מצאתי אתר מדהים

פרלמנים

New member
מצאתי אתר מדהים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הנה קישור , בעיקר למי שמסתדר היטב עם אנגלית. משפחה אמריקנית ששלושת ילדיה נולדו עם קלאב פוט, ההורים המקסימים הרגישו שאין מספיק הנחייה בנושא קלאב פוט באינטרנט והקימו אתר שיש בו את כל כל כל כל המידע הדרוש. שלושת הבנים מטופלים של דר' פונסטי בעצמו! אציין שבנם הבכור טופל בשיטה המסורתית ללא הצלחה (ניתוחים פולשניים מאוד) אולם לאחר שהם גילו את דר' פונסטי רגליו תוקנו, אך נותרו סימנים של הטיפול הקודם. האתר כתוב בצורה משעשעת, מתעדכן כל הזמן, ויש בו המון מידע. אשמח לעזור בתרגום למי שצריך. קריאה נעימה, ג'סיקה

אנגלה3

New member
ג'ס אתר נחמד ביותר../images/Emo13.gif

אגב, זה מתקשר לי לשיחה שלנו מאתמול על השושלת.....

אנגלה3

New member
ממוש - אופטימיות, אופטימיות...../images/Emo140.gif

כמו שאמרתי לך כבר, ק"פ - קטן עלינו, צריך קצת פרופורציות בחיים - יש דברים (לא עלינו ורחוק מאיתנו...) הרבה יותר גרועים. נשיקות וחיבוקים

אתר מעניין מאוד ../images/Emo51.gif

לא היה לי מושג שפונסטי עדיין "עמנו" (טפו, מאחלת לו אריכות ימים), מכיוון ששמעתי על כך שהשיטה שלו נהגתה כבר מזמן, אבל משך זמן רב לא נהגו לפיה, עד ש"גילו" אותה מחדש, הייתי בטוחה שהוא דמות קצת היסטורית. ולגבי עניין ה"שושלת", אני מוכנה לחתום על קלאבפוט אצל ילדי העתידיים, אם מישהו מוכן לתת לי בתמורה ביטוח מכל יתר החולאים
, שלא נדע, יש כל כך הרבה דברים גרועים יותר, וכל כך הרבה דברים שהם בלתי ניתנים לריפוי....

למעלה