מצאי לך גיק - שלב א': מיקום

מצאי לך גיק - שלב א': מיקום

כגיקופילית ותיקה, השקעתי לא מעט מחשבה בלמצוא לי בחור חנוני, ביישן ומקסים. לצערי, לא מדובר במשימה פשוטה. קשה להכיר גיק חמודות בדרכים קונבנציונליות: לא תמצא אותם בפאבים או במועדונים, ואין להם נטייה להתחיל עם בנות ברחוב (למרות שזה חינני, הדבר מקשה מאוד על העניינים). אז איפה אפשר למצוא אתכם? באילו מקומות ציבוריים אתם מסתובבים, ומה נחשב לפיק-אפ בר גרסת מחזיקי העפרונות? כאן אולי המקום להגיד שיש לי העדפה לחנוני מוזיקה או קולנוע או כל תחום אומנותי אחר. אשמח לעצות מועילות. ושום דבר שיאלץ אותי להתחפש לפרינסס ליה, בבקשה.

זה דווקא משהו שאני לא ממש מבין

אני מכיר כל כך הרבה בנים ביישנים ומקסימים ונראה לי מוזר שאת לא מצליחה למצוא אותם... אולי את באמת לא מחפשת במקומות הנכונים אבל כדיי להביא לך מושג איפה יש חנונים ובכמויות, אני מניח שאפשר להגיד שקודם כל: *כנסים, בעיקר של משחקי תפקידים, מד"ב, כל מיני תנועות נוער *פורמים, לא צ'אטים, הסיכוי למצוא בחור נורמלי בצ'אט שואף לניסיון למצוא שחת בערימת מחטים, ולא לא התבלבלתי, מכיוון שניתן למצוא אחד כזה, אבל זה כרוך בהרבה מאד כאב! *אוניברסטאות, פשוט תכנסי לשיעור, את לא ממש חייבת להקשיב לשטויות שאומר המרצה, האחרים גם לא יקשיבו ורוב הסיכויים שיתחילו איתך, אבל אם לא, אז תתישבי לי מישהו חמוד ותתחילי איתו... הצלחה מובטחת. *חברים, אם את מכירה בן אחד נחמד, רוב הסיכויים שהוא מכיר בנים אחרים נחמדים, כי איתם הוא מסתדר... ואם הוא ממש חושב שאת חמודה רוב הסיכויים שהוא ירצה בטובתך ויכיר לך רק בנים שווים באמת. מקווה שעזרתי

בהחלט אין מה להוסיף, אולי...

ללכת להצגות בסינימטק של סרטים בסגנון שאת רוצה, סרטים אמנותיים אולי תפגשי שם כאלה בסגנון שלך. מקום נוסף אלה חוגים לאמנות דרך המוזיאון או בתי ספר יותר רשמיים כמו שנקר וכו. לא חייב ללכת ללמוד שם, הם עושים תערוכות של התלמידים כמה פעמים בשנה. אדם

SuperKeren

New member
אתה נשמע מאוד מנוסה כשזה מגיע

לאיפה להתחיל עם בחורים חנונים

אני לא מבינה בזה ממש

אבל נראה לי הגיוני לחפש חנונים אומנותיים בפסטיבלים של סרטים זרים וכו' המ הופעות של אמנים שלא ממש מוכרים, או שעדיין לא ממש מוכרים מוזיאונים ותערוכות עפ"י טעמך האישי וכל דבר אחר שנשמע פלצני מספיק

תמיר1991

New member
איפה מסתובבים?../images/Emo98.gif בעיקר במחשב../images/Emo2.gif

גם בבתי-קפה/סינמה סיטי, אבל כשיוצאים זה בד"כ בבתים פרטיים
אם את רוצה חבר חנון, תתחילי ב- IC או במסן, אחרת הסיכויים קלושים
תמיר.

noname202

New member
מחשב../images/Emo99.gif

אני אישית בבית רוב היום, אני פשוט לא אוהבת לצאת מהחדר :| בצופים
ואצל חברים.. זה מה שבד"כ..

noname202

New member
לא נכון, אני יכולה להפסיק מתי שאני

רוצה
*על מי לעזאזל אני עובדת??*

תגובה

אולי אם בנות יתחילו עם בנים, ולא רק ההפך, אז תהיה לכן הזכות להתלונן. בתור ביישן שכזה, למה אני חייב להיות זה שמתחיל עם האישה ולא ההפך ? לדוגמה אגב, היום היה ערב במה בת"א (סטייג'), הרבה גיקים של אומנות ומוזיקה מקריאים שירים וכו' - זה המקום הטוב ביותר שיכלתי לחשוב עליו שהיית צריכה ללכת אליו, וזה רק דוגמה למשהו שהיה היום, ושיש כל חודש אני חושב.

אני אישית לא מאמין בהתחלות קלאסיות

..אני אומר שאם כבר קונים חנון, צריך להיות מאוד בררנים כי לרוב יש סריטה שלא תמיד תתאים לאורך החיים שלך., את צריכה לבוא בגישה של להכיר בקטע חברי לפני,לפי דעתי. אני אישית ניגעל מהתחלות אם זה בר ואם זה אוטובוס, ובדרך כלל מגיב עם האף או הגבה אינסטינקטיבית.. ואם זה כן "זורם" קשה לי להפתח מינית.. אז תנסי להכנס לאיזה מעגל של חוג שחמט ולהכיר חברים משמה למשחקים, ולנסות להמשיך משם..

lool around

מקומות לחפש אותם כמו שנאמר בפורומים, בכנסים מד"ב. בהופעות מטאל תתפלאי כמה מהאנשים היותר "אפלים" שאת מכירה הם למעשה גיקים. בכל מקום. they are allways watching

Greebo

New member
אני חייב לציין..

שהמילה הזאת היא אחת מהאהובות עלי בשפה האנגלית. אך אני חושד שזה loll ולא lool...אבל אל תתפסו דיסלקט במילה :פ ובמידה שהמילה היתה אמורה להיות look, על כולם לדעת ולהפנים ש-loll שולטת בה.. מה גם שאני חושב שהיא יותר מתאימה למה שהוא ניסה להעביר.. הממממ על מה אתם מסתכלים? משעמם לי :פ *חוזר לארץ האמרות הלא קשורות בעליל*

למעלה