מצאתי את שמלת חלומותיי,

Sharon_1

New member
מצאתי את שמלת חלומותיי,

אבל זה לא כ"כ פשוט כמו שזה נשמע... אז אתמול בהפסקת לימודים, קפצתי לקניון וגיליתי חנות לשמלות ערב ושמלות כלה שאף פעם לא ראיתי - נכנסתי. ואז - זה קרה - שמלה מקסימה (לדעתי כמובן), פשוטה, חלקה - בדיוק מה שאני מחפשת (יותר שמלת ערב משמלת כלה), לא נפוחה, לא נוצצת-אני אנסה לתאר אותה, (תיארתי אותה לליאור וזה לא נשמע משהו, אז אל תיבהלו), שמלה מסאטן (לא מבריק מדי, לא מאט), כתפיות ספגטי, חתוך מתחת לציצי ועל התפר יש פרחים קטנטנים בלבן (ממש ממש קטן), היא מגיעה עד הברכיים (גזרה ישרה ואפילו די צמודה, ממש ממש לא נפוח), ומקו המותן יש מין בד שיפון שנופל עד למטה, והוא פתוח באמצע (כמו V), כלומר-לא חצאית שיפון סגורה לגמרי, אלא נפתחת באמצע. הבעיה- השמלה היתה בצבע האהוב עליי, אך הלא -כלתי - אפור! בעיה 2 - השמלה (מתחת לשיפון), לא ארוכה, אלא מיני-שוב - לא כלתי מספיק (לדעתי, אולי אני טועה?!). ליאור אמר לי לחזור ולמדוד, ולקנות אותה, מקסימום-תהיה לי שמלת ערב. (ברור שלא מדדתי אותה, התבאסתי שאין בלבן...). אבל-המחיר - המחיר, לא ייאמן (גם בשביל שמלת ערב כ"כ מושקעת) - 45$..... נו, מה אתן אומרות?! לחזור לשם נכון?! ליאור מכריח אותי לחזור לשם ולקנות אותה. למה אין אותה בלבן?! אוף...

אינצה

New member
אין שום בעיה

לפני הכל אני רק אומר שהשמלה נשמעת עדינה ומקסימה ובכל מקרה קודם כל הולכים לחנות ומודדים! לפעמים דברים שנראים משגע על הקולב או על הדוגמנית נראים אחרת על הגוף (וכמובן גם להיפך). אם עברנו את השלב הזה והיא עדיין שמלת חלומותיך אני הייתי קונה אותה (המחיר ממש מצחיק) ואז אפשר פשוט ללכת לתופרת שתתפור לך אותו דבר בלבן (הרי יש לך את הגזרה בדיוק אז זה עוד יותר פשוט) ואז גם אפשר להאריך אותה אם תרצי למרות שאם יש לך רגליים יפות אין סיבה שלא תהיי כלה בשמלה קצרה. שיהיה לך המון בהצלחה שרון

Sharon_1

New member
אז התיאור שלי לא היה כ"כ מחריד, הא?

אני אלך למדוד אותה, ואל תשאלי אותי למה לא עשיתי את זה אתמול, כי בדרך הביתה גם אני תהיתי... לתפור פה זה בעייתי למדי-כי זה יצא לי יותר יקר מללכת ולקנות שמלת כלה ממש. כלה בשמלה קצרה? לא נראה לי, לא יודעת למה. חוץ מזה-יהיה חורף.

שירי71

New member
לקנות אותה ומהר

גם אם לא תשמש אותך כשמלת חתונה תהיה לך שמלת ערב יפה ולא יקרה. מלבד זה תצטלמיאיתה ואני כבר לא זוכרת אם יש לך זמן לתפור בארץ או לא אבל תשלחי לארץ אולי עם המידות שלך יוכלו לתפור לך לפחות משהו ראשוני שאותו אפשר למדוד ולשפץ? וחוץ מזה מה שאת מתארת קייםם בארץ, בהמוניו רק שלא ראיתי את זה בקצר אלא בארוך. וחוץ מזה הקונספט של הפרחים משגע לדעתי זה משהו שגם אני לא שוללת לעצמי. וחוץ מזה הקטה של החתוך מקדימה בשיפון עלול ליצור תחושה של שמלת הריון (מנסיון, דדתי דברים כאלו) למי שהבטן שלה לא לגמרי שטוחה, אני לא זוכרת איך הגוף שלך אבל עלי הקו הזה לא החמיא.

Sharon_1

New member
טוב, שכנעתן אותי, אני אלך בשבת

אולי לא לקנות,אבל לפחות למדוד. לתפור בארץ אין לי זמן - אולי הם יסכימו לתפור לי כזו? (זו חנות של סיניות). למרות בטני השטוחה, אני מקווה שזה לא יראה כאילו אני בהריון. פעם מדדתי שמלה או חולצה כזו, אני כבר לא זוכרת, וזה נראה זוועה. אז באמת-לפני שאני מתבכיינת-אני אלך למדוד.

J-סיקה

New member
לרוץ לשם

לא כתוב בשום מקום שכלה לא יכולה להיות באפור אלא אם היא ממש מקובעת לסטיגמות יקירתי זה הערב שלך אם את מצליחה בכישרון ששמור רק לך להוציא אותו בשמלה שהיא מתאימה לך ועוד יותר במחיר שהכי טוב לך אז זה מושלם !!!! חוץ מזה אם ממש מפריע לך תמיד אפשר להוסיף משו בלבד בשוליים או בפרחים .. תתחדשי

Sharon_1

New member
האמת היא שאפור הוא הצבע האהוב עליי

ואם אמא שלי רוצה לשמח אותי היא קונה לי בגד באפור, מתה על הצבע הזה. מה שמפריע לי (מילא שהיא באפור), זה שהיא קצרה (חוץ מהשיפון). ויהיה חורף... חשבתי מקסימום לקחת נעליים מאד נוצצות או מבריקות-כי מה לעשות , קצת צריך את זה, וזה קצת חסר. ואתמול ראיתי נעליים בסגול-לילך עם מבריקים כאלה - בול!! אה, ואפשר להוסיף שרשרת מבריקה במיוחד. טוב, נו-אני אלך למדוד. אף אחד לא אמר שהיא תהיה יפה עליי.

J-סיקה

New member
לדעתי אין בזה שום דבר לא מתאים

כבר ראיתי כלות במיני.... ואם זה מתאים לך אז זה מתאים לארוע

למעלה