מצאתי דיאטה רציתי לדעת אם היא טובה?

מצאתי דיאטה רציתי לדעת אם היא טובה?

או שהיא יותר מידי עם הרבה קלוריות... בוקר: ביצה+ 2 פרוסות לחם קל + סלט גדול+ מעדן דיאט 10: 3 פירות צהרים: 2 כפות פחמימות+ מנת בשר כגון: 2 קציצות, 2 נקניקיות, רבע עוף , שניצל וכו´... 4: 3 פירות ערב: כנ"ל הבוקר לילה: 3 פירות דעתכם?

אביטל +

New member
לדעתי

לא מגוון - מי מסוגל לאכול כל יום את אותו תפריט ? איפה דגנים ? קטניות ? יותר מדי פירות - זה פשוט המון פירות !!! המון סוכר שנכנס לגוף. ארוחת בוקר - גדולה מדי לטעמי. את הסלט הייתי מעבירה דווקא לצהריים ארוחת צהריים - אין מספיק פחמימות (2 כפות ?) ובכל מקרה, הכי הכי חשוב זו התאמה אישית אלייך.

vodka2

New member
קשה לקבוע אם התפריט..

טוב או לא, על פני השטח הוא נראה מאוד מאוד מאוזן אבל מס´ הקלוריות שאת צריכה בסופו של דבר נקבע על פי סדר היום שלך והגודל הכללי שלך אם התפריט שלך עד היום כלל הרבה יותר קלוריות מתפריט זה אז ברור שיש שינוי יש לקחת בחשבון גם עובדות כמו כמה פעילות את עושה ביום, אם את יושבת כל היום או שאת בפעילות פיזית מתמדת, אני יודעת שאני לא בדיוק מצייטת לכללי הדיאטה הבריאה, אבל חשוב להוריד את צריכת הקלוריות היומית שלך בהדרגה ולשלב עם תנועה מוגברת, כלומר אם עשית כל פעילות עד היום לעשות מהיום קצת יותר שום דבר שהוא דרסטי לא בריא כפי שאת בטח כבר יודעת

אלוניס

New member
קשה לי לחוות דעה

כי אין לי מושג מי נתן לך אותה ואם זה מתאים לך. תלוי למה את רגילה. אני למשל לא אוהבת ארוחת בוקר גדולה. בכל תוכנית הכלל הכי חשוב זה לא לסבול. טוב שהאוכל מחולק על פני היום. וזה לא נראה לי הרבה במיוחד. בצהריים אני ממליצה להוסיף מנת ירקות כלשהיא לפני שאר האוכל. עוזר למלא. וכמובן לשלב ספורט. אני מזמינה אותך ללחוץ על השם שלי ליד ההודעה ולבדוק את התוכנית שאני עושה. בהצלחה

אלי ו.

New member
על פניו יכול לעבוד

אני מקוה שבסלט יש קצת שמן זית. עכשיו השאלה היא: 1) האם נוח לך עם הדיאטה הזו. 2) האם את מצליחה לרדת במשקל. האם יש מקום לעשות קיצוצים ושיפורים? בודאי. האם כדאי? לא אם את מרגישה טוב ויורדת במשקל.

למעלה