מצאו עבודה לילדז.

mיטלמן

Well-known member
למה להגיד שהוא מתבטל?
מתוך הכתבה (תחזית עתידית מרתקת ונוראה)
"כידוע לכל בנו של ראש הממשלה מתגורר מזה יותר משנה במיאמי. ככל שלאחר המינוי של סיסו, במידה ויאושר, יזכה בנו של ראש הממשלה לקבל תפקיד באותה קונסוליה, אזי יהיה מדובר בחשד לכאורה לעבירת שוחד ברורה, על כל הנובע מכך, של קבלת תפקיד כתמורה לטובת הנאה לבנו של ראש הממשלה", הוסיף בן מאיר".

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
למה להגיד שהוא מתבטל?
"כידוע לכל בנו של ראש הממשלה מתגורר מזה יותר משנה במיאמי. ככל שלאחר המינוי של סיסו, במידה ויאושר, יזכה בנו של ראש הממשלה לקבל תפקיד באותה קונסוליה, אזי יהיה מדובר בחשד לכאורה לעבירת שוחד ברורה, על כל הנובע מכך, של קבלת תפקיד כתמורה לטובת הנאה לבנו של ראש הממשלה", הוסיף בן מאיר".
מה שיעשה הבן שללללל.
יראה חשוד!

Harrington

Well-known member
מנהל
למה להגיד שהוא מתבטל?
נו באמת. מגיש העתירות הסדרתי עם עוד עתירה מונפצת (האמת שעדיין לא. כרגע סתם מכתב ליועמ"ש. משהו שכלל אין סיבה שיתפרסם, אלא אם כן כמובן זאת כל כוונת המשורר לכתחילה ;-)).

מה מר נתניהו כן או לא עושה במיאמי, עם כל הכבוד וההערכה כלפי כל העוסקים במלאכה, לא מצאתי כל סיבה שזה יעניין אותי במיוחד :cool:.

משתפרת1

Well-known member
למה להגיד שהוא מתבטל?
כאמור- תחזית. כנראה נועדה להגביר ערנות ולא לאפשר למשהו לחמוק מתחת לרדאר.
מקווה שהפרסום יגרום לכך שמינויים לתפקידים בקונסוליות ובשגרירויות יעמגו בקנה המידה של הביקורת הציבורית.

mיטלמן

Well-known member
שאבין,
זו הגנה מצידך על הילדז?
מה שלא יעשה תגני עליו?
קראת על מה מדובר?
כפילות של שערוריות.
ומי שיספר לי שבזמן הפנקס האדום היה יותר גרוע, מציעה לכם לוותר.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
שאבין,
זו הגנה מצידך על הילדז?
מה שלא יעשה תגני עליו?
קראת על מה מדובר?
כפילות של שערוריות.
ומי שיספר לי שבזמן הפנקס האדום היה יותר גרוע, מציעה לכם לוותר.
למה לדבר לגופי?
עניתי לדברים שהבאת.
"אזי יהיה מדובר בחשד לכאורה לעבירת שוחד ברורה, על כל הנובע מכך, של קבלת תפקיד כתמורה לטובת הנאה לבנו של ראש הממשלה", הוסיף בן מאיר".
😡😡😡😡🤡🤡🤡🤡
יש משהו שהילד עשה ולא ביקרו את מעשיו?

mיטלמן

Well-known member
למה לדבר לגופי?
עניתי לדברים שהבאת.
"אזי יהיה מדובר בחשד לכאורה לעבירת שוחד ברורה, על כל הנובע מכך, של קבלת תפקיד כתמורה לטובת הנאה לבנו של ראש הממשלה", הוסיף בן מאיר".
😡😡😡😡🤡🤡🤡🤡
מציעה לך לקרוא את פירוש "לדבר לגופי", זו לא הפעם הראשונה שאת משתמשת בביטויים בלי להבין אותם או להבין לא נכון.

Harrington

Well-known member
מנהל
קראת על מה מדובר?
כרגע על אפס ושום דבר למען האמת :). קישור שהעותר הסדרתי עשה בין מינוי במשרד החוץ לבנו של ראש הממשלה שלפחות נכון לעת הזאת אין כל סיבה לקשור ביניהם. סיפור גם אם הוא פסול וזה כלל לא חד-משמעי, הוא תיאורטי לחלוטין כרגע ועתידי ואף לא קשור כלל למר נתניהו הצעיר.

