מפת לידה

מפת לידה

היי
אני חדשה כאן.קצת מדאיגה אותי מפת לידה של בתי.שבתאי במוזניים בבית ארבע כלוי ללא היבטים,כמו כך גם ונוס ללא היבטים.
אשמח לעזרה

מי אמר שהם ללא היבטים?..

יש היבט מצוין בין שניהם של 60 מעלות, אחד ההיבטים הפרקטיים שיש, וזה בהחלט יעזור לו בחיים לנתב בין הרגש לצד המעשי ולממסד בכלל. שבתאי בבית הרביעי אינו נורא כל כך - הוא מייצג יתכן משהו שקשור לאב ולילדות של האב, כמו גם לקושי שלו אולי לבטא רגשות ולא רק סמכות, וכדאי לעבוד על זה. יתכן והאב לא נמצא כפי שהילד רוצה שיהיה, והזוית בינו לבין הירח מראה על קושי מסויים של ביטוי רגשי. הירח על האופק הוא מתנה אמיתית, ונראה שלמרות הקושי - העולם בהחלט יאהב אותו..
והאם תמיד תהיה שם בשבילו. רק כדאי להמנע קצת מדאגנות יתר..

נתונים שונים

זהו שזה באמת מוזר.במפה שבניתי בתוכנת היפריון ,נתונים לגמרי שונים.האם זה יתכן?

באמת מוזר

באמת מוזר יתכן ובאפריון לא לוקחים אורב של 6 מעלות לזוית של 60 מעלות אבל בכל מקום אחר כן לוקחים את זה, וכנ'ל הזוית של סטורן עם הירח. מוזר בהחלט ואיכשהו לא אמין בעיני אלא אם ההגדרות של מה את מחפשת שונות ממה שאת חושבת.

הגדרה

יכול להיות ש זה בגלל ש אתר אסטרו מחשבים לפי שעון גריניץ' ויש בנהם הפרש של שעתיים?
אז מה נכון?

לא נראה לי

אישית עובד עם אסטרו וסומך עליה באופן מכסימלי - זה האתר הכי מקצועי בעולם היום לטעמי. לגבי כל השאר אינני יודע ואינני יכול להחליט כי אינני מכיר ולא עבדתי עם התכנה הזו.

Y. Welis

New member
מפה חלקית - יש 30 מעלות בין השמש לנפטון (דיסהרמוני חלש) שלא

מופיע.
&nbsp
הכי טוב - המפות באתר ASTRO.COM. רפרנס מדויק.

למעלה