מצאתי אותו!!!!!

DviRincewind

New member
מצאתי אותו!!!!!

מצאתי אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!! מצאתי סוף סוף את ספר הבישול של נאני אוג שנעלם לי לפני מלאנתלפים זמן!!! ואני הייתי בטוח שאיבדתי אותו!!!! הייתי כל כך מאושר שהייתי חייב לצלם אותו על רקע מדף הפראצ'ט שלי. בתמונה הזאת ספציפית בולטים בהיעדרם: Good Omens- שבדיוק היה מונח על השולחן Johhny and the dead- שנמצא כרגע אצל חברה של אחותי שרצתה לעשות עליו בוק ריפורט Small Gods ו-Only you can save mankind- שנמצאים אצל המורה שלי לאנגלית מכיתה י"ב ותרועת מוות- שנמצא אצל חבר שלי רועי כבר יותר מדי זמן. בכל אופן, הגיע הזמן למצוא מתכון לבשל לקראת המפגש!!!

DviRincewind

New member
טוב...

אין שום ספק שאני אכין את ה-Strawberry Wobbler המפורסם של נני אוג, ואולי גם את לביבות תפוחי האדמה של סתמרוח. וגם בא לי לנסות את המתכון לנקנקיות של דיבלר. יש כזה מבחר ואני לא יודע מה לעשות!

Athaclena

New member
אני יודעת איפה שלי.

אצלי על המדף. אבל המון מהספרים שלי (במיוחד פראצ'ט) מושאלים כרגע - אולי בערך שליש. ואני נעלמת לשבת כרגיל, ועד עכשיו הייתי עסוקה מדי... אז שבת שלום לכולם.

אצלי

ספרי פראצ'ט שלי כולם על המדף, לפי הסדר, עדיין בתוך הניילון שבו היו כשקניתי אותם. טוב, הכל נכון חוץ מהעניין עם הניילון. הם בקטגוריה של "ספרים שלא יוצאים מהבית".

Maladict

New member
מפגש?! מישהו אמר מפגש?!?!?

צריך להתכונן!!!!!!!מה אני אלבש?! מה אני אלבש?! אופס בעצם זה ברור מה אני אלבש.... גלימה כמובן! אין כמו גלימה שעושה הפי ומפייר! אפילו שזה ומפיר ריבונר. ואתה שלא תעז להציע לאישתי לעתיד לברוח איתך!

ויימס

New member
הידד לך!

הספר היחיד שלי שלא נמצא אצלי זה איזה ספר שכתב מיכאל אנדה (אותו הסופר של 'הסיפור שאינו נגמר'). הוא אצל חברה שלי שמאז שהיא יוצאת עם מישהו הפסיקה להיפגש איתי. היא גם טוענת שזה לא אצלה בכלל. אני שונאת להשאיל לאנשים דברים ואז הם שוכחים שזה אצלם. זה מאוד מעצבן. ובלי שום קשר: אחותי הקטנה התחילה לקרוא את צבע הכשף (עינב, לא ניצן) לקול מחאותיי הרמות ("אוף, עינב, זה לא לרמה שלך! את לא תביני וזה סתם ישעמם אותך! את לא מספיק חכמה בשביל לקרוא טרי פראצ'ט!"). סיכמנו שהיא חייבת לקרוא עד עמוד 30, גם אם זה לא ימצא חן בעיניה, ורק אז להחליט אם היא רוצה להמשיך או לא.

limilu

New member
מומו?

ג'ים ונהג הקטר? איזה? איזה? אני מכריחה אנשים לקרוא את טרי פראצ'ט.

ויימס

New member
מומו, עם גנבי הזמן... ../images/Emo99.gif

אח איזה ספר.. הרבה יותר טוב מהסיפור שאינו נגמר...

limilu

New member
כן../images/Emo99.gif

וגם קראתי אותו הרבה יותר פעמים. אבל זאת לא חוכמה, בגלל שאת הסיפור שלא נגמר קראתי רק פעם אחת. אררררר ג'ירולמווווו
קוביייייייי

Maladict

New member
מומו והאנשים האפורים?!?!?

מה מה?!? עוד אנשים זוכרים את זה??!?!? אגב גם במומו יש צב:) מוטיב הצב:)

ויימס

New member
שיודעת לחזות את העתיד

חצי שעה קדימה וכותבת דברים על השריון שלה! די, גם אתם מכירים את זה!

למעלה