מפת תווים של חלונות XP

FreeFeeling

New member
מפת תווים של חלונות XP

שלום, הרגע חיפשתי סימן של כוכב בתוכנה שמגיע אם חלונות של מיקרוסופט, רק שלהפתעתי עלה משהוא אחר, בגופן בשם Bookshelf Symbol 7 יש את הסמל "הבעייתי" אשמח אם משהוא הבדוק אם זה במקרה רק אצלי או שזה עצל כולם.

יש לך אפשרות בבקשה להעלות את הסימן

לכאן, לא לכולנו יש חלונות xp, לחלקנו יש גרסאות ישנות יותר של חלונות. תודה.

לסבא אריה יש XP PRO

לא הבנתי אותך תדריך אותי בדיוק מה לעשות אם זה לא וירוס ????? סבא אריה

FreeFeeling

New member
הנה

אגב לפי מה שידוע לי זהוא גם סמל של ההודים-(Indian) או משהוא כזה. הגרמנים העתיקו אותו.

תודה בן

אני שוקלת לפנות למייקרוסופט שישנו את הסימן. אם מישהו/מישהי מחברי הפורום כבר פנו בבקשה כזו למיקרוסופט, נא כתבו לי.

deebeebee

New member
נראה כמו עבודה של האקר

קשה להאמין שזו עבודה של מייקרוסופט עצמה.

הרגע שלחתי מייל למיקרוספט../images/Emo30.gif

אעדכן אתכם בתשובתם, אם וכאשר תגיע.

בדקתי אצלי האחד המחשבים אצלי

אותו סוג פונט ולא קיים סימן זה. הערך ההקס Hex 7E במחשב שאני בודק כרגע הגירסה 1.03 של RICOH במחשב אחר אצלי אין בכלל שם הפונט הזה. יש הרבה פונטים שכל מיני גופים בונים לבד או משנים. אני אבדוק גם בבית בעוד מחשב. אני לא מאמין שחברת מיקרוסופט יכולה לשלוט בפונטים של משתמשים שונים.

כל הכבוד למייקרוסופט, תשובה מהירה:

ענת שלום, אנו מודים לך על שהקדשת מזמנך ופנית אלינו. תווי צלב הקרס שולבו במערכת office 2003 בטעות וללא כל כוונת זדון. מיקרוסופט מתנצלת על הפגיעה בלקוחות וברגשותיהם ומיד עם היוודע הדבר בעדכונים שהתקבלו מלקוחות החברה, פעלה החברה באופן מיידי לאפשר ללקוחותיה הסרת הפונט המדובר מהתוכנה. הכלי להורדת הפונט מצוי בעדכון הנמצא בלינק הבא: http://support.microsoft.com/?kbid=833404 חברת מיקרוסופט ממשיכה לחדש, להרחיב ולשפר את קו המוצרים שלה. לקוחות החברה נהנים ממגוון רחב של מוצרים, וממבחר פתרונות ואמצעים מתקדמים ליישום רעיונותיהם. אחד הדגשים החשובים ביותר במיקרוסופט ישראל הוא שיפור מתמיד בשירות לקוחותיה. אנו ערים לצרכי לקוחותינו ונותנים מענה לפניותיהם באמצעות מחלקת שירות הלקוחות. מיקרוסופט ממליצה ללקוחותיה להגן על מחשבם באמצעות עדכוני תוכנה סדירים ותחזוקה סדירה של המערכת. פעולות אלה ימנעו אובדן נתונים, חדירה של וירוסים וסיכונים אפשריים אחרים. מידע נוסף אודות אבטחת המחשב ניתן למצוא באתר האבטחה למשתמש הביתי. למחלקת שירות לקוחות ניתן לפנות בימים א'-ה' בשעות 08:00-18:00 בטלפון: 09-7625400 אנו מזמינים אותך לבקר באתר מיקרוסופט ישראל בכתובת: http://www.microsoft.com/israel נשמח לעמוד לרשותך בכל עת ולספק לך מידע נוסף, שרות לקוחות, מיקרוסופט ישראל

FreeFeeling

New member
ענת אדרת

יופי של ביצוע ונחישות

masorti

New member
אצלי במחשב זה נמצא.

אפילו שניים. תו 126 הוא צלב קרס מסובב ב- 45 מעלות (כמו שמקובל בדגלים הנאציים), ותו 133 הוא צלב קרס מיושר (כלומר: בציר אופקי-אנכי) וגרסת ה-OFFICE שלי היא חוקית לגמרי ונקנתה בחנות. (ולא התקנתי פונטים נוספים בצורה עצמאית.) למען האמת אני לא כל כך מבין על מה הרעש. אז יש צלב קרס בתוך פונט של מיקרוסופט. אז מה? הרי קורה שאנשים נצרכים לסימן הזה לצורך כתיבת מאמר מחקרי. עדיף שיציירו את הסימן במו ידם ויסרקו למחשב? זה לא שהסימבול הזה הוכנס באחד הפונטים הנפוצים והוא קופץ מול העיניים כל יום. מי שצריך אותו ילך לחפש את הפונט המתאים ברשימה, ומי שלא צריך אותו יחיה מצוין בלי לדעת שהוא קיים אצלו במחשב.

למעלה