מפת הכוכבים שלי, מה זה אומר בעצם ?

rajahz

New member
מפת הכוכבים שלי, מה זה אומר בעצם ?

שלום חברים,
מתעניין באסטרולוגיה קצת לאחרונה, מסוקרן ממה שיש לכוכבים להגיד עליי.
אז השתמשתי באתר cafe astrology כדי לקבל כל מיני נתונים כמו היכן נמצא הירח ושאר הכוכבים כשנולדתי, יש לי זמן מדויק ומקום. מה זה אומר ? אין לי מושג, לפי התיאורים שיש באתרם כל פסקה סותרת את הקודמת.
השמש - טלה,
הירח - סרטן,
מרסורי - שור,
ונוס - טלה,
מרס - תאומים,
יופיטר - תאומים,
סטורן, אורנוס ונפטון - גדי
פלוטו - עקרב

טוב יש מצב שאני מצטייר כעוד מתעניין מעצבן, אז אשמח אם תכוונו אותי.

מתלמד8

New member
אתה לא מעצבן-אתה פשוט לא במקום הנכון,קנה ספר

אסטרולוגיה למתחילים, או, תירשם לקורס אסטרולוגיה למתחילים ואז לאט לאט תבין את הדברים,

אכתוב לך משהו בסגנון היהדות , כשבא גוי שרצה ללמוד את כל התורה על רגל אחת להילל הזקן,ענה לו הילל "ואהבת לרעך כמוך-זה כלל גדול בתורה והשאר לך ללמוד"(במקור -זיל גמור).שמאי-פשוט העיף את הגוי מפניו,אנו בית הילל.

אסטרולוגיה היא עולם ומלואו,,,,את הפרטים תוכל לדעת רק ע"י למידה מפורטת.

סתם לדוגמא-"פלוטו בעקרב",כדי רק להסביר לך מה זה פלוטו ומה זה עקרב ומה המשמעות של פלוטו בעקרב?,יאיר יצטרך לכתוב (אני עוד לא יודע מספיק)כאן תיאור של 3-4 עמודים צפופים,,,,,וזוהי רק ההתחלה.,,,,,,

בכל זאת קבל טיפ-שה שהשמש שלך בטלה,זה רק יעזור לך בלימוד.

מתלמד8

New member
תיקון בשורה האחרונה,במקום שה שהשמש שלך ,,,

צריך להיות -זה שהשמש שלך.

rajahz

New member
יש ספר שתוכל להמליץ לי שהינו "קליל" לקריאה ?

וכן .. אני מניח שהשמש בטלה אצלי רק 'עוזר' :p
&nbsp
תודה

אם הוא קליל לקריאה, סימן שהוא לא רציני

אם באמת אסטרולוגיה מעניינת אותך, תפסיק לחפש את הקלילות וחפש את העומק.

rajahz

New member
קליל בהכרח שווה לא רציני ?

לקליל הכוונה שזה קריא ולא קשה מדי להבנה למתחילים, ו ... מה אני יגיד, יש לי קושי לסיים ספרים עד הסוף :\ בדרך-כלל אני מגיע לאמצע ומפסיק, לפעמים (ממש לפעמים) מצליח לסיים. חחחח

אתה יכול להמליץ משהו עמוק ורציני ? :p
תודה

הממ...

מה זה קליל? זה לא ספר קריאה - זה ספר אינפורמטיבי! אנשים לומדים אסטרולוגיה שנים ארוכות, ואת האינפורמציה הבסיסית הזו אתה חייב ללמוד בדיוק באופן שבו לומדים ספר הנדסה שהוא לא 'קליל'. אולי תתחיל מהספרים של טלילה סטן, הם יחסית קלים וברורים, ותראה לאן תגיע.

Y. Welis

New member
יש לה עוד אחד קצר יותר וממש בסיסי

אגב יאיר, הקשיים לקשתים לא יגמרו בעוד שנתיים וחצי, כי בתחילת 2008, איך שסאטורן יוצא מקשת, צדק נכנס לעקרב...

מה שנקרא 'מהפח אל הפחת'. אז עוד שנה לאחרי המנאייק. חתמנו קבע.

מתלמד 88

New member
ליאיר-כדאי שיתחיל עם משהו קליל ולא יגדל ילדים

לפי מזלות השמש ויותר גרוע,יכוון כניסה להריון לפי מזלות השמש,(כמו נסי-מס' שורות למעלה) לדעתי-יותר טוב כך.

rajahz

New member
חחחחח לא !

אני רוצה לדעת ממה אני מושפע, מה משפיע עליי, אילו דברים מניעים אותי שאיני מודע להם כרגע.
מה פשר האובר-סנסטיביות, הרי-הגעש המתפרצים בתוכי, המשיכה הלכאורה לא רצונית לקיצון קטביי מצב הרוח. הרצון להוביל את העולם ברגע אחד, ורצון להתכנס בתוך עצמי ברגע אחר. רצון לספוג גירויים אינסופיים ברגע אחד, ותסכול וקושי לשאת את הגירויים ברגע אחר. קשה לתאר את זה, אבל כדי להקצין לפעמים אני מרגיש שאני נע בין חיים ומוות ^_^.
לפני שתאמרו משהו - אני בטיפול פסיכודינאמי מעניין ומעמיק
אבל בא לי לחקור את עצמי קצת מהאסטרולוגיה גם ...
&nbsp
להוליד ילדים ולבצע עסקאות וכו' לפי כוכבים - פחות מעניין אותי.

נשמע באמת מעניין, החקירה שלך

יתכן בהחלט שאסטרולוגיה תעזור לך להבין ולקבל את המורכבות שלך, הן מבחינת תכונות אופי והן מבחינת התנהלות. לשם כך אתה די צריך לשלוט בחומר, מה שאומר שאולי זה יקח לך כמה שנים טובות, אבל אולי לפני כן כדאי ללכת לאסטרולוג מקצועי כדי להבין לעומק את המרכיבים הפנימיים של אישיותך ולעשות לך קצת סדר בדברים..
בכל אופן, סחטין על הסקרנות. מקוה שהאסטרולוגיה אכן תביא לך את התשובות שאתה רוצה.

rajahz

New member
מעניין לקרוא

אני סטודנט לעבודה סוציאלית ויש הישענות יתר על הגישה הפסיכודינמית ולא מעט מרצים שמתנגדים לכך (ולא עושים כלום עם זה).
&nbsp
עם זאת הפסיכודינמי יותר מתאים לי, תודה על העצה :)

Y. Welis

New member
הארץ היא מעוזם האחרון של הפרוידיאנים. זה חבל כי הטיפול אינו

אפקטיבי כפי שהיה יכול להיות (ודווקא בארץ יש מומחיות עם טראומה ו-PTSD).
&nbsp
היא מחמיאה לדמיון (כי פרויד אהב את המיתולוגיה היוונית - לכן אדיפוס ועוד דוגמאות שמבוססות עליה), אבל היא לא תביא את הפיתרון.

למעלה