מצאתי במקרר קרם חמאה מלפני חודשיים. אכיל?

מצאתי במקרר קרם חמאה מלפני חודשיים. אכיל?

אני לא יודעת איך שכחתי ממנו, אבל במקרה מצאתי היום במקרר שק זילוף ובו כמות מכובדת של קרם חמאה שהכנתי בסוף דצמבר(!) - המרכיבים בו הם חמאה, אבקת סוכר ומעט צבע מאכל.
העזתי וטעמתי - והטעם שלו דווקא בסדר גמור. אז מה, להשתמש או לזרוק?
 

bali

New member
מנהל
אם הטעם בסדר לדעתי אין בעיה להשתמש בו

סה"כ מדובר בחמאה, והיא מחזיקה הרבה מאד זמן בקירור. חבילת חמאה שקניתי לא מזמן, בתוקף לעוד כמה חודשים טובים (עד אוגוסט). קרם שעשוי מחמאה ואבקת סוכר לא אמור להתקלקל יותר מהר מחמאה נטו.
 
למעלה