מצאתי את התמונה !

מצאתי את התמונה !

אני רוצה להכין כזה דבר, אז כמה שאלות: 1. האם זה מסובך לעשות ? 2. אני צריכה לכמות של 350 איש 3. האם אתן מכירות מישהי שיכולה ללמד אותי לעשות כזה דבר או חברה שמייצרת את זה ?
 

net the jet

New member
או..זה באמת יפה. גם לא נראה מאד

מסובך. אני אנסה אח"כ להעלות הסבר למשהו דומה...פשוט ממהרת כרגע.
 

net the jet

New member
אוף, לא מצליחה לשלוח את המסמך הזה

זה כבד ואני לא מליחה להקטין....כשיגיע הסיוע הטכני ( הבעל ) אני אשאל...
 

t a l talim

New member
לא מסובך כלל...

- ללוש בצק סוכר לבן עם אבקת cmc - להניח בשקית אטומה ל-24 שעות. - ליצור טיפה מסוכר, ולנעוץ על המקל. - ליצור נחש, לשטח עם מערוך או עם הידיים,למרוח פס מים עדין בצד התחתון ולגלגל סביב הטיפה. הגילגול לא צריך להיות ישר, אלא לרדת כלפי מטה לקבלת הדירוג. - לפתוח בזהירות את הקיפולים. מקווה שההסבר ברור... בהצלחה!
 
היי טל, אני חדשה כאן

ומעולם לא התנסתי בבצק סוכר או בפיסול. אני צריכה להכין 350 כאלו, כמה ייעלו לי החומרים סה"כ לדעתך ? ואני צריכה שזה יהיה מוכן עד סוף מאי לכל המאוחר, יש לי זמן ? בטוח שאצטרך את עזרתך (פנים מול פנים) לשלבים הראשונים. תודה,
 

t a l talim

New member
ברוכה המצטרפת!

מה גודל הפרח? אם יש לך אפשרות לאמר לי מה משקלו, אוכל מיד לאמר לך עלות. את מוזמנת ליצור קשר טלפוני, ואשמח לעזור- 052-3714189. יום נפלא, טל
 
המשקל שלו כמעט אפסי

כמה גרמים בטח. לגבי הגודל זה אורך 4 ס"מ וגובה 2 ס"מ בערך
 

analib

New member
טל שלום!!

למה להשאיר ל24 שעות את הבצק עם cmc בשקית??? אילנה.
 

t a l talim

New member
כשמוסיפים את האבקת ומפסלים מיד,

מרגישים את השפעתו במידה מסוימת, אך לאחר שנותנים לו "לעבוד" כ24 שעות, מתקבל בצק מדהים, שונה לגמרי ונח לעיבוד.
 

ש י R ל י

New member
שאלה נוספת בעניין - אם לא השתמשתי

בכל הכמות של הבצק עם הסי אם סי, האם ניתן לשמור להמשך? איך מרככים אותו בעתיד? כמו בצק רגיל? האם יש להתנהג איתו כמו עם בצק ללא סי אם סי או שצריך להקפיד על דברים מסויימים?
 

t a l talim

New member
ניתן לשמור בצק עם סיאמסי,

אבל לתקופה קצרה יותר מבצק נקי. מרכחים אותו פשוט ע"י לישה, ואם הוא קשה מידי- ניתן להכניס למספר שניות למיקרו לריכוך ראשוני. מתנהגים עם הבצק כרגיל, רק לדעת שהוא מתייבש מהר יותר, ולכן יש לעבוד מהר יותר ולהשתמש בפחות קורנפלור.
 
למעלה