מצאתי איך להזמין תור לדואר!

קלייטון.ש

Well-known member
מאז שיש את הסיפור הזה עם התורים נמנעתי מלהגיע לדואר. ניסיתי להזמין באינטרנט תור ולא הצלחתי, אז ירדתי מזה.
עכשיו אני צריך להגיע, אין ברירה. אז נכנסתי לאתר וניסיתי שוב.
יש את המסך הזה שבתמונה. אני לוחץ על כפתור המשך - וכלום. לוחץ שוב וכלום.
מנסה דפדפן אחר, אותו דבר. מנסה עוד אחד אחר, אותה תוצאה.
נכנס לכלי המפתח לדבג. לא רואה שום בעיה.
אמרתי טוב, נוותר על מה שהגיע. בין כה וכה זה לא חיים ומוות.
ואז כשהחלטתי לוותר פתאום הברקה!
יש שם כאילו את התמונה של האשנב כל? אמרתי רגע אולי צריך ללחוץ על זה? אולי זה לחיץ?
לחצתי ויש! עובד! אני לוחץ על המשך וזה ממשיך!
עכשיו הסתכלתי בסניפים אחרים ואני רואה שיש כמה שירותים אז הגיוני שצריך לבחור.
אם אני הייתי מפתח את זה, אז קודם כל אם המשתמש לוחץ המשך בלי לבחור שירות, הייתי מקפיץ לו הודעה "אדוני הקשיש (אתה חייב להיות קשיש בשביל להיות כזה סתום) בחייאת ראבק, תבחר שם שירות".
ואם אני הייתי מפתח את זה, ויש רק שירות אחד, אז הייתי חס על חסרי האוריינות הדיגיטלית ומעביר אותם הלאה. למרות שלא בחרו את השירות היחיד שיש.
אבל לא אני פיתחתי את זה.
(כתוב שם "בחר את השירות הרצוי"? אז כתוב. מי קורא את מה שכתוב? בחייכם)

דואר.png

GoldenEyes

Well-known member
מאז שיש את הסיפור הזה עם התורים נמנעתי מלהגיע לדואר. ניסיתי להזמין באינטרנט תור ולא הצלחתי, אז ירדתי מזה.
עכשיו אני צריך להגיע, אין ברירה. אז נכנסתי לאתר וניסיתי שוב.
יש את המסך הזה שבתמונה. אני לוחץ על כפתור המשך - וכלום. לוחץ שוב וכלום.
מנסה דפדפן אחר, אותו דבר. מנסה עוד אחד אחר, אותה תוצאה.
נכנס לכלי המפתח לדבג. לא רואה שום בעיה.
אמרתי טוב, נוותר על מה שהגיע. בין כה וכה זה לא חיים ומוות.
ואז כשהחלטתי לוותר פתאום הברקה!
יש שם כאילו את התמונה של האשנב כל? אמרתי רגע אולי צריך ללחוץ על זה? אולי זה לחיץ?
לחצתי ויש! עובד! אני לוחץ על המשך וזה ממשיך!
עכשיו הסתכלתי בסניפים אחרים ואני רואה שיש כמה שירותים אז הגיוני שצריך לבחור.
אם אני הייתי מפתח את זה, אז קודם כל אם המשתמש לוחץ המשך בלי לבחור שירות, הייתי מקפיץ לו הודעה "אדוני הקשיש (אתה חייב להיות קשיש בשביל להיות כזה סתום) תבחר שם שירות".
ואם אני הייתי מפתח את זה, ויש רק שירות אחד, אז הייתי חס על חסרי האוריינות הדיגיטלית ומעביר אותם הלאה. למרות שלא בחרו את השירות היחיד שיש.
אבל לא אני פיתחתי את זה.
(כתוב שם "בחר את השירות הרצוי"? אז כתוב. מי קורא את מה שכתוב? בחייכם)

צפה בקובץ המצורף 27352
חחחח
ממש ככה
כמו הפרצוף של הדואר , ככה גם האתר שלהם

אבח"י

Well-known member
אם למשל הזמנת תור, אין לך אפשרות לבטל אותו. כך שאם תרצה תור חדש באותו היום תצטרך לחכות עד שהוא יעבור ולקבוע תור חדש.

