קלייטון.ש
Well-known member
מאז שיש את הסיפור הזה עם התורים נמנעתי מלהגיע לדואר. ניסיתי להזמין באינטרנט תור ולא הצלחתי, אז ירדתי מזה.
עכשיו אני צריך להגיע, אין ברירה. אז נכנסתי לאתר וניסיתי שוב.
יש את המסך הזה שבתמונה. אני לוחץ על כפתור המשך - וכלום. לוחץ שוב וכלום.
מנסה דפדפן אחר, אותו דבר. מנסה עוד אחד אחר, אותה תוצאה.
נכנס לכלי המפתח לדבג. לא רואה שום בעיה.
אמרתי טוב, נוותר על מה שהגיע. בין כה וכה זה לא חיים ומוות.
ואז כשהחלטתי לוותר פתאום הברקה!
יש שם כאילו את התמונה של האשנב כל? אמרתי רגע אולי צריך ללחוץ על זה? אולי זה לחיץ?
לחצתי ויש! עובד! אני לוחץ על המשך וזה ממשיך!
עכשיו הסתכלתי בסניפים אחרים ואני רואה שיש כמה שירותים אז הגיוני שצריך לבחור.
אם אני הייתי מפתח את זה, אז קודם כל אם המשתמש לוחץ המשך בלי לבחור שירות, הייתי מקפיץ לו הודעה "אדוני הקשיש (אתה חייב להיות קשיש בשביל להיות כזה סתום) בחייאת ראבק, תבחר שם שירות".
ואם אני הייתי מפתח את זה, ויש רק שירות אחד, אז הייתי חס על חסרי האוריינות הדיגיטלית ומעביר אותם הלאה. למרות שלא בחרו את השירות היחיד שיש.
אבל לא אני פיתחתי את זה.
(כתוב שם "בחר את השירות הרצוי"? אז כתוב. מי קורא את מה שכתוב? בחייכם)
![דואר.png דואר.png](https://www.tapuz.co.il/data/attachments/27/27335-3e33cb4a2ddea9f5833584376b56f6a7.jpg)
עכשיו אני צריך להגיע, אין ברירה. אז נכנסתי לאתר וניסיתי שוב.
יש את המסך הזה שבתמונה. אני לוחץ על כפתור המשך - וכלום. לוחץ שוב וכלום.
מנסה דפדפן אחר, אותו דבר. מנסה עוד אחד אחר, אותה תוצאה.
נכנס לכלי המפתח לדבג. לא רואה שום בעיה.
אמרתי טוב, נוותר על מה שהגיע. בין כה וכה זה לא חיים ומוות.
ואז כשהחלטתי לוותר פתאום הברקה!
יש שם כאילו את התמונה של האשנב כל? אמרתי רגע אולי צריך ללחוץ על זה? אולי זה לחיץ?
לחצתי ויש! עובד! אני לוחץ על המשך וזה ממשיך!
עכשיו הסתכלתי בסניפים אחרים ואני רואה שיש כמה שירותים אז הגיוני שצריך לבחור.
אם אני הייתי מפתח את זה, אז קודם כל אם המשתמש לוחץ המשך בלי לבחור שירות, הייתי מקפיץ לו הודעה "אדוני הקשיש (אתה חייב להיות קשיש בשביל להיות כזה סתום) בחייאת ראבק, תבחר שם שירות".
ואם אני הייתי מפתח את זה, ויש רק שירות אחד, אז הייתי חס על חסרי האוריינות הדיגיטלית ומעביר אותם הלאה. למרות שלא בחרו את השירות היחיד שיש.
אבל לא אני פיתחתי את זה.
(כתוב שם "בחר את השירות הרצוי"? אז כתוב. מי קורא את מה שכתוב? בחייכם)
![דואר.png דואר.png](https://www.tapuz.co.il/data/attachments/27/27335-3e33cb4a2ddea9f5833584376b56f6a7.jpg)