../images/Emo32.gifקטנצ'יק
היה קטע נורא מצחיק בפולין שאני חיבת לספר לכם - היינו באיזה מלון אחד ויש לנו ילד דפוק בשכבה ששמו אלעד. קיצר הוא רץ בקומה שלנו בבית מלון וצועק שימו ערוץ 4. שמנו ערוץ 4 ומה אנחנו רואים סרטים כחולים...טוב רוב האנשים הנורמלים כיבו טלוויזיה (*כן, כיביתי*) והשאר הלכו לטייל במלון... למחרת בבוקר המורה המלווה שלנו אומרת " מסתבר שחקלכם צפו אתמול בסרטים כחולים בתשלום אז בבקשה תרדו מהאוטובוס ולכו לשלם 60 זלוטי בקבלה". שקט באוטובוס לגמרי אז המורה אומרת "טוב יאללה לפני שאני מקריאה שמות..." אז שניים קמים והם מתחילים לומר "מה 60 זלוטי בארץ זה עולה 10 שקל וזה אפילו לא היה כזה טוב...הם סתם שטוחות הפולניות, אני לא משלם 60 זלוטי בשביל שטוחות..." אז המורה מתחילה לומר להם "בעיה שלכם שקניתם סרטים כחולים גרועים לכו תשלמו..." אפחד מהם לא קם אז היא פונה אל שתי בנות(!) ואומרת "יאללה טל ונירית תרדו לשלם " והן פורצות במטח קללות על אלעד -"יא! הבן זונה הזה לא אמר שזה עולה כסף " ושלל התחמקויות "לא ראינו את זה בכלל..." וכרגיל אנחנו כמו בני נוער משועממים צועקים להן "למדתן משהו...כו? לפחות למדתן משהו טוב בפולין" ועוד אימרות שובינסטית מסוג זה.... טוב איזה שמונה אנשים ירדו בהתחלה והמורה אמרה להם לרדת קבוצות קבוצות כדי שלא יהיה בלגן בלובי...הנאגלה הראשונה חוזרת והנאגלה השנייה מוכנה לרדת ואז המורה אומרת לנו "תשמעו אני לא יודעת אם אתם מכירים אבל יש כזה שיר - פספסת אה או אה או פספסת אה או...!!!" ואתם רואים את כל האוטובוס נקרע מצחוק... מסתבר שזה סתם היה ערוץ פולני שהיו בו סרטים כחולים...