מפת המוח - 5x12...

King Of Kromags

New member
מפת המוח - 5x12...../images/Emo103.gif

ערוץ הילדים האלה...מטומטמים אחד אחד. כל אחד יותר אידיוט מהשני. הפרק הראשון ששידרו היום היה Map Of The Mind , מספר 12 - ומיד אחר כך שמו *שוב* את To Catch a Sliders, פרק מספר 15. או שהם לא אוהבים אותנו, או שהם לא יודעים לספור עד 18. אני הייתי מהמר על שניהם יחד. ועכשיו, נעבור לביקורת על הפרק. פרק נהדר, משעשע מעט, עלילה וכישרון משחק.הרעיון של העולם עלוב מעט, אבל זה עורר בי הרבה תהיות של "מה היה קורה אם..". ראינו את היכולות הטלקינטיות העצומות של דיאנה (תראו איזו עוצמה, בלי להשקיע מאמץ) - שבוודאי היו רק גדלות עם הזמן. תחשבו, שאפשר היה להגיע לעוד הרבה יכולות כאלו, דבר שמאוד מזכיר לי את מכושפות (וכיו"ב). אפשר להגיע לשליטה בזמן (ע"ע האצת/האטת מולקולות) שליטה במחשבות של אחרים (ע"ע ריינור והמקור), שליטה ביסודות שונים (ע"ע P3H2O) ועוד, ועוד, ועוד... חוץ מזה, המשחק היה נהדר! שתי הסצינות הטובות בפרק היו הסצינה כשדיאנה מפעילה את הטלקינזיס שלה על האח בבית-משוגעים ומעיפה אותו על הקיר (איפה ההקרנה האסטרלית, איפה...
) והסצינה שרמי מנסה לשכנע את המשוגעים לצאת לעשות מהומה ["לא! בלי משחקים עם הממטרות על הדשא ובלי מסיבות תה!"] כולם שיחקו נהדר, אהבתי מאוד את הפרק ובמיוחד את הציטוטים הבאים:
מגי: "אתה תיקח את זה (הרובה הרדמה) ואני אקח את זה (אקדח אמיתי), למקרה שנצטרך תרופה יותר אפקטיבית..."
[מגי מנסה לתפוס טרמפ]: "I lose my touch"
מלורי: "אני מקווה שזה (התה) לא יהיה חזק מדי..."
אצל דיאנה, המבט בהתחלה, כשהפורפסור שאשפז את עצמו מוזג להם תה. הייתי נותן לפרק הזה טוב++

King Of Kromags

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo103.gif

לא ראיתם? אין לכם מה להגיד? נו כבר, יא עצלנים...

TheWhiteTigris

New member
הסרט היה נחמד...

מעורר קצת מחשבות על היכולות הבלתי מנוצלות של המוח... מה שאגב מסביר למה הקרומס כל כך מפותחים שכלית - הם הפקירו את הצד האומנותי והרגשי כמו בני האדם ופשוט פנו רק לצד החשיבתי בהקשר של הפרק הזה, דווקא הצד האומנותי הוא זה ש"גדל" כיוון שהצד החשיבתי נחסם, ופה הסתירה החלקית עם מה שהוגדר כ"קרומגס", כי אם הצד האומנותי (כמו במקרה של דיאנה) הוא זה שלא נחסם, ודרכו דיאנה יכולה לגרום לסופות ולכל מיני פעולות שהקרומגס מבצעים בצד החשיבתי בלבד... קיצר מה שאני אומר, זה שבפרק הזה, היוצרים קצת פישלו מבחינת מניעת סתירות...

dugy

New member
הפרק השני אתמול היה יפה :)

עם היהלום ושבסוף הסתבר שהכוכבת סק הייתה גבר ;)

למעלה