מצ'אמם לי מצ'אמם

אנאבל 1

New member
מצ'אמם לי מצ'אמם

אני פונא ללו שלחם, במתוטא מחם רכמים אליייייייייי מי קאן?

TzutZ

New member
קפראאאאא

עני הועווט שעט כורעט לי קחא! מצ'אמם זא לו מילא... עני מיטכרפנט... מא אוסים?

אנאבל 1

New member
מה אוסים?

עוף לו יודאת כשבטי לפטוח בלוג מבתיכה לכרוא? עני עספר אכולללללללל יהי אכלה!

TzutZ

New member
בתך שעני הכרע!

עני גם הגיו.... עם יילח לח תוב גם עני הפטך עכד! עני ערשום הלייח ועט הליי! |מהועוו|

אנאבל 1

New member
עולי אני עתכיל קאן

מצ'אמם לי ועין בלוג אז קחה איום בבוכר אתעוררטי ב6:30 אחבר האיר עותי איתכלחתי כי פיספטי עת רוש כודש אלול (לו שמטי לו לתעריך) אכר קח אכנטי ערוכת בוכר גווינא סלת ותוסתים עם בולגריט מאניין? לאמשיח?

TzutZ

New member
מרטכ לעללא!

לפני שעט ממשיחא יש לי קמא שעלוט: * למא איטעוררט ב- 6:30? * קמא זמן עט וחוור שלח ביכד? * עיח כורהים לו? * בן קמא עו? * כשאיטכלכט עז גם כפפט עט אסיהר? * עיזו גווינא? * מא סמט בסלת? * עחלט לווד? טודא מרוש... סוסה.

אנאבל 1

New member
עיזה קיףףףףף סכררררר

* למא איטעוררט ב- 6:30? - קי האירו עותי * קמא זמן עט וחוור שלח ביכד?- 3 שנים לסשירוגין * עיח כורהים לו? - כורעים לו נשנש * בן קמא עו? - 29 * כשאיטכלכט עז גם כפפט עט אסיהר? - לו, עני מחקה לרוש כודש טישרי * עיזו גווינא? - בולגריט פירעוס * מא סמט בסלת? - אגווניה , מלפפון, פלפל * עחלט לווד? - לו, מא עני מארבל בתון?

TzutZ

New member
סכרררררר? אונע גם!!!

* למא איטעוררט ב- 6:30? - איטעוררטי רק ב- 9:30 וכזרטי לישון * קמא זמן עט וחוור שלח ביכד? - עין לי חוורים * עיח כורהים לו? - למי? * בן קמא עו? - מי כרציא, מי??? * כשאיטכלכט עז גם כפפט עט אסיהר? - קן * עיזו גווינא? - צאובע * מא סמט בסלת? - לו עוחלט סלת! * עחלט לווד? - קן

אנאבל 1

New member
לא ניסינו לשעשע אף אחד

בעיקר לא אותך!!! וכשאתה קורא למישהו "משועמם" תבדוק טוב טוב כי אני בטוח לא עונה להגדרה הזו!!

אנאבל 1

New member
לא היית צריכה להתאמץ

לא רוצה על המצפון שלי בעיות עיניים של אף אחד
העברנו לנו כמה דקות נחמדות, משלא מעניין לו שלא יכנס לזה בכלל , זה בדיוק מה שאני עושה עם המיילים שלי הילי. עשינו משהו נורא???

לי לו ש

New member
אוייש נו קחי את זה בקלות

מה את כזאת רצינית הבוקר? ת'כלס זה באמת כאב ראש לקרוא את זה

Paranoid Eyes

New member
זהו שלא התאמצתי בכלל

מספיק שניה לראות את זה וזה עושה כאב ראש.. התעניינתי לדעת מה הקטע עם זה.. דאטס אול גבירתי הנכבדה.

למעלה