סופהו 1

Well-known member
אם למשל הזמנת תור, אין לך אפשרות לבטל אותו. כך שאם תרצה תור חדש באותו היום תצטרך לחכות עד שהוא יעבור ולקבוע תור חדש.
אפשר.
לפחות באותו יום, לא ניסיתי כמה ימים אחרי.
תחת איתור סניפים- מתקבל חלון עם הביקורים שלי ו"לחצן" בטל תור.
בהצלחה.
0.jpg

נערך לאחרונה ב:

אבח"י

Well-known member
אפשר.
לפחות באותו יום, לא ניסיתי כמה ימים אחרי.
תחת איתור סניפים- מתקבל חלון עם הביקורים שלי ו"לחצן" בטל תור.
בהצלחה.
צפה בקובץ המצורף 27361 איתור סניפים- מתקבל חלון עם הביקורים שלי ו"לחצן" בטל תור.
בהצלחה.
אהה, כלומר אני לא יכול לבטל ישירות בסניף שלי. תודה :) למדתי משהו חשוב, כי אצלנו בלי תור אי אפשר להגיע.

GoldenEyes

Well-known member
כי אצלנו בלי תור אי אפשר להגיע.
לא רק אצלך
בכל סניף דואר , ללא תור לא יקבלו אותך.

קרה מקרה שבוע שעבר , עברתי במקרה ליד סניף דואר , היה שם רק לקוח אחד , ולפחות פקידים
אמרתי לעצמי יאללה נטעין את הרבה קו
קיבלו אותי ? ברור שלא
"לא קבעת תור"
"אבל ממילא אין אנשים , מה הבעיה ?"
"לא קבעת תור"

אז לא צריך , בלי טובות ובלי בטיח
הטענתי בקיוסק
הקיוסק יקבל את העמלה , לא הדואר הקורס הזה שטוען להפסדים במליונים

קלייטון.ש

Well-known member
היישום הזה בנוי למשתמשים מנוסים, שמכירים אותו כבר. יש לו עקומת למידה יחסית גבוהה, לוקח זמן לתפוס אותו ולגלות את הסודות שלו, וכמו שמודגם כאן יש משתמשים שצריכים הדרכה חיצונית לפחות לחלק מהפונקציות.
הוא לא בנוי למשתמשים מזדמנים או חדשים שצריכים ללמוד אותו לבד ובמהירות.
הם רצו לבנות אותו מהסוג האחרון אבל נכשלו.
היישומים מהסוג הראשון לגיטימים ויש כאלה הרבה, אבל לא למטרה שצריכה להתמלא כאן.
כאן אם איש מחשבים מנוסה לא מצליח להפעיל את היישום, כי יש איזה טריק ויש איזו הודעה שבקושי רואים, אז בפירוש הוא לא טוב.

סופהו 1

Well-known member
היישום הזה בנוי למשתמשים מנוסים, שמכירים אותו כבר. יש לו עקומת למידה יחסית גבוהה, לוקח זמן לתפוס אותו ולגלות את הסודות שלו, וכמו שמודגם כאן יש משתמשים שצריכים הדרכה חיצונית לפחות לחלק מהפונקציות.
הוא לא בנוי למשתמשים מזדמנים או חדשים שצריכים ללמוד אותו לבד ובמהירות.
הם רצו לבנות אותו מהסוג האחרון אבל נכשלו.
היישומים מהסוג הראשון לגיטימים ויש כאלה הרבה, אבל לא למטרה שצריכה להתמלא כאן.
כאן אם איש מחשבים מנוסה לא מצליח להפעיל את היישום, כי יש איזה טריק ויש איזו הודעה שבקושי רואים, אז בפירוש הוא לא טוב.
בחיי שאני מנסה לזרום איתך ולקטר, או למצוא איזו בעיה שנתקלתי בה בהזמנת תור.
לא כלום.
ואין לי שום רקע או ניסיון בשירותי הדואר (אלא אם התנדבות לחלוקת דואר במלחמת יום הכיפורים נחשבת כרקע מתאים).

קלייטון.ש

Well-known member
בחיי שאני מנסה לזרום איתך ולקטר, או למצוא איזו בעיה שנתקלתי בה בהזמנת תור.
לא כלום.
אוקי, אז אם לא על זה על מה נקטר?
מוזמנת להציע נושא אחר.
להגיד שהכל טוב זה משעמם. צריך לחפש מסביב מה לא טוב ולהתעסק בו, אחרת נתנוון.

סופהו 1

Well-known member

אוקי, אז אם לא על זה על מה נקטר?
מוזמנת להציע נושא אחר.
להגיד שהכל טוב זה משעמם. צריך לחפש מסביב מה לא טוב ולהתעסק בו, אחרת נתנוון.
צ'מע. חשבתי על העניין ואחרי כמה ימים של סיפורי רכב ומחסור בנהגים בחברת שירותי דרך (כי חג כעת, יופי של תירוץ), חשבתי שיש על מה לקטר, אבל החלטתי שחבל להוציא על זה אנרגיה.
עדיף להשתעמם.
'צטערת.

