מצאתי את משפחתי

aYaLoLy

New member
מצאתי את משפחתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif

אחיותי האובדות חזרו אליי!!! כן כן, מתברר שהחירפון ומחלת הנפש נמצאים בגנים!!! לאושית, טלטלית ואני - אחיות כן כן! לאה היא האחות הבכורה
טל היא האמצעית
ואני האחות הקטנה!
לאחיותי המתוקות!!!!

ט ל i i ש

New member
חחחחחחחחחח

יולי יא מטורפת!!!! אני ולאה תאומות(לאה נולדה קודם) ויולי היא האחות הקטנה ויש לציין המטורפת!!!

aYaLoLy

New member
אני?! מטורפת?! למה?!../images/Emo85.gif

כל מי שחושב שאני מטורפת שיעשה

crazy4tc

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חחחחחחחחחחחחחח רק שתדעו שאתם לא המשפחה הדימיונית היחידה שלי (איפשהו יש לי גם סבתא, אמא, אחות ושתי בנות...) אבל אף פעם אין לי בעיה לעוד משפחה...
רק משהו קטן אחד... אני רוצה אבא!!!!!!!!!!!!!! אף פעם לא היה לי אבא במשפחה הקודמת...
עכשיו אני רוצה אחד!! יולי תמצאי לי אבא!!!
חיבוקים לאחיותיי החמודות

aYaLoLy

New member
האבא הוא..................../images/Emo85.gif

איתמר!!!!!!!!!!!!! כן כן, ולכן הוא נטש את הפורום! מכיוון שהוא גילה את זהותו בתור אבינו האובד!!!

crazy4tc

New member
אבא!!! איפה אתה???

אבל לא הבנתי למה הוא נטש את הפורום אם הוא גילה שהוא אבא שלנו... הוא לא רוצה אותי?????
אבאאאאאאאאאאאא אל תעזוב אותי!!!!

ArSiT

New member
הוא נטש את הפורום../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

מה?!?!?! כמה זמן לא הייתי פה?

crazy4tc

New member
הוא לא נטש את הפורום!!!!!!!!!

הוא נטש אותי...
איתמר לא רוצה להיות אבא שליייייייייייייייייי!!!!!! *בכי תמרורים*

crazy4tc

New member
*אהם אהם!!!*

גם אני גיסתך!!!
ברוכה הבאה למשפחה!!
ודרור... אתה דוד שלי????? יואו איזה כיף לייייייייייי דוד דרור!!!!!!!!!

ט ל i i ש

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מזה לא מתגאאההההההההה!?!?!?!! אין כמו המשפחה שלנו!!!! המשפפחהההההההההה הכיייייייי מאגניבהההההההה בארצ!!!!!!!!!!!!!! יולי שימי לבבבבבבבב למילה בארצ!!!!....תזכרי אתמול הבסכם שלנו לגבי אותיות סופיות... אמממממ אני תיכפ יוצאתתתתתתת אז למי שיש את מספרררר פאלפוני החמוד נאאאאאא להציקק זו נסיעה של שלוש שעות אני אתפגר בדרכ... ולמי שאין ורוצה נא לשלוח במסרים כי סאאייסיקיו אני לא נממצאת!!

crazy4tc

New member
אני מתנצלת!!!!!!

את צודקת יש לנו אחלה של משפחה!!!! סליחה משפחה! אז מי בא לליל הסדר?
אני לא יכולה להתקשר אלייך...
אני לא אמורה להיות במחשב בכלל... אני אמורה לעזור בבית

ט ל i i ש

New member
חחחחחח כן אנחנווווו משפחה גדולה

אבא-איתמר אחות גדולה-לאה אחות אמצעית-טל(אני!!!!) אחות קטנה- יולי דוד-דרור דודה-מעיין בעלי\אישתי-מור חברת משפחה קרובה מאוד-ניצי חברת משפחה קרובה מאוד-יעלושש ואייייייתתתתתתתתתןןןןןןןןן שאותו כולםםםםםם אוהפייייייים!!!!

למעלה