רק מציין שוב לחובבי ז'אנר האמת, העובדות והמציאות, הסיפור הנוכחי כלל לא קשור ל"ילד". המחבר שם (עותר סדרתי מוכר) מנסה לחבר בין דברים כדי שתצא השמצה על "הילד". אבל הלכה למעשה אין שום קשר משום סוג שהוא בין האירועים האקטואליים לבנו של ראש הממשלה. אם בעתיד יתברר קשר כזה? נדע בעתיד.

mיטלמן

Well-known member
כמובן,
אתה יודע.
מי ומה קשור למה ומו,
לא מעניין אותך כלל או במקרים אחרים בכלל לא קראת או קראת חלקית ואתה מגיב כגדול היודעים והמומחים,
לא יכול לוותר על תגובה, צריך או לא, חסר כל חשיבות.
מעורר המון שאלות.
2 מנהלי פורום, (2 פורומים בחסדי השם), שתהיו בריאים.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
כמובן,
אתה יודע.
מי ומה קשור למה ומו,
לא מעניין אותך כלל או במקרים אחרים בכלל לא קראת או קראת חלקית ואתה מגיב כגדול היודעים והמומחים,
מעורר המון שאלות.
בריאות איתנה גם לך.

Harrington

Well-known member
מנהל
כמובן,
אתה יודע.
מי ומה קשור למה ומו,
מעורר המון שאלות.
יקירתי תצטרכי לסלוח לי, אבל אני עדיין ממתין לתגובתך העניינית בנושא כלשהו. יעני לא תגובה בסגנון מה הכותב/ת לפנייך עשה לא בסדר, אלא פשוט התייחסות נושא שהיא או הוא העלו. מיד לאחר שאיתקל בדבר כזה פרי עטך, אשמח להתייחס גם אלייך ברצינות ולהגיב בהתאם.

עד אז, תצטרכי לסלוח לי, אבל אם את חושבת שבנסיבות כאלו דברייך ראויים להילקח ברצינות על-ידי 'הצד השני', חשבי שוב.

mיטלמן

Well-known member
מעניין את סבתי הצולעת,
אשמח מאד שלא תגיב לי,
סוף סוף משהו שאתה עושה ישמח אותי,
אתה ממש מותק!
אין בכל הנ"ל שום הבטחה שלא אגיב לך, בטוחה שתתגבר איש מתוק שכמוך.

Harrington

Well-known member
מנהל
מעניין את סבתי הצולעת
זה בינך לבינה. שתהיה בריאה.
אשמח מאד שלא תגיב לי
למרות שמחתי כשאני מצליח לשמח אחרים, חוששני שבמקרה הזה אצטרך לאכזבך.
סוף סוף משהו שאתה עושה ישמח אותי
מה לעשות, תצטרכי להתמודד. אולי תיעזרי בגב' שהזכרת במשפט הראשון לתגובתך ובנסיון החיים שלה?

אתה ממש מותק!
תודה יקירתי. גם טוענים גם מכרי הקרובים :).
אין בכל הנ"ל שום הבטחה שלא אגיב לך, בטוחה שתתגבר איש מתוק שכמוך.
לא ביקשתי כל הבטחה כזאת :). אמנם סבתי לא הייתה צולעת למיטב ידיעתי, אבל רמת העניין שלי בשאלה אם תגיבי לי או לא איך נאמר, לא מהגדולות :). מה שכן, אשמח כמובן וכאמור מעלה אם תגובותייך תהיינה מעט יותר ענייניות ופחות, מתחילתן ועד סופן, חלוקת ציונים לכותבים אחרים. שיקול שלך כמובן. אני לא יכול לחייב אותך. אבל זה יכול להפוך אותך מאנקדוטה לדמות מעניינת.

בזאת יקירתי, מיצינו את תת-השרשור הזה. אנא תרגישי חופשיה לצאת לתקוף את הגולש/ת הבא שהעז לפתוח שרשור או לכתוב משהו שלא לרוחך. בהצלחה והרבה בריאות (ואת לגמרי מוזמנת להגיב -או שלא- על אף שלא אקרא כנראה את המשך הגיגייך בתת-השרשור הזה. לגמרי נתון לשיקולך).

למעלה