מצאתי במקרה תוסף לכרום להורדת וידאו כשבדקתי על עניין אחר על אתר..

רוב הזמן נח

Well-known member
מה שווה דפדפן כרום אם כל תוסף שימושי שמכינים לו נפסל, כי גוגל ויוטיוב לא אוהבים אותו?

HelpSupport

Active member
לא יודע איך אתה מתקין.

למשל הורדתי את התוסף
YouTube Video Downloader
מכאן ->
הקובץ נבדק ע"י Eset - הותקן והופעל.

חילצתי את הקבצים לתיקיה. פתחתי את הדפדפן, נכנסתי להגדרות התוספים. העברתי למצב פיתוח. לאחר איפשור פיתוח יש כפתור בצד ימין למעלה "טעינת פריט unpaked". לחיצה עליו סמן את התיקיה עם הקבצים שחילצת והתוסף יותקן.

רוב הזמן נח

Well-known member
לא יודע איך אתה מתקין.

למשל הורדתי את התוסף
YouTube Video Downloader
מכאן ->

חילצתי את הקבצים לתיקיה. פתחתי את הדפדפן, נכנסתי להגדרות התוספים. העברתי למצב פיתוח. לאחר איפשור פיתוח יש כפתור בצד ימין למעלה "טעינת פריט unpaked". לחיצה עליו סמן את התיקיה עם הקבצים שחילצת והתוסף יותקן.
זה הראשון שעובד. אתה מכיר עוד תוספים לוידאו שמתאימים גם לעוד אתרים?

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
לא יודע איך אתה מתקין.

למשל הורדתי את התוסף
YouTube Video Downloader
מכאן ->

מאתר

שנחשב אמין בזה שלא יהיו שם וירוסים, הורדתי וניסיתי המון תוכנות. הכול פח. או שהתוכנה לא עושה מה שהיא צריכה ונותנת שגיאה. או שהיא בכלל לא נפתחת ויש שגיאה. או שבשביל שתעבוד שולחים אותי להתקין NET מוזר שאחר כך רושם לי שהוא בכלל לא תומך בחלונות 8. |פנים|

רוב הזמן נח

Well-known member
אתה
לא יודע איך אתה מתקין.

למשל הורדתי את התוסף
YouTube Video Downloader
מכאן ->

אתה מכיר עוד כל מיני כאלה נוספים?

י_357

Member
שלום

למה אתה מתעקש על תוסף שדורש עידכונים ללא הרף ואולי עובד היום אבל בכלל לא בטוח לגבי מחר,
עדיף להשתמש באתר שמבצע את פעולת ההמרה והורדה מ "טוויטר/פייסבוק/יוטיוב".

למשל:

youtube to mp4 1080-8K

facebook to mp4
facebook to mp4

Twitter to Mp4 & Mp3

ואם אלו יפסיקו לתפקד פשוט תעשה חיפוש בגוגל לגבי "שם האתר שממנו אתה רוצה להוריד" TO MP4

מקווה שעזרתי.

רוב הזמן נח

Well-known member
שלום

למה אתה מתעקש על תוסף שדורש עידכונים ללא הרף ואולי עובד היום אבל בכלל לא בטוח לגבי מחר,

למשל:

youtube to mp4 1080-8K

facebook to mp4
facebook to mp4

Twitter to Mp4 & Mp3

ואם אלו יפסיקו לתפקד פשוט תעשה חיפוש בגוגל לגבי "שם האתר שממנו אתה רוצה להוריד" TO MP4

מקווה שעזרתי.
כי גם האתרים לא עובדים בדרך כלל.
בבדיקה שעשיתי פעם בחיפוש אתרים כאלה בסוף נשארתי רק עם שניים שעבדו.

האתר הזה:
(שנחסם לשימוש בארצות הברית)

והאתר הזה:

אבל הם גם לא עובדים בכל האתרים.

רוב הזמן נח

Well-known member
שלום

למשל:

youtube to mp4 1080-8K

facebook to mp4
facebook to mp4

Twitter to Mp4 & Mp3

מקווה שעזרתי.
האתר שנתת ליוטיוב לא עובד בכלל. שולח אותי להתקין ישום EXE. יש לי תוספים לדפדפן אמינים לפניו שהתחילו לבקש התקנת EXE שאני צריך לבדוק קודם.

י_357

Member
:oops::oops::oops:o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O:alien::alien::devilish::devilish:

1) האתר עובד והוא לא מנסה להתקין שום EXE !!!!!!!!.

2) גם האתר השני שנתת עובד מצוין, זה נכון שלפעמים יש מגבלות שונות שלא ברור לי למה הן חלות אבל זה מה יש.

3)אפשרות נוספת היא התקנת התוכנה Internet Download Manager (IDM) , מורידה הכל ללא מגבלות (לא תמיד בפורמט MP4) ואינה חופשית.

למעלה