חמישה ציטוטים - בהצלחה! 1-"אני שונאת אנשים אנשים חלשים שבמקום לדבר הם זזים" 2-"אני פשוט אעוף בלי לדבר ואתפזר בשקט בחלל" 3-"אני לא ישנה סופרת כוכבים דרך חורים בשמיכה" 4-"אני שואל ומייחל וככה מתפלל" 5-"אני קשורה כמו הכלבים אני נקשרת"
3- סיון שביט - נשקי אותי (שנינו נוסעים במכונית, אתה אומר לי שהדרך ארוכה ושאני יכולה להירדם..) 4- זה שיר של היהודים, מהאלבום הראשון שלהם... לא עולה לי שם השיר אבל אני אזכר.. טוב ביי... נתראה בלילה
רשמתי הודעה ארוכה והכל נמחק לי.. טוב, נכתוב שוב 3- נשקי אותי סיוון שביט 4- הבלוז של היהודים 5- באוויר גם של היהודים אך לצערי אני לא יודעת את הקשר ביניהם. הדבר היחיד שעולה לי לראש הוא שכל הציטוטים מתחילים במילה "אני" יכול להיות שזה הקשר?
זיהתם את השירים נכון חוץ ממספר 1. רמז לשיר מספר 1 - הזמרת ששרה את השיר נשואה לרפי רשף... שורה נוספת..."אבל גם בתמונות לפעמים הדמויות מקשיבות לתקתוק השעון." המשך השיר הוא גם שם השיר... ומה עם מספר 2?
שכחתם את מספר 2, רמזים:הפזמון הוא שם השיר, הלהקה הופיעה בשנה שעברה אצל יצפאן, תמצאו אותם תמיד בפסטיבלים, שם השיר מורכב משני מילים בעלות שלוש אותיות שמתחילות באותה האות... עכשיו זה כבר צריך להיות יותר קל...