מצאתי ב'הארץ' וב'מאקו' - התחתנתי עם אדיוט

מצאתי ב'הארץ' וב'מאקו' - התחתנתי עם אדיוט

אתה אדיוט, את מטומטמת: נישואים בתוך הפייסבוק
אם את נשואה וטרם שמעת, את מוזמנת להכיר קבוצה חדשה בפייסבוק שמאפשרת לך (שלא לומר מעודדת אותך) לטנף על בעלך. בינתיים, הגברים הקימו את "התחתנתי עם מטומטמת". יחסינו לאן?
ליה אור | mako | פורסם 04/11/16 06:59

לא יודע אם זה מצחיק או מעציב - הנה עוד חתיכה מהכתבה הזו:
" "ביקשתי להצטרף לקבוצה כי הסתקרנתי", אומרת יעל מגבעתיים, חברה בקבוצה, "אני בהחלט חושבת הרבה פעמים שבעלי אידיוט, וזה בא לידי ביטוי בעיקר בזירה הביתית. בלעשות בלגן, לא למצוא דברים, להביא את הדברים הכי לא נכונים מהסופר, והרבה פעמים להגיד את הדבר הכי לא נכון ברגע הכי לא נכון. נו, הוא גבר". יעל חשבה שהיא מצאה קבוצה לשמוע ולשתף קצת מהחיים של כל אחת, אבל עכשיו היא קצת מתחרטת. "אחרי שבוע בקבוצה הרגשתי שזה קצת יותר מדי. שזה משפיל ומעליב גברים, ולמרות שאני חושבת שהרבה פעמים הבעל שלי דביל מוחלט, אני אוהבת אותו ולא רוצה להשפיל אותו"."
ואני שואל את עצמי - איך בן אדם אינטיליגנטי לדעתו מוכן לבלות את חייו עם אדיוט "מושלם", כי הוא "אוהב" אותו? מה זה אומר על בת חווה , על רמתה, רמת "אדיוטותה"..?

סיגלית 2014

New member
מנהל
מעניין ומעט מעציב

אם הדיונים בקבוצה הזו הם באמת לשם ההומור והוצאת הקיטור במידה, אז נשמע די נחמד. לפעמים כשצוחקים על משהו, זו דרך התמודדות והשלמה עם מצב, עד כמה שקשה לאותן נשים בזוגיות שלהן.
אבל אם יש כאלו שמשתמשות ב"במה" הזו כדי ללכלך על המין הגברי באשר הוא, נשמע לי לא פחות מטומטם מלהקים קבוצה נגדית של גברים שמלכלכת על נשים.
לנשים האלו שחושבות שכל הגברים הם אידיוטים גמורים, הייתי עונה:
בסדר, גברים לא מושלמים. אבל אפשר לחשוב שנשים מושלמות בכל תחום. גם לנשים יש את המגרעות שלהן ואת הטמטום שלהן ובמקום לנסות לשפר אצלן הן מעדיפות להתבונן על המגרעות של האחר.
שיהיה להן בהצלחה בחיים עם אידיוט.

1precious1

New member

בהתחלה גם אישתי ואני נחשפנו לשתי הקבוצות הללו.
בהתחלה זה נראה וקיויתי שמדובר על קבוצה של אנשים בראש טוב, חכמים, עם יצר עקיצה קלה, שמריצים דאחקות על בני הזוג שלהם סטייל "סטנד אפ".
לאחר שהתברר לנו שלא, אלא אנשים שם ממש מתכוונים ומלכלכים ומאוד לא מכבדים את בני הזוג שלהם וכולי, יצאנו מהקבוצות כי לא ראינו בהם שום דבר מעניין או מצחיק או שווה התייחסות למעט חמלה לאלו שבאמת מרגישים ככה.

מזכיר לי נשכחות -לפני משלושים שנים

נשוי חדש, יחסית; מקום עבודה חדש מלא בצעירים נשואים "חדש", מתגבשת קבוצה חברתית. אירוחים, טיולים וכאלה.
בפעמיים הראשונות עוד הצלחתי להתגבר על הסלידה שלי מחלוקת הקבוצה לגברים ולנשים, אחר כך עזבתי, כי שיחות הגברים היו באופן בלתי פוסק על נשותיהם הבלתי מוצלחות, הבישול, הסקס, "הצקות בלתי פוסקות". לא התחברתי לזה אז ולא מצליח היום, כשהמצב קשה מאוד בגלל המחלה שמציפה תכונות בלתי נסבלות.
יתרה מכך, מאז אני מסרב ללכת למפגשים בהם בת זוגי תעזוב אותי עם "הבנים", שאין לי דבר אתם ועם השיח שונא הנשים שלהם, או עניינים אחרים שלהם.

למעלה