מצאתי אתר מגניב שעוזר בקידום האתר

מצאתי אתר מגניב שעוזר בקידום האתר

הרעיון פשוט, כל אחד שהופך את האתר הזה לדף הבית, נכנס בכל פעם שהוא פותח את הדפדפן שלו לאתר אחר. על כל שתי כניסות לדף הבית, האתר שלך יפתח פעם אחת אצל משהו אחר. בקיצור, זה אמור מאוד לשפר את כמות הכניסות לאתרים השונים. נשמע שווה בדיקה http://www.netads.co.il/

בעיניי זה לא כזה מגניב

בסך הכל, אם פעם ביום אני פותחת את הדפדפן, אז פעם ביומיים מישהו ייכנס לאתר שלי. המישהו הזה יהיה איזה מקדם אתרים או בעל אתר או כל אחד שנמצא בדרכו למשימה מסויימת, וממש לא מעניין אותו עכשיו לראות אתר אקראי. מה כבר תעשה לו חשיפה של שתי שניות לאתר? אני מאמינה יותר בקידום ממוקד: חשיפת האתר בפני מי שבאמת צריך אותו. לא לדחוף לאנשםי אתרים משונים בעיניים, אלא לעזור להם למצוא אותך איפה שבאמת אתה יכול לעזור להם. וזה עושים עם קידום אורגני/אדוורדס/אדסנס/פרסום ממוקד/שווק חברתי. וחוץ מזה, למה להתעלל באנשים ולקחת להם את דף הבית? דף בית זה דבר שימושי ונוח להרבה משתמשים (לי אין אבל אני לא דוגמא). ובשביל לא לצאת רעה, אני אגיד שכל חשיפה היא טובה. ויש אתרים ותחומים שגם חשיפה קצרה יכולה להועיל להם...

אני66

New member
מגניב זה לא

חברה תפסיקו לחפש קיצורי דרך אין ארוחות חינם ואין דרך יותר טובה מקידום אתרים אורגני ללא כל המשחקים האלה. גם אם האתר הזה מבצע כניסות דמה לאתר שלכם זה משהו שיכול לגרום נזק . במיוחד שלגוגל יש את האפשרות לדעת אם זה היה גולש או לא. הקלקות על האתר שלכם בגוגל זאת לא הדרך לקדם אותו. גם כאן ישנה בעיה - זה אלול לגרום לאתר נזק במקום לעזור לו להתקדם עמית

למעלה