מצאנו גן!

מצאנו גן!

היום רשמנו, והשמחה, והעצב, רבים. הגן נראה מקסים, הצוות וגלי התלהבו הדדית יקר אמנם, אבל נראה לי ששווה. תודה לכולכן שחיפשתן לפנינו, וכך הדרכתן אותנו מה לשאול. אני ממש מתרגשת.

הדס א

New member
מזל טוב לגלי!!!../images/Emo39.gif

בהצלחה בגן החדש!

מזל טוב! נשיקה לגלי ../images/Emo25.gif

מתי היא נכנסת לגן? בספטמבר או עוד לפני כן?

בספטמבר, לא רגע לפני.

מספיק קשה לנו גם ככה עם הרעיון, אני אנצור כל רגע מששת החודשים הקרובים.

../images/Emo104.gif שיהיה לכם בשעה טובה.

אני מקנאה בכם. מקנאה על שחיפשתם, יגעתם, מצאתם ורשמתם. נראה לי שבחיים לא אמצא גן שימצא חן-בעיניי- ועוד לא התחלתי לחפש...

סיגלי, אני אגלה לך סוד...

בגלל שידעתי שכל הגנים באיזור שלי דתיים מידי לטעמי, וסליחה למי שנפגע, ובגלל שהגנים שאינם כאלה, המטפלות ברמה לא מאוד גבוהה, ואני מדברת על עברית לא נכונה, מה שמוציא אותי מדעתי, החלטתי פשוט לשאול אמהות שאני פוגשת- בלי להתבייש, בחניון של הסופר, בתוך הסופר, באמצע הרחוב. הלכנו פעמיים לראות אותו, עברתי על כל הנקודות שאספתי פה בפורום, הסתכלתי על גלי ועל הילדים בגן, והאמת- התאהבתי. גם אני רוצה ללכת לגן כזה! שגעתי אותם עם השאלות שלי, עם הירידה לפרטים קטנים, אבל הם התרשמו ממני בחזרה. ועוד דבר, חשוב לדעתי- אני לא חפשתי גן ברמת אוניברסיטה- חפשתי מטפלות וגננת חמות ומחבקות, ארגז חול, ומרחב. כולי תקווה שלא אתבדה. (הספור של מתן של אירית ממש זעזע אותי היום)

../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif אני דוחה את כל עניין הגן.

מדחיקה-יותר נכון. קודם כל שאמצא עבודה, אח"כ גן.

טלי, איפה נמצא הגן הנחמד הזה?

גם אנחנו מחפשים באזור שלך ואני אשמח לשמוע ממך על הגן וכן את כל הפרטים שצריך לדעת מה לשאול בחיפושיי אחר גן

../images/Emo51.gif רבה לכולכן.

רק נרשמנו. עכשיו צריך לאסוף אומץ, אבל אני מדחיקה. יש לי חצי שנה לזה....

למעלה