מצאתי את הידיעה על העניין של טום

WhiteShadows

New member
מצאתי את הידיעה על העניין של טום../images/Emo7.gif

באתר הרשמי של הלהקה: KEANE TAKE A BREAK FROM TOURING - PT 1 22.08.06 Following last week's announcement that Tom has been diagnosed with exhaustion, he has admitted himself into a private clinic. Tom said, "I've been having to deal with an increasing problem with drink and drugs, and the time has come to get the professional help I need to sort myself out. I feel desperately disappointed to be letting down our fans, but I want to get myself right now so that I can be back on the road for the rest of the year." As a result, the band will be taking a break from touring and some US dates will be postponed. See the following news story for more details. תרגום למתקשים: קין לוקחים הפסקה מסיבוב ההופעות בעקבות ההודעה משבוע שעבר שטום אובחן עם תשישות, הוא הכניס את עצמו לקליניקה פרטית. טום אמר: "אני נאלץ להתמודד עם בעיות מחמירות של שתיה וסמים, וזה הזמן לקבל את העזרה המקצועית שאני צריך כדי לצאת מזה. אני נורא מאוכזב ומדוכא מכך שאנחנו מאכזבים את המעריצים שלנו, אבל אני רוצה לצאת מזה עכשיו כך שנוכל לחזור לדרך לשאר השנה. טום המסכן
אני מקווה שיצא מזה במהרה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאיזה מסכני ../images/Emo7.gif. שירגיש טוב../images/Emo24.gif

rani917

New member
הרבה זמן לא הייתי פה

אבל ראיתי את הידיעה בפורום הרשמי של הלהקה וממש הופתעתי. התדמית של טום מצטיירת כחנון וכאחד שלא לוקח סיכונים או הימורים בחיים. הידיעה על אישפוזו בגלל סמים ושתייה ממש הפתיעה אותי (ואני בטוח שלא רק אותי). נקווה שהם יחזרו לפעילות רגילה בקרוב.

אני לא קונה את זה ואסביר לכם למה>>>

א. זה יותר מדי לא מסתדר עם טום. ב. תמיד, אבל תמיד, טום מבטל הופעות כי הוא לא יודע לשיר נורמלי בלי לאמץ את הקול. לדעתי זה למה הוא ביטל. ג. הם מנסים לדעתי כבר הרבה זמן לעורר "פרובוקציות" (עם הריבים של חברי הלהקה והכל) כדי לעודד יחסי ציבור... ד. הם ממש רוצים להיכנס לשוק האמריקאי, ותדמית הרוקו המסומם תמיד תפסה שם... ה. הפרשה הזאת התפוצצה באופן חשוד במיוחד עם יציאת הסינגל קריסטל בול- שיר שמההתחלה המילים שלו נשמעו מסוממות במיוחד (מי אמר "Lines ever more unclear?") ו. מכאן נובע- רצו לעשות תדמית מסוממת לטום, וכאילו קריסטל בול מדבר עם הסמים שלו- אבל בעצם טים הרי כותב את השירים! לכן זה עוד יותר מראה שהכל היה מתוכנן מראש
וזהו

WhiteShadows

New member
למען האמת אני מאוד רוצה להאמין לזה

אבל...נחיה ונראה
וגם אם זה נכון.....אז הם רמאים!

galoosh33

New member
לא נראה לי הגיוני

ראיתי את הוידיאו של ההופעה שאחריה הוא נכנס לטיפול, והוא היה נראה פשוט נורא. נכון שבהופעה מתאמצים ומזיעים והכול, אבל זה היה די ברור שמה שעובר עליו זה לא רק זה... וזה באמת מוזר, אבל הגיוני (i guess..)

למעלה