מצאתי ברשת הוראות להנת סבון שמן זית

מצאתי ברשת הוראות להנת סבון שמן זית

נראה לי שאני הולכת לנסות. לא רק בשביל הליבוד אלא גם בשביל רוני ועידו שיש להם אסטמה של העור ונראה לי שהסבון הזה יועיל להם (ניסיתי אתמול לסבן את רוני עם החתיכה שסמדי השאירה, נראה לי שכבר הבוקר מרגישים הטבה בעור שלה, אנסה כמה ימים נוספים ואז אדע בוודאות אם לנסות גם על עידו) כשאקנה את החומרים ואנסה אודיע לכן אם הצליח ואם כן נארגן מפגש הכנת סבונים

Sימה

New member
מכשופה--איך הגעת הביתה בשישי?

היצלחתי לבלבל אותך ? לא בכוונה.

mehashefa

New member
חחח לא נורא

הגעתי לכפר-סבא, מצאתי את התחנה שאמרת לי. תודה :) בכפר סבא זה סבא וסבתא ואז אבא ואמא והאחים שלי היו שם. וחזרנו ביחד בערב..

Sימה

New member
לי זה הזיק !!!!!!!!! ליבדתי את עצמי

בתקופה של בעיה בעור---וזה לא היה טוב . לילדים נסי אולי "אסותא" או תתייעצי עם הרופא

הילדים שלי מממנים לרופא חופשות סקי

והמשחות מממנות לרוקח את חדר השמש שהוא בונה על הגג.......

smady a

New member
קשת אסטמה של העור למה לא דיברת.

תתקשרי אלי מתוקה. אחיינית שלי סבלה מזה היו לה כתמים על הפנים על הרגליים חבל על הזמן הכל ניסינו ומצאנו את הישועה כמובן לא כימי ולא חרטה. אבל גם תזונה מבוקרת.

מותק, אנחנו בסרט הזה כבר 4 שנים

כמעט הכל ניסינו (כמעט כי דיקורים, דיאצו ודיאטה לרוני לא עשינו, לעידו דווקא כן שומרים על דיאטה כל עוד הוא לא מבין שאסור לו דברים שאנחנו אוכלים ושבמקום אני נותנת לו אחרים) דווקא הסבונים הטבעיים זה משהו שנרא הלי מאוד הגיוני כי יש בהם שומנים מהטבע והסבון הוא באמת סבון. לא החרטות שקונים בחנויות. ומה שחסר לילדים עם האסטמה של העור זה השומן הטבעי שיש בסבונים של פעם (אם תחשבי על זה, זה רק בשנים האחרונות שיש כ"כ הרבה ילדים עם אסטמה של העור, לפני 50 שנה זה ממש היה נדיר, כי אז היו סבונים אמיתייםם ולא מה שמוכרים היום) חוץ מזה שלעור שלי זה גם טוב אז אני עכשיו בבירורים כבר לגבי קניית כל החומרים ולהכין ממש בשבועות הקרובים.

יאמה

New member
אז ככה

מקווה שלא תחשבי שזה דוחה מה שאני מציעה..סבון טבעי אבל לא להקציף ולהציף בו את הגוף.אפשר להסתבן רק במקומות אסטרטגייים, או במקרה של ילדים, גם במקומות שהתלכלכו מכל מיני פעילויות. גם השמפו שלא יכיל SLS ושאר כימיקאליים. אפשר להשתמש בסבון של ג'מילה ודומיו גם לשיער.

למעלה