מדינת כל אזרחיה" כפי שכל מדינה דמורטית נאורה אמורה להיות מדינת כל אזרחיה) שהיא גם מדינתו של העם היהודי. דבר זה מתבטא קודם כל ומעל לכל בחוק השבות שמתיר ליהודים לעלות כרצונם ובאופן חופשי למדינת ישראל ולקבל סיוע. בצורה זו יש ליהודים בכל העולם בית להגיע. ליהודים- ולא לבני עמים אחרים(אלא אם כן מישהו מחשיבים אנשים שאינם יהודים ע"פ ההלכה ועולים לארץ מפאת איחוד חוק השבות "עמים אחרים"). מבחינה זו מדינת ישראל היא מדינה יהודית מאוד. פרט לכך יהיו במדינה סממנים יהודיים אחרים, כגון סמליה, תוכנית הלימודים בבתי הספר, השפה העברית כשפה רשמית וכו'. אבל- מדינת ישראל היא כאמור גם דמוקרטית. אם הבחירה צריכה להיות בין "דיקטטורה יהודית" ל"דמוקרטיה לא-יהודית" אני בוחר בדמוקרטיה. אבל מכיוון שאנו לא עומדים בפני הבחירה הזאת- אז צריכה להיות פה מדינת העם היהודי שהיא מדינה דמוקרטית(ובשל כך "כל אזרחיה" נהנים מאותן הזכויות). that simple.

Zack DA

New member
תבין משהו.

מדינת ישראל היא גם יהודית וגם דמוקרטית. יש חיכוכים אבל אין סתירה מהותית בין השניים. אם למדינה שאתה רוצה שתהיה בו, יהיה מותר רק ליהודית לעלות אליה, ויהיו לה סימנים יהודיים, כנראה לא הבנת על מה מדברת שולמית אלוני כשהיא אומרת "מדינה כל אזרחיה".

Bajoran Preist

New member
נו, על מה היא מדברת, לפרשנותך?

(אני באמת לא בקיא מדי בענייני שולמית אלוני)

Zack DA

New member
זו לא פרשנותי

"מדינת כל אזרחיה" היא מדינה דמוקרטית לחלוטין שאין בסמליה כל סממן דתי ו\או לאומי, ובמילים אחרות ללא כל זיקה ליהדות.

Bajoran Preist

New member
אז-

שולמית אלוני מציעה לבטל את חוק השבות? לשנות את השפה הרשמית לאנגלית? אם כן, אני מגנה זאת בכל תוקף. אבל אנחנו לא דיברנו על שולמית אלוני...

Zack DA

New member
"מדינת כל אזרחיה"

הכוונה היא למדינה ללא כל סממן יהודי, והשפות הרשמיות יהיו עברית וערבית, והקריטריונים לעלייה ארצה לא יהיו לפי לאום (כלומר חוק השבות יתבטל כליל או יתמזג עם זכות השיבה). זה אומר שצריך לעשות דגל חדש, המנון חדש, בלה בלה בלה ואני מקווה שאתה לא מעוניין בכך.

אני מעוניין בכך

אבל לא רק ישראל, וגם אם כבר מבטלים סממני לאום אז גם לא לעשות חדשים. בכלל אני בעד צורת התיישבות אחרת (לא מדינות לאום) שיתחלקו לפי אזורים גאוגרפיים עם תושבים ללא לאום משותף, או ללא לאום בכלל. אני קצת קיצוני בנושא הזה אני מניח. בואו לא נכנס לזה

invalid user

New member
רעיון נהדר

אולי גם נכניס לפה עוד כמה מיליון רוסים, עובדים זרים, וכמובן ערבים

Bajoran Preist

New member
אני לא מעוניין בכך.

אני חושב שמדינת ישראל צריכה להמשיך להתקיים כמדינת העם היהודי(שזה אומר בעיקר חוק השבות. סממנים יהודיים רשמיים כמו שפה רשמית, דגל והמנון אין ממש סיבה לשנות. ההמנון אולי טיפ-טיפה שנוי במחלוקת.. ושאר הסממנים צריכים לבוא לדעתי בטבעיות ולא בכפייה). אני מאמין שלעם היהודי יש זכות למדינה עצמאית משלו(מהסיבות שמוזכרות במגילת העצמאות) והמקום הטבעי למדינה כזו היא מולדתו ההיסטורית ישראל. אבל- אני מאמין ורוצה להאמין שהאנושות עוברת תהליכים שבמסגרתם היא נפרדת מרעות חולות כגון דיקטטורות וסכסוכים מקומיים וגלובאליים(ניתן לראות דוגמא פשוטה לכך באיחוד האירופי) ותהליך מתחזק של גלובאליזציה. כמו לכל תהליך, יש לכך השפעות חיוביות ומזיקות כאחד, אבל אני חושב שייטב לאנושות אם בסופו של דבר היא תשכיל להתאחד כגוף אחד, והצורך בלאומיות והפרדה יעלם. זה לא יקרה בדורנו, אבל אולי אחרית הימים הזו היא לא כל כך רחוקה.

למעלה