מפת מסמך ב-OFFICE XP

absry1

New member
מפת מסמך ב-OFFICE XP ../images/Emo4.gif ../images/Emo31.gif |ב

אחרי שידרוג ל-OFFICE XP (חוקי, חוקי) הכיתוב בחלונית הרמות של מפת המסמך הפך למזערי עד כדי חוסר אפשרות לקרוא. לשם המחשה זה בערך גופן 1. אז אני לוחץ על "בערך" כדי להגיע לעמוד הרצוי זה מ-ה-ז-ה מרגיז. אגב, הייתי בהיום עיון של מייקרוסופט בהנחייתו של אודי שהוזכר כאן כמנחה הצ´אט ביום ראשון והובטח שהאופיס החדש תואם ב-100% את אופיס 2000 הישן והטוב. אכן כן, אבל יש כמה שינויים מרגיזים כגון הנ"ל שהזכרתיועוד ועוד. בקיצור, אם מישהו נתקל ופתר אודה מאד לתשובתו.

amiros

New member
רעיון

שלום.. יש לי רעיון שאולי יכול לעזור, אבל אני לא מבטיח. יש KEY ברג´יסטרי אשר מוחק את ה- DATA של כל האפשרויות והסרגלי כלים ומאפס אותם. האפשרות שזה יחזיר לך לפונט נורמלי קיימת, אך לא בטוחה. אם אתה רוצה לנסות, אזי זה הולך כך: גש ל- התחל - הפעלה - הקש REGEDIT. הגע לפי הנתיב הבא ל: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Word\Data מחק את התיקייה הצהובה DATA. לפני שאתה מתחיל שני דברים: אל תשכח לוודא ראשית שכל תוכנות האופיס סגורות. לגבות את הרג´סטרי עם - על ידי פעולה EXPORT מהתפריט הקיים שם. זהו זה אל תשכח להגיד איך הלך ביי אמיר :)

absry1

New member
תודה, אבל זה לא הכיוון - דרסטי מידי

מה שאתה מציע הוא למחוק את כל הגדרות סרגלי הכלים כולל המקרו ה-QUICKOFFICE וכו´. אני חושב שלא זה הכיוון, פשוט איזה גאון במייקרוסופט בא עם רעיון, אבל לא שיתף את החבר´ה. אני מניח ששינוי גודל הפונט בחלונית מפת מסמך אפשרי, אבל לא מצאתי זאת ב-SO-CALLED HELP.

למעלה