(אל דאגה. היום, לשם שינוי, צפיתי בהתכסחויות בין נכדי. היה שמח. לא השתעממתי:D)

סופהו 1

Well-known member
עלית על משפט המפתח- מי קורא מה שכתוב.
לפעמים עדיף להיות הֶדְיוֹט = אדם שאינו בקיא בנבכי נושא מסוים.
נכנסת לאתר, קוראת, מזמינה תור, מבטלת תור.
קלי קלוטו.
אבל לא אומר שהם חפים מחוסר הגיון בדואר.

קלייטון.ש

Well-known member
עלית על משפט המפתח- מי קורא מה שכתוב.
הבעיה היא לא רק שלא קוראים מה שכתוב. קודם כל הכיתוב לא ברור, אבל זו לא הנקודה החשובה.
הנקודה החשובה שהיישום נתקל בשגיאה - לא בחרו שירות - ולא עושה שום דבר.
לא קורה כלום.
זו שגיאה ממש חמורה. בכל מצב היישום צריך לעשות משהו. אם הוא לא יכול להשלים את הפעולה אז הוא צריך להציג הנחיות למשתמש, מה הבעיה בה הוא נתקל ומה המשתמש צריך לעשות בשביל לפתור את הבעיה.
אין יותר בסיסי מזה.

צליליתה1

Well-known member
עם כל התלונות שיש לי לדואר, ויש הרבה, הם לא לבד.

קיבלתי דרישה מחברת חשמל להעביר להם קריאת מונה, והעירייה עומדת על כך שאשלם ארננונה, אבל לא מנפיקה לי שובר נייר לתיבת הדואר או שובר דיגיטלי למייל, ואני אזרחית טובה ופריארית צריכה ליזום דרכים לתשלום.

ועניין האתרים הלא מובנים - בכלל הזוי. לא שאני חובבת תאגידים, אבל שיקחו דוגמא מאמזון. אם הגעתי לשם לקנות אני אצא עם השקיות תוך דקה. או 2.

לדעתי בחגים הבאים עלינו לטובה מגיע לי שי מהדואר, חברת חשמל והעירייה. כעובדת אצלם.
(יש עוד הרבה, אבל לא בטוחה שיש לי מקום בדירה לכל המתנות שמגיעות לי. בכל מקרה, עדיף לי מזומן. מזומן. לא תלושים. אני שונאת תלושים)

GoldenEyes

Well-known member

קיבלתי דרישה מחברת חשמל להעביר להם קריאת מונה, והעירייה עומדת על כך שאשלם ארננונה, אבל לא מנפיקה לי שובר נייר לתיבת הדואר או שובר דיגיטלי למייל, ואני אזרחית טובה ופריארית צריכה ליזום דרכים לתשלום.

ועניין האתרים הלא מובנים - בכלל הזוי. לא שאני חובבת תאגידים, אבל שיקחו דוגמא מאמזון. אם הגעתי לשם לקנות אני אצא עם השקיות תוך דקה. או 2.

לדעתי בחגים הבאים עלינו לטובה מגיע לי שי מהדואר, חברת חשמל והעירייה. כעובדת אצלם.
(יש עוד הרבה, אבל לא בטוחה שיש לי מקום בדירה לכל המתנות שמגיעות לי. בכל מקרה, עדיף לי מזומן. מזומן. לא תלושים. אני שונאת תלושים)

עבר הפסיקו עם התלושים
היום "דוחפים" לך תו שי דיגיטלי
ואיך לא ? מכובד ברשתות היקרות מאד

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל

עזבי תלושים, בקשי דובדבנים במקום.

אבח"י

Well-known member
הסתדרות המורים פטרה עצמה - פעם בשנה מטעינה את הכרטיס הפלסטיק שלך, וזהו. לא תלושים ולא כלום. GiftCard

אבח"י

Well-known member
סליחה, לא הדגשתי, זה כרטיס פלסטיק ייעודי שלה.
גם ארגון המורים פועל באותה הדרך.

צליליתה1

Well-known member
סליחה, לא הדגשתי, זה כרטיס פלסטיק ייעודי שלה.
גם ארגון המורים פועל באותה הדרך.
אני קוראת לכרטיסי הפלסטיק תלושים
אותו עיקרון
כאילו כסף, אבל מוגבל מאוד בשימוש
במקרה הטוב, יש רשימה של חנויות, במקרה הפחות טוב, הכרטיס תקף לרשת מסוימת
לא בכל מקום יתנו הנחות למי שמשלם בכרטיס
וכו
אני אוהבת כסף אוהבת מתנות לא אוהבת תלושים. גם לא מפלסטיק

למעלה