מצאו את ההבדלים http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html
א אח של אבנר New member 28/12/05 #2 לא ראיתי עד הסוף אבל זה נראה כמו אחד מאותם הדברים האלה שאמורים להבהיל אותך מתישהו בזה שמביאים משהו מגעיל/צורח למסך
לא ראיתי עד הסוף אבל זה נראה כמו אחד מאותם הדברים האלה שאמורים להבהיל אותך מתישהו בזה שמביאים משהו מגעיל/צורח למסך
B Beigelman New member 28/12/05 #4 חחחחחחחחחחח זה כ"כ שקוף... אני זזתי עם הכיסא אחורה כדי לא להיות קרוב מדי והחלשתי את הרמקולים ואז הסתכלתי אולי באמת יש הבדל קטן בזמן שאני מחכה ליצור. אגב, אני לא מבין למה יש שני תמונות של יצורים שמככבות בכל הדברים המפחידים האלה...
חחחחחחחחחחח זה כ"כ שקוף... אני זזתי עם הכיסא אחורה כדי לא להיות קרוב מדי והחלשתי את הרמקולים ואז הסתכלתי אולי באמת יש הבדל קטן בזמן שאני מחכה ליצור. אגב, אני לא מבין למה יש שני תמונות של יצורים שמככבות בכל הדברים המפחידים האלה...
ר רועי גבאי New member 28/12/05 #5 אלכס ??? תמות מה מצחיק הא?../images/Emo3.gif אני צריך טובה ממך צור קשר במסנג'ר
B Beigelman New member 29/12/05 #6 סבבה, אני אהיה מחובר בכל זמן שאני אהיה בבית אבל בתקופה הזאת יש לי קורס נט"ן אז אני לא אהיה יותר מדי זמן בבית.. תנסה לתפוס אותי. (אני אנסה לתפוס אותך)
סבבה, אני אהיה מחובר בכל זמן שאני אהיה בבית אבל בתקופה הזאת יש לי קורס נט"ן אז אני לא אהיה יותר מדי זמן בבית.. תנסה לתפוס אותי. (אני אנסה לתפוס אותך)
ר רועי גבאי New member 31/12/05 #7 אהלן אלכס רק אתמול יום רביעי חזרתי מטיול ליומיים- שככה לא הייתי מחובר בלילה במסנג'ר- אם אתה יום ראשון תהיה בתחנה אז אני אדבר איתך
אהלן אלכס רק אתמול יום רביעי חזרתי מטיול ליומיים- שככה לא הייתי מחובר בלילה במסנג'ר- אם אתה יום ראשון תהיה בתחנה אז אני אדבר איתך