פינצטה זועפת
New member
מצאתי במקרר קרם חמאה מלפני חודשיים. אכיל?
אני לא יודעת איך שכחתי ממנו, אבל במקרה מצאתי היום במקרר שק זילוף ובו כמות מכובדת של קרם חמאה שהכנתי בסוף דצמבר(!) - המרכיבים בו הם חמאה, אבקת סוכר ומעט צבע מאכל.
העזתי וטעמתי - והטעם שלו דווקא בסדר גמור. אז מה, להשתמש או לזרוק?
אני לא יודעת איך שכחתי ממנו, אבל במקרה מצאתי היום במקרר שק זילוף ובו כמות מכובדת של קרם חמאה שהכנתי בסוף דצמבר(!) - המרכיבים בו הם חמאה, אבקת סוכר ומעט צבע מאכל.
העזתי וטעמתי - והטעם שלו דווקא בסדר גמור. אז מה, להשתמש או לזרוק?