מצאתי את אריה שנקר באמונה ובמעש

יניב פ

New member
מחפש את התנ"ך בין שבטי ישראל ג.קרסל

שלום חברים, אני אוסף כל פריט הקשור בעיר חולון (ספר, מפה, מסמך, פריט דואר וכד´). אחד הספרים (הבודדים) שחסרים לי באוסף הוא חוברת קטנה בכריכה רכה על תערוכה של ספרי תנ"ל במשכן לתנ"ך בחולון. את החוברת ערך תושב העיר הסופר קרסל וזהו שמה המלא של החוברת (ספר): התנך בין שבטי ישראל, חולון, החברה לחקר המקרא בישראל, המשכן לתנ"ך בחולון, תשכ"ב (1962). תודה רבה, יניב. [email protected]

יניב פ

New member
מצאתי את אריה שנקר באמונה ובמעש

מנהל הפורום היקר, בחודשים האחרונים עזרת לי רבות כשהחלטת לפרסם בין "ההודעות הנבחרות" את בקשתי לאיתור ספר הביוגרפיה של בעלי לודגי'ה אריה שנקר- "באמונה ובמעש". כעת אני מאושר לספר כי סוף סוף את הספר. הספר אותר בחנות יוצאת מהכלל לאספנים בעלת אוצרות ספרותיים. רבים לא מכירים את החנות ואין לה אפילו שם. היא ממוקמת ברחוב המלך גורג' 81 ליד הסנטר והבעלים שלה הוא בצלאל מגידון. מומלץ! אז שוב תודה רבה על העזרה בחיפוש אחר הספר. יניב.

יניב פ

New member
אם ככה ישנן כמה חנויות נוספות

1. החנות המעולה בגאולה פינת אלנבי של פנחס- דומני ששמה ביבליופיל. 2. חנות עם מבחר עשיר מאוד אך לא מסודרת של אברהם בצמוד לחנות של איתמר בשיינקין גבעתיים. 3. יוסי התותח והמבדח כל כך מהשוק. יש לי את הטלפון הנייד שלו. 4. חשוב לציין את יריד הספרים בדיזנגוף. 5. הסוחר הצעיר המקצוען וההוגן ברוך פלאח מנתניה. 6. פמה- חנות חדשה ברחוב צדדי של נחלת בנימין-רמב"ם. 7. מירון התותח ההגון מהרצליה פיתוח. 8. כל רוכל בשוק הפשפשים.

Rivendell

New member
תשלח לי מסר עם הכתובות המדויקות

וטלפונים, ואשמח להוסיף הכל
. במסר - כי אסור לפרסם מספרי טלפון ע"ג הפורום.

למעלה