מצאתי בית נשוש בגודל ענקי כנסו תראו טוב זה לא לפרסום אבל הדבר היחידי שאני יכול להגיד שזה בחיפה
P Pap333 New member 18/4/07 #1 מצאתי בית נשוש בגודל ענקי כנסו תראו טוב זה לא לפרסום אבל הדבר היחידי שאני יכול להגיד שזה בחיפה
D DECAY dk New member 18/4/07 #5 מגניב !! תלכו לזיין את הבניין הזה!!! רק תיזהרו מהמסוממים שבטח חיים בו
P Pap333 New member 18/4/07 #6 חחח שטויות נסתדר אני יביא מחר אולי תמונות מבפנים אם יהיה לי כוח ללכת לשם
M meoner New member 18/4/07 #7 מצטער להרוס אבל הוא לא נטוש... אבל אפשר אולי לדבר עם האנשים שם כי הם לא בדיוק משלמים שכר דירה וארנונה...
מצטער להרוס אבל הוא לא נטוש... אבל אפשר אולי לדבר עם האנשים שם כי הם לא בדיוק משלמים שכר דירה וארנונה...
M meoner New member 19/4/07 #9 ליד בית אבות בלי מקומות ספציפיים (למרות שיש תמונה) יכול להיות שהיום הוא כבר נטוש אבל לפני שנה וחצי הוא לא היה
ליד בית אבות בלי מקומות ספציפיים (למרות שיש תמונה) יכול להיות שהיום הוא כבר נטוש אבל לפני שנה וחצי הוא לא היה
A Artk New member 19/4/07 #11 הוא רומז שיש מצב שנרקומנים לא מתים על ספריי במנה אבל בקטנה אולי הוא מתכוון למשהו אחר
E enoekos New member 19/4/07 #12 יעני אנשים גרים שם! מה לא מובן, רצינו לצייר שם ממזמן אבל זה סקווט כנראה...
1 1peso1 New member 22/4/07 #15 ... חברה זה squad ..(האחרון והיחידי). גרים שם אנשים.. אז קודם כדי שתשאלו אם אין להם בעיה.. *NIO48*